reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Uch!!
Nadrobiłam!!!

Ale siedzialam od wczoraj wieczora i dopiero teraz mi sie udało skończyć.
Gratulacje dziewczyny z powodu chrzcin , widzę, że wszystko pięknie wyszło, dzieciaczki wyglądały przecudnie, a i mamy nie gorzej wcale ;-)))

piekny wyczyn.. dlatego ja w swieta wchodzilam nie pisalam nic ale podczytywalam na biezaco co by pozneij za glowe sie nie zlapac ahahha:-)

mi sie wydaje ,ze oni zaczna przysylac jak dzieciaczki osiagna wiek w ktorym moga jesc takie rozne rzeczy...zreszta nie wiem...miloby bylo jakby cos przyslali ,bo ja lubie rozne takie gazetki, broszurki i próbki ...a nawypełniałam sie tego dużo w szpitalu ;)))

czy wasze dzieci mają jakiś swój ulubiony kolor już albo rzecz? mój kocha pomarańczowe napoje hahahaha mirinda albo sok pomarańczowy:-D:-D:-D:-D jak widzi pomarańcze to szaleje:-D:-D:-D:-D gada do pudełek albo owoców, molestuje je i gryzie:-D:-D:-D:-D

czy wasze dzieci mają jakiś swój ulubiony kolor już albo rzecz? mój kocha pomarańczowe napoje hahahaha mirinda albo sok pomarańczowy:-D:-D:-D:-D jak widzi pomarańcze to szaleje:-D:-D:-D:-D gada do pudełek albo owoców, molestuje je i gryzie:-D:-D:-D:-D

u nas kroluje zielony... splaszczylam jej butelke po Sprite i oszalalo me dziecko.. tylko ta butla chciala sie bawic:-)

reklama
ehh mialam znow przerwe w zyciorysie... me dziecie po pachy kupala zrobilo! znow zaczela mi tak robic a mialam kilka dni spokoju!
najlepsze ze okupkala nowe bodziaki z napisem: KOCHAM MOJA MAME!!! teraz to powinnam pomyslec ze ona chce mi przekazac: SRAKAM NA MOJA MAME:-) hehehehhe

Do góry