reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Sylwia mi tez ta 1sza przypadla do gustu ;)

Wszystkiego naj dla ochrzczonych Aniołkow.. ;)

No i Szczęścia i miłości na nowej drodze życia dla Luuuznej ;)
dawaj foty babo :p

a co u nas?..
po spotkaniu z B jakos inaczej..
bylo tak normalne.. czulam sie jak na naszych pierwszych spotkaniach tylko ze teraz byla z nami Majka ;)
nie zapeszajac chlop cos tam pruboje zrobic ze swoim zyciem..
nawet prace zmienia na lepszą :-D

no ale ja narazie nie miekne ;)

a tak to Majka dzisiaj jakos miala probemy miedzy 24 a 2 ze spaniem ale o 2 wygralam i spala do 7 ;)
a przedwczoraj spala cala noc :)
jak zasnela o 19:30 tak o 6:30 wstala zjadla i do 9 kimono ;)

no i czy moglaby mi ktoras z was wyslac ta diete co to wszystkie macie?

wyslij maila na priv to ci wysle:-)

reklama
luuuzna gratulacje! czekamy na zdjęcia!
daffi ale głupoty gadasz, ja i "szczupło" to błędne twierdzenie.
ale spokojna głowa, dziś wieczorem jadę po produkty i od jutra zaczynam dietę dukana :-)

ale spokojna głowa, dziś wieczorem jadę po produkty i od jutra zaczynam dietę dukana :-)

a ja mam swoja diete jak zawsze....czyli dieta NIC!!!!
nic nie robie juz mam gdzies to jak wygladam...
skoro maz mnie kocha i ma ochote na mnie to jest ok..a bede starac sei wrocic do wagi jakos po malu i tyle...:-)
na zdj w albumie mozesz zobaczyc jaki brzuchol mi zwisa ale mam go gdzies:-p

A zapomniałabym wam napisac; jezeli mace niedaleko swoich domów kaufland to koniecznie się wybierzcie:) jest promocja pampersów- 2x 62 sztuki ( rozmiar 3) za niecałe 70 zł:) :tak:

Ty karmisz jeszcze piersia?Jesli tak to dieta nie powinna byc stosowana:no:

a ja mam swoja diete jak zawsze....czyli dieta NIC!!!!
nic nie robie juz mam gdzies to jak wygladam...
skoro maz mnie kocha i ma ochote na mnie to jest ok..a bede starac sei wrocic do wagi jakos po malu i tyle...:-)
na zdj w albumie mozesz zobaczyc jaki brzuchol mi zwisa ale mam go gdzies:-p

Tak jak ja:tak:tez nie stosuje narazie zadnej diety,to chyba nie dla mnie:-Dpozatym wali mnie to ze jest tu i uwdzie za duzo:-Dja sie musze cieszyc ze wrocilam do wago z przed ciazy bo widze ze jest sie z czego cieszyc:tak:co by bylo jak by mi zostalo tak jak niektorym z was:sorry2:oj katastrofa by byla:-D

Tak jak ja:tak:tez nie stosuje narazie zadnej diety,to chyba nie dla mnie:-Dpozatym wali mnie to ze jest tu i uwdzie za duzo:-Dja sie musze cieszyc ze wrocilam do wago z przed ciazy bo widze ze jest sie z czego cieszyc:tak:co by bylo jak by mi zostalo tak jak niektorym z was:sorry2:oj katastrofa by byla:-D

ahahha to zes teraz dala czadu hihihi:-)
ja nie wrocilam do wago sprzed ciazy zostalo mi jeszcze 14kg:szok: ale mimo wszystko sie nie przejmuje:-p

reklama
Czesc na POCZATEK :)

luuuuuzzzzzzznaaaaaaaa kochana GRATULACJE !!!!! wszystkiego naj :* na nowej drodze zycia ;)

I dla wszystkich dzieciaczków ochrzczony wszystkiego najlepszego :)

Do góry