reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Poszłam za radą którejś z Was i wczoraj wieczorem sprawdzałam czy mam juz pokarm-i o dziwo mam go tylko w prawej piersi, w lewej nic, ani kropli..., czy to normalne?

reklama
Witam się.
A ja od rana załatwiałam różne rzeczy - nic nie załatwiłam;/ a potem do fryzka poszłam co by se humor poprawić. Jakaś wkurzona jestem przez ten brak załatwionej sprawy.
Mama była u mnie na trochę, kupiła Małej piękny ręcznik i pieluchy - tetrowe i flanelowe. Takie ładne kolorowe:) Cudowna babcia się Małej szykuje. Zresztą jeszcze nim w ciąży byłam to mama szalała jak to będzie cudownie jak będę w ciąży:))
A jak masz z tesciową?? Bo u mnie moja mam się cieszy bardzo a teściowa... Hm niby tak, ale jakoś dziwnie mnie traktuje. Np uznajecie zabobony typu nie wolno farbować włosów nawet farbą bez amoniaku bo dzidzia ruda bedzie bądź nie wolno włosów obcinać bo "ucina" sie dziecku rozum?:no: Dla mnie to bez sensu

Babeczki ,a pierwsze ruchy odczuwałyscie jako takie smyranie od srodka czy mocniej jakoś ? bo smyrac cos mnie wczoraj zaczeło:tak:

moja mama to juz wprawiona w bojach babcia ... i nic mi nie pozwala kupowac bo mowi ze "na wszystko jeszcze przyjdzie czas" i ze ona z mariuszem kupi potrzebne rzeczy jak bede w szpitalu ... na co ja sie oburzylam i powiedzialam ze w przesady nie wierze !!
Moja tez zaprawiona w bojach moja ma 1 wnuka ,2 wnuczki i moja dzidzia w brzuszku plec nie znana hahahah ! Tez chciala kupywac jak sie bratu corcia urodzila ,ale szybko ja przygasilam ze ze mna tak napewno nie bedzie BO Ja chce kupic CO mi sie podoba !!!!!!!!! Wiec teraz zapewne bedzie kupowac co jej sie bedzie podobac itp ...i mi dawac ,ale co wyprawke cala mi sie napewno nie wezmie - zna moje zdanie !

Nawet nie tak zle mi poszło z tymi zaległościami. Jak tak Was poczytałam, to na jutro umówiłam się do dentysty na sprawdzenie stanu ząbków. Co do bóli to mi się wczoraj tak bardziej boleśnie coś rozciągało ale to pewnie więzadła- nie było tak źle, tylko trochę ciągnęło.
Wrócę jeszcez do witaminek- ja ciągle biorę folik bo lekarz nie kazał mi odstawic jak go zapytałam. Powiedział też że wyniki mam ok a teraz sezon na owoce i warzywa więc nie ma co się faszerować bo wtedy organizm łatwiej przyswaja to co potrzebne a jeśli bym brała suplementy to by zgłupiał i zamiast z jedzenia wchłaniałby z tych suplementów co nie jest zbyt dobre. Jedna z Was mówiła już coś o tej teorii więc może coś w tym jest

ja juz od jakiegoś tygodnia nie biore witaminek, lekarz powiedział mi że lepiej jeśc owoce i warzywa niz brać tabletki, ale powiem Wam że boję się czy aby napewno dostarczam młodej wszyskie niezbędne witaminki...:(

Poszłam za radą którejś z Was i wczoraj wieczorem sprawdzałam czy mam juz pokarm-i o dziwo mam go tylko w prawej piersi, w lewej nic, ani kropli..., czy to normalne?
spokojnie !!!! Jeszcze najdzie ,moze byc tak ze tatus bedzie musial mocniej pociagnac aby kanaliki sie odetkały !! Ale jeszcze jest do tego czas :) nie steresuj sie !
Ja tak mialam z Patrykiem :) Maz byl bardzo pomocny ! :tak: Mialam pokarmu zbyt duza aby wczesniak zjadal wszytsko maz ,pomagal odciagac pokarm i masowac piersi co by sie zastuj nie zrobił !

reklama
Do góry