reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Luuuuzzznnnaaa nie zartuje pierwsza :-D ale najwyzsza to 2:-D haha świrki:rofl2:

Tak wogole słuchalam Cię na albumie no i masz dosc mocny wyrazisty głos ;) i teraz sobie wyobrazilam jak mowisz to zorro:-) hehe

reklama
Bogu dzięki że osłuchowo czysty:) a z tymi zabkami to bedzie jak maly pluszowy kroliczek:)))
Będzie stanowił ładną parę ze swoim Tulikiem
miiich.jpg

A wasze pociechy maja jakas "ulubiona postac" z bajek ? ;-)

My Igorkowo-Tygryskowo z Kubusia puchatka ;p Jak zobacze jakich ciuch z Tygryskiem to normalnie odrazu kupuje ;) oczywiscie jak wypatrze na ciuchu gdzies ;) No i naklejkij z puchatka obok lozeczka na scianie i osttanio na alle kupilam mu Tygryska 42 cm :) potem lub jutro wstawie zdjecie ze nim :) Igorek i jego kumpel :D;-)heheh a braciszek cioteczny Igora ciuchy nakleiki itd spiderman :)

tu pytanie do marty100 jak na trocie sie znalazl spiderman ?? jak on jest zrobiony ;)

mika to Ty masz 23 lata szkole i 2-dzieci ? no to tu sie szacuneczek nalezy ;) dwójeczka to juz nie to samo co jeden ;)

zawsze balam sie ze bede miec blizniaki i nie podolam hehe

Hej dzeiwczyny!!
Staram sie wciąż zaległości nadrabiać, ale tak dużo siebie produkujecie, że nie zawsze mi się po nadrabianiu udaje coś napisać ;-))
My po trzecim szczepieniu i z tego co zrozumiałam pielęgniarkę to najbliższe dopiero w 13 miesiącu (mieliśmy 6 w 1, wiec nie mamy WZW B w 7 m-cu). Jeśli chodzi o buźkę no to ona (na szczęście!!!!) nie snuła typowo lekarskich teorii tylko pediatra się mnie co o tym sądzę i czy mam podejrzanego. (raz przynajmniej nie czułam się jak kretynka tylko ktoś pytał sie mnie o zdanie). Ja jej powiedzialam,ze moim zdaniem to kontaktówka na proszek do prania naszych rzeczy, tylko z jakiegos powodu nie schodzi i się skóra podrażniła. No więc powiedziała, żeby buźkę smarować 2x dziennie lipobazą i zobaczyć czy będzie poprawa, oprócz tego emolium do kąpieli i krem emolium. Jeśli nie będzie przez pare dni nic lepiej to wtedy bedzie trzeba zastosować coś mocniejszego (maść sterydową), ale spróbujemy tego uniknąć.
No i dziś mój mały zachowywał się prawie jak facet na szczepieniu, zsiniał tylko przy wbijaniu igły, ale szybko się uspokoił :-)

reklama
Do góry