Purchawka
Mama Lolka :-)
A co do ciemieniuszki, to nam od czasu do czasu wraca na pare dni. Smaruje ontensywnie nawilżającym kremem na noc i rano jej nie ma :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uch!!
Nadrobiłam!!!
Ale siedzialam od wczoraj wieczora i dopiero teraz mi sie udało skończyć.
Gratulacje dziewczyny z powodu chrzcin , widzę, że wszystko pięknie wyszło, dzieciaczki wyglądały przecudnie, a i mamy nie gorzej wcale ;-)))
piekny wyczyn.. dlatego ja w swieta wchodzilam nie pisalam nic ale podczytywalam na biezaco co by pozneij za glowe sie nie zlapac ahahha:-)
bede czekac cieprliwie w koncu chyba do kazdego dojdzie paczka..a moze u mnie na wygwizdajewie nie dostane ahahha....
a Gabrysia juz za mała modelke robi i pozuje do zdjec w sklepie ,w ktorym kupiłam ubranko do Chrztu ))
galeria naszych małych klientów
czy wasze dzieci mają jakiś swój ulubiony kolor już albo rzecz? mój kocha pomarańczowe napoje hahahaha mirinda albo sok pomarańczowy jak widzi pomarańcze to szaleje gada do pudełek albo owoców, molestuje je i gryzie