reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
hej dziewczyny jestem,
nie było mnie kilka dni, bo byłyśmy w warszawie w instytucie fizjologii i patologii słuchu na diagnostyce- tak po krótce Hania słyszy ma na prawe uszko maly niedosłuch- dlaczego i co dalej to dużo do opisywania- dziś niestety nie za bardzo mam czas,
a zajrzałam do Was i się odezwałam ponieważ śniła mi się Mea, że spotkałam ją w szczecinie- a że raz ją wypatrzyłam w faktach w tvnie to teraz też mogłam na ulicy szczecina a co :-)
trzymajcie się kochane, ja znowu jestem sama z dzieciarami i nie wiem w co wsadzić ręce
Jejciu jakie wspaniale nowiny:-):-):-)teraz napewno jestes spokojniejsza:-)a to drugie uszko moze dojdzie do siebie;-)
Ale sie ciesze:-):-):-)
hej dziewczyny jestem,
nie było mnie kilka dni, bo byłyśmy w warszawie w instytucie fizjologii i patologii słuchu na diagnostyce- tak po krótce Hania słyszy ma na prawe uszko maly niedosłuch- dlaczego i co dalej to dużo do opisywania- dziś niestety nie za bardzo mam czas,
a zajrzałam do Was i się odezwałam ponieważ śniła mi się Mea, że spotkałam ją w szczecinie- a że raz ją wypatrzyłam w faktach w tvnie to teraz też mogłam na ulicy szczecina a co :-)
trzymajcie się kochane, ja znowu jestem sama z dzieciarami i nie wiem w co wsadzić ręce
Tak sie ucieszylam jak to napisalam ze az musialam napisac

Pauluś89
Grudzień 2009
Ojjj dziękujęto co Ty masz za znajomych kochana??? nie gówniara tylko młoda kobietkaa Ty w dodatku dojrzała emocjonalnie,bo nie kazda 20latka udzwignela by macierzynstwo i malzenstwo w tak mlodym wieku. Moim zdaniem nalezy ci sie szacunek za to,bo ja w Twoim wieku to mialam wsiu bzdziu w glowie i latalam w prawo i lewo gdzie mi zawialo
i mysle ze wtedy ciaza byla by dla mnie osobista ogromna tragedia.

Ale faktycznie wiele osób, które są w moim wieku uważa, że zmarnowaliśmy sobie życie. My tak nie uważamy. Aleks jest naszym największym skarbem:-)
Ehhh bywało u mnie podobnie z gadaniem ludzi...ja w wieku 20 lat urodziłam Dominike :-) i to planowanąa też mówili... taka gówniara, pewnie wpadła...

E też bym poszła na imprezkę. Ostatnio mieliśmy jechać do najlepszej imprezy w naszym powiecie ale nie wypaliło z towarzystwemHahaha dziękuje)) Jeśli chodzi o mnie to chyba sie znudzilo wlasnie takie fiu bzdziu jak to ujełaś
Chociaz wiadomo na dobra impreze by się poszło pobalowało
potańcowało kielicha wypiło pośmiało pożartowalo
Ale przeciez cale zycie przednami
ooo to Ty juz po stresie bylas :-) a ja sie dopiero zaczelam stresowacTy z Wesela wracalas a ja do fryzjera biegłam
![]()

Ja chyba 3 i ostatnia z rocznika 89 u nas))
I nikt mnie gówniarą nie nazwał....a spróbowalby
Mi Aluś śpi znówta pogoda nawet go dobija!
Dzwonił do mnie T i mam wk..rwa!!!
Planowaliśmy długo weekend majowy u moich rodziców i co??? Brygadzista kazał pracować T cały weekend majowy!!!!
Nawet dnia wolnego nie dostał!!! Zaraz coś rozniosę nowszystko było ładnie i cacy - nawet zakupy drobne zrobiliśmy na wypad i nic z tego:-( Aż nic mi się nie chce przez to:-(
Zabiłabym za takie coś

To super!!! Strasznie się cieszęhej dziewczyny jestem,

Ufff troszku nadrobiłam a co się dziś z forum działo????
Te osoby gdyby miały takiego cudnego synka szybko zmieniłyby zdanieOjjj dziękujęaż się zaczerwieniłam
Ale faktycznie wiele osób, które są w moim wieku uważa, że zmarnowaliśmy sobie życie. My tak nie uważamy. Aleks jest naszym największym skarbem:-)

A Wy jesteście super rodzicami, fajnie Aluś młoda mamusię będzie miał;-)
Fajnie ze po remoncieA i jeszcze sie pochwale,moja corcia nauczyla sie dzis jezdzic rowerem bez dodatkowych kółek:-)
No i wkoncu po remoncie:-)

No i brawo dla Julci, super, zuch Dziewczynka!!!
Cieszę się że lepsze wiesci masz, tzrymajcie się!!hej dziewczyny jestem,
W cukierni w której zamawiałam robią wszytsko co tylko zechcesz;-);-), no a ten spiderman był malowany opłatku.tu pytanie do marty100 jak na trocie sie znalazl spiderman ?? jak on jest zrobiony![]()
Znalazłam taką stronkę gdzie takie cuda można kupić gotowe, więc samemu można szaleć i torty piec:-)
Opłatki na tort - Jotka - Dekoracje Cukiernicze
Piekna z nich para:-):-)Będzie stanowił ładną parę ze swoim Tulikiem
Zobacz załącznik 239914
G
Georgina
Gość
WitamW sumie to niewiem od czego zaczac... Zupelnie was nie znam a nadrobic ponad 5800 stron zajeloby mi chyba troszke czasu...
Wiec nazywam sie paulina ta o ktorej wspominala monika max i moj syn david to kumple z basenu.
Mam nadzieje ze moge przylaczyc sie do rozmowy..pozdrawiam serdecznie
G
Georgina
Gość
hehehe, mama też tak mówiła;Dsliczna!
uwazaj tylk obo Martynka CIe przycmi
hehehe
luuuzna
Mama Alanka
Zabiłabym za takie cośLudzie są bezmyślni i nie pomyślą o innych!
![]()
No niestety :-( mama jest zła, bo też czekała na weekend, gdy wszyscy będziemy razem
Pusiorex Pisz co u Ciebie, wstawiaj fotki i pisz z nami :-)
A mi Alek jeszcze nie śpi, tylko fika w łóżeczku

reklama
G
Georgina
Gość
Martynka nie siedzi i nie przewraca się z plecków na brzuś i odwrotnie. Uważam, że ma na to czasa i jeszcze jednomam pytanie?
wasze dzieci juz sidza??
wczoraj rozmawialm z wojtysiowa i mnie zalamala mowi ze julka siedzi, ze juz ma jdnego zeba...
a moj maly podrywa glowe i barki ale do siedzenia sie jakos nie rwie inaczej...
nie przewraca sie z plecow na brzuch ani z brzucha na plecy...;/
jedyne co robi to lezac na brzuchu podnosi sie wysoko i bawi sie sam na brzuchu..no i przepelza tak z metr ruszajac nozkami i raczkami...
i jeszcze jak go karmie to zabiera mi butelke i chce sam jesc...i nawet mu sie to udaje wsadzam mu butlke w rece a on do buzki i je sam..i sam ez sobe umie wsadzic smoczek do buzi jak mu wypadnie....
Moja też podnosi główkę, też chce sama się karmić, ale nie zawsze i też się jej zdarza wsadzić smoczka jak jej wypadnie