reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wreszcie udało mi się wejść na forum

monia no to świetnie że mała was słyszy!!! to chyba najważniejsze no nie? że nie jest całkiem głucha. Jak będziesz miała czas to napisz coś więcej!

reklama
hej dziewczyny jestem,

nie było mnie kilka dni, bo byłyśmy w warszawie w instytucie fizjologii i patologii słuchu na diagnostyce- tak po krótce Hania słyszy ma na prawe uszko maly niedosłuch- dlaczego i co dalej to dużo do opisywania- dziś niestety nie za bardzo mam czas,

a zajrzałam do Was i się odezwałam ponieważ śniła mi się Mea, że spotkałam ją w szczecinie- a że raz ją wypatrzyłam w faktach w tvnie to teraz też mogłam na ulicy szczecina a co :-)

trzymajcie się kochane, ja znowu jestem sama z dzieciarami i nie wiem w co wsadzić ręce

Jejciu jakie wspaniale nowiny:-):-):-)teraz napewno jestes spokojniejsza:-)a to drugie uszko moze dojdzie do siebie;-)
Ale sie ciesze:-):-):-)

hej dziewczyny jestem,

nie było mnie kilka dni, bo byłyśmy w warszawie w instytucie fizjologii i patologii słuchu na diagnostyce- tak po krótce Hania słyszy ma na prawe uszko maly niedosłuch- dlaczego i co dalej to dużo do opisywania- dziś niestety nie za bardzo mam czas,

a zajrzałam do Was i się odezwałam ponieważ śniła mi się Mea, że spotkałam ją w szczecinie- a że raz ją wypatrzyłam w faktach w tvnie to teraz też mogłam na ulicy szczecina a co :-)

trzymajcie się kochane, ja znowu jestem sama z dzieciarami i nie wiem w co wsadzić ręce

Tak sie ucieszylam jak to napisalam ze az musialam napisac :tak::-):tak:

to co Ty masz za znajomych kochana??? nie gówniara tylko młoda kobietka:) a Ty w dodatku dojrzała emocjonalnie,bo nie kazda 20latka udzwignela by macierzynstwo i malzenstwo w tak mlodym wieku. Moim zdaniem nalezy ci sie szacunek za to,bo ja w Twoim wieku to mialam wsiu bzdziu w glowie i latalam w prawo i lewo gdzie mi zawialo:) i mysle ze wtedy ciaza byla by dla mnie osobista ogromna tragedia.
Ojjj dziękuję:-D aż się zaczerwieniłam:)
Ale faktycznie wiele osób, które są w moim wieku uważa, że zmarnowaliśmy sobie życie. My tak nie uważamy. Aleks jest naszym największym skarbem:-)
ja w wieku 20 lat urodziłam Dominike :-) i to planowaną :-D a też mówili... taka gówniara, pewnie wpadła...
Ehhh bywało u mnie podobnie z gadaniem ludzi...:no::wściekła/y:
Hahaha dziękuje :))) Jeśli chodzi o mnie to chyba sie znudzilo wlasnie takie fiu bzdziu jak to ujełaś ;)Chociaz wiadomo na dobra impreze by się poszło pobalowało :D potańcowało kielicha wypiło pośmiało pożartowalo ;)

Ale przeciez cale zycie przednami :)

ooo to Ty juz po stresie bylas :-) a ja sie dopiero zaczelam stresowac:-D Ty z Wesela wracalas a ja do fryzjera biegłam:-D
E też bym poszła na imprezkę. Ostatnio mieliśmy jechać do najlepszej imprezy w naszym powiecie ale nie wypaliło z towarzystwem:confused2:

Ja chyba 3 i ostatnia z rocznika 89 u nas :)))
I nikt mnie gówniarą nie nazwał....a spróbowalby :-D

Mi Aluś śpi znów :eek: ta pogoda nawet go dobija!

Dzwonił do mnie T i mam wk..rwa!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Planowaliśmy długo weekend majowy u moich rodziców i co??? Brygadzista kazał pracować T cały weekend majowy!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Nawet dnia wolnego nie dostał!!! Zaraz coś rozniosę no:crazy: wszystko było ładnie i cacy - nawet zakupy drobne zrobiliśmy na wypad i nic z tego:-( Aż nic mi się nie chce przez to:-(

Zabiłabym za takie coś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ludzie są bezmyślni i nie pomyślą o innych!:angry:
hej dziewczyny jestem,

To super!!! Strasznie się cieszę:tak:
Ufff troszku nadrobiłam a co się dziś z forum działo????

Ojjj dziękuję:-D aż się zaczerwieniłam:)
Ale faktycznie wiele osób, które są w moim wieku uważa, że zmarnowaliśmy sobie życie. My tak nie uważamy. Aleks jest naszym największym skarbem:-)
Te osoby gdyby miały takiego cudnego synka szybko zmieniłyby zdanie:tak:
A Wy jesteście super rodzicami, fajnie Aluś młoda mamusię będzie miał;-)
A i jeszcze sie pochwale,moja corcia nauczyla sie dzis jezdzic rowerem bez dodatkowych kółek:-)
No i wkoncu po remoncie:-)
Fajnie ze po remoncie:tak: Jak wszytsko wysprzątasz to poprosimy o zdjęcia:-)

No i brawo dla Julci, super, zuch Dziewczynka!!!
hej dziewczyny jestem,

Cieszę się że lepsze wiesci masz, tzrymajcie się!!
tu pytanie do marty100 jak na trocie sie znalazl spiderman ?? jak on jest zrobiony ;)
W cukierni w której zamawiałam robią wszytsko co tylko zechcesz;-);-), no a ten spiderman był malowany opłatku.
Znalazłam taką stronkę gdzie takie cuda można kupić gotowe, więc samemu można szaleć i torty piec:-)
Opłatki na tort - Jotka - Dekoracje Cukiernicze

Będzie stanowił ładną parę ze swoim Tulikiem
Zobacz załącznik 239914
Piekna z nich para:-):-)

Zabiłabym za takie coś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ludzie są bezmyślni i nie pomyślą o innych!:angry:

No niestety :-( mama jest zła, bo też czekała na weekend, gdy wszyscy będziemy razem :( eh szkoda pisać....zrezygnowana jestem

Pusiorex Pisz co u Ciebie, wstawiaj fotki i pisz z nami :-)

A mi Alek jeszcze nie śpi, tylko fika w łóżeczku :no: zaraz wyjdę z siebie!!!!

reklama
a i jeszcze jednomam pytanie?
wasze dzieci juz sidza??
wczoraj rozmawialm z wojtysiowa i mnie zalamala mowi ze julka siedzi, ze juz ma jdnego zeba...
a moj maly podrywa glowe i barki ale do siedzenia sie jakos nie rwie inaczej...
nie przewraca sie z plecow na brzuch ani z brzucha na plecy...;/
jedyne co robi to lezac na brzuchu podnosi sie wysoko i bawi sie sam na brzuchu..no i przepelza tak z metr ruszajac nozkami i raczkami...
i jeszcze jak go karmie to zabiera mi butelke i chce sam jesc...i nawet mu sie to udaje wsadzam mu butlke w rece a on do buzki i je sam..i sam ez sobe umie wsadzic smoczek do buzi jak mu wypadnie....
Martynka nie siedzi i nie przewraca się z plecków na brzuś i odwrotnie. Uważam, że ma na to czas:) Moja bratanica ma 7 miesięcy a siedzi, ale podparta. Dzieci to indywidualne istotki:) Ja się tym nie martwię.
Moja też podnosi główkę, też chce sama się karmić, ale nie zawsze i też się jej zdarza wsadzić smoczka jak jej wypadnie:)

Do góry