NO ja mam takie samo wrazenie ! zapindala czas !jej jak te dzieciaczki rosna ... fifi ma juz 5 miesiecy !! cholera dopiero sie urodzil !!!!
Czesc babeczki
Juz wrocilam do Dublina i siedze na mojej ulubionej kanapie z moim ulubionym laptopie zalogowana do mojego ulubionego forum z moimi ulubionymi mamuskami
W polsce ciagle cos do zrobienia, kogos trzeba odwiedzic , cos kupic itd . Tu mam spokoj i czas na plotki.
Tak wiec - witam w srodowe przedpoludnie
matko jedyna jest nasza laska z pieknym biustem! !!!!!!!!!!!!!!!
nO TO POPELINA BO JA NIE PRZYPOMINAM SOBIE ZEBYM COS WYPELNIALA !Aśka ja dostaję bo wypełniałam ankiety w szpitau
Fifol zjadl sloik zupy jarzynowej z gerbera w 10 minut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bez plucia itp !Ale ostatnio jak podawlam owoce to mi wywalil 2 razy miseczke tak wiec mialam sajgon no nie lubi deserkow za bardzo i co zrobie ehhh! ale wkurzylam sie ze macha lapkami i mi wywala miche wiec se zamowilam butelke sylikonowa z lovi z lyzeczka ,przeleje do butelki i samo bedzie mi wyplywac na lyzeczke a jak wywali mi z lapki to nie bedzie syfu !czekam na przesylke !ok zabieram sie z apodanie deserku!
ciekawe ile mi zejdzie i czy strace cierpliwosc i znow przeleje do butelki hehehe
Może teraz zdążę coś napisać
Od nas też wielgachna buziole dla Fifolka
Kurczę a my za tydzień kończymy 5 miesięcy
Asia pamiętasz jak ci zazdrościłam że już urodziłaś a termin miałysmy ten sam
Długo nie czekałam na swoją kolej![]()
he he no pamietam taz pisalam ci ze sie nie ogladniesz a tez bedziesz miala szkraba przy sobie i co ? poszlas zaraz za mna ahahah !
Ja wczoraj tez zaplacilam 60 zl za butelke sylikonowa +lyzeczke+ 3 smoki do butelek ahhahah
Fifolku, sto lat ;-)
Ja żadnych ankiet w szpitalu nie wypełniałam i też nic nie dosaje ;-)
Kochana !!! dziekujemy
pol sloiczka za nami a ona zaczela cudowac zamykac dziubek itp... ajc.. i jak zawsze biere jej sie na plucie z marchewka w buzi! ciuchy lezaczek wszystko upaparne a juz najlepsze jak zabiera sie sama za wycieranie reka buzi!
moje ciuchy tez do prania! ladnie jadla do czasu!
TAKIE SA UROKI WPROWADZANIA POKARMOW HE HE
Filipek ma juz 5 mies?????????? Jejku - czas zapiernicza...
Cycolki? Oj jest opowiadania.
Operacja wcale nie jest straszna. Bolec bolalo ale chyba mniej niz sam porod. Stres bym przed wejsciem na sale operacyjna.
Balam sie ze zejde z tego swiata i nie zobacze wiecej dzieci z tak proznego powodu jak silikonowe cyce. z ryczec mi sie chcialo. Na szczescie za 5 min juz spalam. Obudzilam sie juz z balonami>
Cala noc przespalam i dostalam morfinke wiec luz..
Rano obudzilam sie z bolem dosc mocnym ale przeciez sie tego spodziewalam. Nie prosilam jednak o zadne dodatkowe srodki. Natomiast inna dziewczyna ktora byla ze mna na sali - wyl z bolu. Kwestia jaki kto ma prog bolu i ile w nim optymizmu. 3 dni bolalo przy intensywnych ruchach i po dluzszym lezeniu. Generalnie trzeba sie ruszac i wtedy boli mniej. Do tego oslabienie po narkozie . Bralam jakies leki przeciwbolowe co 4 h i antybiotyk wg wskazan. Po tych lekach straszni mi wywalilo brzuch bo zatrzymuja wode w organizmie. Teraz juz zaczynam znow gubic ta oponke.P 5 dniach wyjeto mi dreny, zdjeto bandaze i wskoczylam w stanik. Zrobilam w domu imprezke i posprzatalam. Wczoraj minal tydzien. Nie biore zadnych lekow, chodze w staniku, robie wszytko.
Musze jednak uwazac aby nie napiac gwaltownie miesni np podczas kichania, podnoszenia maxa czy kierowania autem
Jesli chodzi o dalsze kroki to:
-po 7 dniach (czyli dzisiaj) zdjecie specjalnego elastycznego pasa , ktory nosze zeby piersi nie podniosly sie pod brode
- po 14 dniach powinny zejsc siniaki. To sa normalnie wylewy . Wygladam jak pobita
-po 14 dniach zdjecie szwow
-po 20 dniach praca nad bliznami - tzn jakies tam masaze i masci
- 2 miesiace dzien i noc w specjalnym sportowym , mocno obciskajacym staniku
- przez 2 mies kontrolowanie ksztaltu i ew modelowanie go tym pasem o ktorym pisalam
- po 2 mies mozna zaczac chodzic bez stanika i spac bez niego
- po 6 miesiacach mozna zalozyc pierwszy raz stanik z fiszbinami lub push up oraz spac na brzuszku
Fotki mam ale to chyba na zamknietym wkleje
A NO MAMY JUZ 5 MIECHOW !SZOK !
NO jeszcze troche przed toba ale dla pieknych cycek WARTO!!!!!
Trzymam kciuki albys byla zadowolona na maxa !