Cherie ja ci niczego nie narzucm tylko piszę z mojego doświadczenia...Mała troszkę nie tolerowała NAN Active, kuzynka mi powiedziała, że jej pediatra poleca Bebilon-jest niby bardziej odżywczy, wiec sprobowalam i jej posmakowało.... Jeszcze kilka razy dałam jej zwykły nan(bo tanszy) ale co to za oszczednosc gdy musiałam jej go czesciej podawac bo była szybciej głodna....
reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
wiem, wiem czytam was dokładnie hehe a przynajmniej się staram.hheeh troszke zle ujelam..zamiast mamy mialam napisac idziemy... bo to brata a ja swiadkowa jestem... mojego slubu to ja zarz rocznice 1 sza bede obchodzic:-)
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja daję NAN ACTIVE jest dobre ale ja robię tak, że jedną puchę kupuje ACTIVE a resztę zwykłego(różnicy w składzie nie ma oprócz dodatku LC PUFA i BIFIDUS więć pucha duża 900g ok 38 zł a 600g zwykłego 18.99zł trzy tygodnie mam zwykły(4 opakowania) i tydzień ACTIVE(1 opakowanie) trochę dla mnie za drogo by był sam ACTIVE jednak. A co do najadania się poszczególnymi mleczkami i różnicach e kupce to różnic nie mawitam się :-)
mama wyspana jak nigdy - Daniel zasnął o 19, zjadł o 23 240ml mieszanki i obudził się o 7 rano, jupi żeby mu tak zostało...
jestem w trakcie wprowadzania łatwego planu i trzeci dzień z rzędu Daniel zasypia o 10 rano i śpi jakieś 1,5 godziny. zobaczymy jak to dziś będzie.
mam pytanko: pisałam już o tym na innym wątku ale nie dostałam odpowiedzi, skoro Daniel nie ma skazy białkowej, to czy mogę zmienić mu mleko modyfikowane? i na jakie? zastanawiam się nad Nan Active. wiem że kilka z Was je podaje, co o nim myślicie?
albo Humana Premium Plus (ze względów takich, że ja byłam karmiona tym mlekiem, a byłam kolkowcem strasznym i miałam problemy z kupkami).
bo cycem karmię już tylko rano po obudzeniu i wieczorem przed zaśnięciem.
Ogólnie to polecamy NAN
Pauluś89
Grudzień 2009
Cherie ja ci niczego nie narzucm tylko piszę z mojego doświadczenia...Mała troszkę nie tolerowała NAN Active, kuzynka mi powiedziała, że jej pediatra poleca Bebilon-jest niby bardziej odżywczy, wiec sprobowalam i jej posmakowało.... Jeszcze kilka razy dałam jej zwykły nan(bo tanszy) ale co to za oszczednosc gdy musiałam jej go czesciej podawac bo była szybciej głodna....
U nas nie ma róznicy między ACTIVE a zwykłym... A Aluś uwielbia NAN
Chérie
Mama Danielka
Daniel nie akceptował właśnie Bebilonu, miał straszne bóle brzuszka po nim. Jadł Nan HA i nic mu nie było ale słyszałam, że nie powinno się dziecku bez alergii podawać hipoalergicznego mleka.
tylko ciekawi mnie ta Humana.
karnitynka1982
Fanka BB :)
Oja ale masz fajnie Cherie z tym spaniem ja nie wiem moj maly juz jadl raz w nocy a teraz o 19;40 butla zasypia o 23;30 sie budzi na butle poznieju o 3;30 na butle czyli jakies 4 godzinki wytrzymuje a jak skubaniec sie obudzi rano o 6 to nie chce jesc i je dopiero o 9 - 9;30 wiec potrafi normalnie wytrzymac 6 godzin bez mleka nad ranem a czemu nie w nocy kurka
Chérie
Mama Danielka
Rzeczywiscie dziecku bez alergii nie powinno sie podawać hipoalergicznego mleka
Jezeli Danielek mial bole brzuszka po tym co mu teraz dajesz to ja bym zmienila mleczko. Moja kolezanka 3 razy zmieniala zanim trafila na to wlasciwe A moze zwykle Nan?
teraz je Nutramigen mieszany z Nan HA, no ale to są hipoalergiczne mieszanki. nie ma żadnych problemów z brzuszkiem.
Cherie wiec probuj dalej... ja dostalam od znajomych po kilka lyzeczek roznych rodzai i probowalam, metoda prob i bledow dojdziecie z danielkiem, ktore najlepsze....
chyba masz rację.
D
daffodill
Gość
wiem, wiem czytam was dokładnie hehe a przynajmniej się staram.
spoko sprosotwalam bo nieraz cos posrod tylu postow umknie...
reklama
D
daffodill
Gość
widze ze taki sam przypadek jak z Moja Julka... po nan tez byla non stop glodna 1h max 1,5h a po bebilonie 3 czasem 4h