aga6671
Mama Hani i Tomka
Wszytskiego najlepszego dla Damianka i Tomeczka, naszych dzisiejszych czteromiesięczniaków!!
MAARTA my dziś 5 miesięcy kończymy!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszytskiego najlepszego dla Damianka i Tomeczka, naszych dzisiejszych czteromiesięczniaków!!
To fakt Jutka już się dwano nie odzywała.... i pewnie już nie będzie.
Kala czasami posty gubia się, ja wiem, że nie jestem w stanie na wszystkie posty odpisać, tak samo reszta dziewczyn, czasami coś umknie;-)
No a u nas ząbkowania część dalsza, strasznie wolno ten ząb wychodzi, na szczęście najgorsze mamy za sobą bo w większości przebił się juz przez dziąsełko.
No i powiem Wam, że mam dość bycia samotną matką:-( jest coraz ciężej, na szczęście od maja niańka przychodzi więc trochę odpocznę.
Marta nie chcę byc niegrzeczna, ale naprawdę jesteś samotną matką?
Może posta jakiegoś ominęłam kiedyś
Jejku :-( jedz kobitko, bo cień Twój nawet zniknie...no i mały na tym straci, bo teraz to on praktycznie nic nie je kochana. Wodę pije z piersi...a przybiera na wadze dobrze? Ja nie chcę wejść w konflikt z cyckowymi, ale czy butla nie będzie lepsza?
Daffi - jka grupe zalozylas?
Oj przybiera ... miesiąc temu waga 6300 a teraz 7450 a 29.IV kolejne ważenie więc jeszcze ze 250g przytyje ...
A z tym niejedzeniem to nie do końca, u mnie mięcho do podstawa, niestety tylko drób i indyk raz w tygodniu smażone
nie mogę:
-ryb
-jaj
-mleka, śmietany
-serów
-orzechów
-czekolady
-białego pieczywa
-słodyczy
-czarnej herbaty
-pomidorów
-cytrusów
i tak wielu, wielu jeszcze, że aż spamiętać nie mogę bo już dawno wypadły mi z menu
juzpwoiedzialam ze nie kazdemu musi i tyle. nie chcesz nie pisz..... nikt Ci nie karze!!!po co zakladac nowa grupe skoro jest stara ????????? to tylko podzieli towarzystwo ... - takie mam o tym zdanie ... a to ze asicy nie ma to mozna zrobic tak ze ona komus przekaze kierownictwo nad grupa i sprawa zalatwiona ...
nie podoba mi sie ten pomysl ...
Oj przybiera ... miesiąc temu waga 6300 a teraz 7450 a 29.IV kolejne ważenie więc jeszcze ze 250g przytyje ...
A z tym niejedzeniem to nie do końca, u mnie mięcho do podstawa, niestety tylko drób i indyk raz w tygodniu smażone
nie mogę:
-ryb
-jaj
-mleka, śmietany
-serów
-orzechów
-czekolady
-białego pieczywa
-słodyczy
-czarnej herbaty
-pomidorów
-cytrusów
i tak wielu, wielu jeszcze, że aż spamiętać nie mogę bo już dawno wypadły mi z menu
pytanie nie do mnie, ale..
luuuźna myslę, że marcie chodzi o to, że jest ciagle sama w domu z dziecmi..bo męza to marta ma ale jeste teraz w delegacji.