ja wole cytrynowego albo jabłkowego malinowy mi kompletnie nie podchodzi
cytrynowi jeszcze przelkne...ale jablkowy fuuu..
kojarzy mi sie z tanim winem jakim mi sie zdarzylo pare razy upic za mlodu hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja wole cytrynowego albo jabłkowego malinowy mi kompletnie nie podchodzi
cytrynowi jeszcze przelkne...ale jablkowy fuuu..
kojarzy mi sie z tanim winem jakim mi sie zdarzylo pare razy upic za mlodu hahaha
Dziewczyny mam pytanko - jak u Was jest z siadaniem? Mojemu leniowi ani w glowie podnoszenie sie do siadu... Jak go biore za dwie lapki nawet nie probuje sie podciagac. Poza tym nie idzie mu tez przekrecanie sie z brzucha na plecy ani odwrotnie. I od kiedy dzieci bawia sie swoimi stopkami? Moj tego tez nie robi
Uffff nadrobiłam-ale ciężko było!! co do zamknietych to sie wypowiem w odpowiednim wątku!!
Pańieński hmmm polecam każdej młodej pani!!! Moje koleżanki poszalaly sexshopach... kazdy gadzet zapakowały w osobne pudełko i co chwile musialam jakies rozpakowac( z zawiazanymi oczami)i zgadywac co to dostalam m.in mydelko w ksztlcie penisa,forme na jaja na twardo w ksztalcie penisa, szminka-zgadnijcie w jakim kształcie?? a potem ruszylam z siostra i szwagierka na dyskoteke (ja w rogach na glowie) tam spotkalismy uczestnikow kawalerskiego i poszlaeleismy
Dziewczyny mam pytanko - jak u Was jest z siadaniem? Mojemu leniowi ani w glowie podnoszenie sie do siadu... Jak go biore za dwie lapki nawet nie probuje sie podciagac. Poza tym nie idzie mu tez przekrecanie sie z brzucha na plecy ani odwrotnie. I od kiedy dzieci bawia sie swoimi stopkami? Moj tego tez nie robi