reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ehhh ...Witam.

U Nas po szczepieniu na wieczór zaczęły się dziać cyrki, młody bez przerwy ryczał, temp. nie miał raczej osłabienie bez przerwy ...i non stop wisiał i wiercił się na cycku.. nie wiem jak to dzisiaj będzie ... ze snem nie lepiej :( wczoraj na noc po kąpieli chciałam mu dać czopka :/ zaaplikowałam i co ? ... i załatwił mi się chłopak po same pachy, czopek nawet 2 min. nie był w środku, 2 bałam się już wkładać :/ boję się jak to będzie z Nim w niedzielę na Chrzcie ...

reklama
Daniel przespał całą noc! :-D od 20 do 5 rano.
od 5 do 6:30 leżał ze mną w łóżku i gadał sam ze sobą (albo do swoich rączek bo im się zaczął przyglądać - komicznie to wygląda) i od 6:30 pospaliśmy do 9:30 :szok:

NESSI spokojnie do chrztu jeszcze troche czasu;-)a czopek raczej powinien zadzialac nawet po 2 minutach bo przeciez one sie szybko rozpuszczaja:tak:widocznie za wczesnie mu wsadzilas:-Dnawet nie dalas sie dziecku wykupkac:-D:-D:-D

Dobra ja znikam do kuchni bo maz przyjedzie a ja bede siedziec przy kompie:-D;-)zagladne pozniej;-)

jak wiecie mamy tę matę edukacyjną Tiny Love Kick and Discover - Daniel zaczyna robić z tego dodatkowego panela użytek :tak: już wie, że jak kopnie nóżką to mu zagra. tylko jeszcze nie zawsze trafi w ten panel :-D

Witajcie u nas po zmianie czasu też Michał maruduje już tak ładnie samodzielnie zasypiał a teraz od nowa polska ludowa i muszę znowu go uczyć. Książka "Uśnij wreszcie" zdaje egzamin bo mały zasnął po 3 wejściach. A co do śmiesznych filmików tańczących bobasów polecam Tańczący bobas - Ludzie, Śmieszne - Video w INTERIA.PL

Super! normalnie humor mam teraz na + :))

Co do spania to młody wstaje ok. 01.00 a potem koło 4:00 i śpi do 7:30

NESSI spokojnie do chrztu jeszcze troche czasu;-)a czopek raczej powinien zadzialac nawet po 2 minutach bo przeciez one sie szybko rozpuszczaja:tak:widocznie za wczesnie mu wsadzilas:-Dnawet nie dalas sie dziecku wykupkac:-D:-D:-D

Dobra ja znikam do kuchni bo maz przyjedzie a ja bede siedziec przy kompie:-D;-)zagladne pozniej;-)

Mam nadzieję :))

reklama
Do góry