G
Georgina
Gość
No jak dla mnie to ludzie i to strzały..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak dla mnie to ludzie i to strzały..
No w sumie może ktoś z ratujących. Faktycznie tak może być.Ja w te teorie nie wierzę, niby po co ktos miałby strzelać?? a poza tym dokładnie nie widać na filmie i można się tylko domyślać o co chodziło, bo może mówili do innych z ekipy ratujących.
Może jeszcze rosjanie celowo tw drzewa posadzili żeby samolot się rozbił??;-) nie analizujmy czegoś o czym nie mamy pojęcia.
Ja też jestem wrażliwa do przesady Mam nadzieję, że to bujdy.W ogole to ledwo was nadrobilam juz nic nie pisalam czytalam wszytsko ale szok.. zwrocilam szczegolna uwage na to co napsiala karnitynka.. teraz bede sie tym zadreczac... gdybym o tym nie wiedziaal zylabym dniem...ale ten 1szy post byl ze stycznia i to co sie w kwietniu wydarzylo to zostalo przewidziane.... co do amja to moga byc to ruski kurcze, ja to wzielam do siebie mam nadzieje ze jednak to jedna wielka pomylka!!!!!!!
Dla mnie żadnym intruzem nie jesteśNo i nadrobilam.
Chcialam tylko powiedziec ze znowu poczulam sie dziwnie a wrecz jak intruz.
Mialam nic nie mowic ale w koncu od tego jest forum zeby wyrazac swoje opinie.
Chcialam sie bardziej otworzyc i pisac wiecej ale mam wrazenie ze moje posty sa ignorowane nie wspominajac juz o utworzonych kilku tajnych grupach na ktore mam wrazenie tylko ja nie dostalam zaproszenia. Nie mam pretensji pisze tylko ze jakos dziwnie sie czuje. Zapisalam sie na forum aby moc zasiegnac rady w pewnych kwestiach czy moze komus sluzyc rada jakby jej potrzebowal a takze dowiadywac sie roznych rzeczy na tematy dotyczace mojego dziecka. z mojej perspektywy jednak wyglada to tak ze jest tu grupa weteranek ktora trzyma razem ignorujac kogos takiego jak ja kto odzywa sie jak ma pytanie czy akurat wiedze by odpowiedziec komus na jego pytanie i odzywa sie jak uwaza ze sytuacja jest do tego stosowna a nie pisze co mu slina na jezyk przyniesie bo ja do takich osob nie naleze. Jezeli kogos urazilam moimi pzemysleniami to przepraszam.
Słuchajcie, przecież pistolet może sam wystrzelić pod wpływem temperatury :-) Nie ma co snuć teorii spiskowych, bo można popaść w paranoję, trzeba poczekać na wyniki śledztwa i wtedy ewentualnie spekulować, takie szukanie sensacji to jest dobre dla Faktu, albo Super ekspresu
Dla mnie żadnym intruzem nie jesteś
Głowa do góry!
Nie wiem czy pamiętacie jak o w styczniówkach było ? żeby mieć wstęp na zamknięte trzeba było nie bardzo wiadomo komu (__)___) cmokać, dla mnie to kretynizm. Forum jest od dyskusji koniec and (.)
No i nadrobilam.
Chcialam tylko powiedziec ze znowu poczulam sie dziwnie a wrecz jak intruz.
Mialam nic nie mowic ale w koncu od tego jest forum zeby wyrazac swoje opinie.
Chcialam sie bardziej otworzyc i pisac wiecej ale mam wrazenie ze moje posty sa ignorowane nie wspominajac juz o utworzonych kilku tajnych grupach na ktore mam wrazenie tylko ja nie dostalam zaproszenia. Nie mam pretensji pisze tylko ze jakos dziwnie sie czuje. Zapisalam sie na forum aby moc zasiegnac rady w pewnych kwestiach czy moze komus sluzyc rada jakby jej potrzebowal a takze dowiadywac sie roznych rzeczy na tematy dotyczace mojego dziecka. z mojej perspektywy jednak wyglada to tak ze jest tu grupa weteranek ktora trzyma razem ignorujac kogos takiego jak ja kto odzywa sie jak ma pytanie czy akurat wiedze by odpowiedziec komus na jego pytanie i odzywa sie jak uwaza ze sytuacja jest do tego stosowna a nie pisze co mu slina na jezyk przyniesie bo ja do takich osob nie naleze. Jezeli kogos urazilam moimi pzemysleniami to przepraszam.