kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ale tu dziś cicho
Ja tam na mojego A nie mogę absolutnie narzekać
Jak przy Hani tak teraz przy Tomku jak tylko jest w domu to wszystko robi przy dzieciach:-)
Zeszły tydzień np robił na noc więc w porze kąpanie był w domu...całą kąpiel przygotował..czasem wykapie ale szczerze powiem że wolę to robić sama bo wiem że robię dokładnie;-) i potem dawał Tomkowi flachę ( to dzięki niemu w końcu się nauczył) a jak Tomek zasnął to zajmował się Hanią..wykapał, poczytał bajeczki i położył spać
Żyć nie umierać;-):-)
A nie pisałam jeszcze jaki wczoraj wieczorem miałam sajgon
Tomek zasnął po pół godzinnym płaczu o 20...ale sam w swoim łózeczku
Hanię położyłam o 20.45..i do 22.20 co 5 min wynosiłam ją ryczącą z sypialni
Uparłam się że już czas spowrotem ją nauczyć spać w swoim łózeczku
Tak ryczała co chwilę że w końcu koło 22 zwymiotowała
Ale nie poddałam się i w końcu zasnęła u siebie
A żeby nie było że taka wredna i bez serca jestem...to jak się uspokajała..to długo ją tuliłam i po 100 razy tłumaczyłam czemu ma tam spać..że mama jest obok..że Tomek też śpi u siebie......uspokajała się ...mówiła że chce iść spać....nawet nowe maskotki jej pozwoliłam wziąść ze sobą.....kładłam ją..wycałowałam...i ledwo wyszłam zaczynała wrzask od początku
Ciekawa jestem jak dziś zaśnie
U mnie tez jest podobniemaz duzo mi pomaga,kiedy trzeba to przewinie malego,pobawi go,kapiel tez wole robic ja ale on zawsze szykuje mi recznik i zawsze rozmawia z malympotem ja karmie Patryka a on idzie kapac Julcie;-)wyciera ja,ubiera w pizame i co drugi dzien kladzie ja spac:-)
AGUS badz konsekwentna a co dzien bedzie coraz lepiej;-)poogladaj super nianie i zobacz jak tam dzieci cale noce placzajestes dobra matka;-)sama zobaczysz ze wyjdzie ci to na dobre;-)