ja mam to samo ,zrobiłam zakupy ,na szybkiego ugotowalam zupe bo juz glodna bylam oczywiscie ,w domu nic nie zrobiłam poszłam do bratowej i 3 iesiecznej natalci tak przesiedzialam do obiadu przyszlam i szybko spagetti ze szpinakiem bo glodna bylam i wsio ! teraz zamulam dalej ....jak bym glodna nie byla pewnie bym nawet nie gotowala hahahaha !!!Matko no nie mogę sobie dziś ze sobą dać rady coś bym zjadła ale nie wiem co , coś bym zrobiła ale nie wiem co i tak łażę po tym domu, muszę się wziąć za jakąś robotę...
reklama
MOja zdolna bestia !!!!!!!!!!!!!!!!! wiedzialam !!! Kazda z nas trzymala kciuki !!!! Gratuluje kochanazdałam!!!!!!!!!!!!
G
Georgina
Gość
Kupiłam sobie dziś 2 pudła lodów mniam mniam, czekam do 18.10 na M jak miłość i będę wcinać
Czy ósemki lubią boleć? Tzn mnie pobolewa od wczoraj po parę godzin dziąsło.
jutka:)
Fanka BB :)
zdałam!!!!!!!!!!!!
Natalka Gratuluje!!!!! Wszystkie tak sciskalysmy kciuki, ze nie moglas nie zdac:-)
Rany! Oglaszam, ze skonczylam sprzatanie! To nic, ze zajelo mi to caly dzien
Ale prasowanie jeszcze zostalo Moze mezulka zaciagne do prasowania jak wroci
jutka:)
Fanka BB :)
Lece teraz cos zjesc i potem prysznic i troszki zadbac o sie trzeba
Do pozniej
Do pozniej
G
Georgina
Gość
Ja wczoraj poprasowałam, ale jutro znowu trochę będzie z dwóch dni jak wyschną ubrania. Tak czy siak jestem w miarę na bieżąco z praniem
Nawet nic nie mow !!!!!!!! Mnie wczoraj Chyba bolal zab tylko nie wiem ktory podejzewalam ze 8 wlasnie ,w kazdym razie łykłam apap ( 2 od kiedy jestem w ciazy to chyba nie jest zle co ?>???? , ale pozniej mialam wyrzuty sumienia ze moglam moze nie łykac tego apapu ) A dzis nic nie czuje . Chyba przezyłam bardzo bolace dziasla i zab reve i za bardzo w role sie wczułam bo na mnie przeszlo ahahhaha.Dzieki Bogu ze noc przespalam a dzis juz mnie nic nie boli .i sie zastanawiam czy aby napewno mnie bolal zab .Juz zglupiałam !Kupiłam sobie dziś 2 pudła lodów mniam mniam, czekam do 18.10 na M jak miłość i będę wcinać
G
Georgina
Gość
Szpinak? Fuuuuu. Mnie nie boli mocno dziąsło czy tam ósemka, ciężko mi wyczuć co to pobolewa, więc się tym staram nie przejmować. Oby się tylko nie rozkręciło.
reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
zdałam!!!!!!!!!!!!
Jezu jak ja ci zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale serdeczne gratulacje:-):-):-):-)