reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Hej laski. Kurczę to już tyle czasu:)))

Aga wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 4 miesięcy:)
Anoola nie będę się zbytnio rozpisywać ale popieram Emwu w całej rozciągłości i nie mówię tego, żeby Cię ranić. Nam naprawdę zależy na Twoim szczęściu. Twoim i Majeczki.
Daffi fajnie masz, że mogłaś się z Natalką i Lenką spotkać. Ja muszę namówić Luuuzną i Kasiuch bo mamy do siebie nie aż tak daleko:))))
Aluś ma się lepiej:) Nawija ciągle i zainteresował się grzechotką. Długo ją trzyma i pcha do buzi:)

reklama
wszystkiego najleprzego :-D

nie wiem po co dzisiaj tu wlazłam, chyba, żeby teraz Ankę przeżywać . No kur... ma dziewczyna pecha i tyle. Jak on może, dziecko mu urodziła. Jeszce na ślubie to ma być najszczęśliwszy, niezapomniany dzień :-(((

zaiast najszczesliwszy .. to byl najgorszy dzien w moim zyciu...
mam dosyc ...!!
gdyby nie to ze mam Maje nie wiem co by ze mną było.. a tak leze obok niej i wyje jak bóbr...
czym ja zawinilam ze mnie takie cos spotyka? ;(
mój małzonek pod koniec imprezy najpierw mnie uderzyl .. pozniej rzucil mną o podłoge..;(
czemu ja sie zgodzilam na ten ślub ? ;(
i czemu ja tak cholernie go kocham ;(..

A za co go tu kochac?Takiego drania:wściekła/y:kurcze nie daj sie kochana,jestes madra,ładna dziewczyna wiec nie daj sie tak traktowac.Przytulam mocno;-)

zaczelo sie od tego ze juz rano uslyszalam ze papiery zamieniac bede na koszt mamy.. ale puscilam to ..
wszystko bylo ladnie pieknie..
na imprezie dziewczyna świadka Bartka wzielam maje na rece.. z racji ze jest rozczepana nie chcialam zeby jej nosila.. a dodatkową sprawa bylo ze gdy bylam na 3 dni przed terminem smiala sie ze jestem wieloryb itd a dodm ze ma 22 lata.. ;]
no ale bartek wtedy smial sie z nią..
no ale do rzeczy..za pierwszym razem zabral jej Maje..
za drugim razem widze znowu taka sytuacje a ze robilam kolacje to mowie 'Bartek wez maje od niej' wchodze a ta dalej ma Maje na rekach a bartek wesolo obraca kieliszki.. nie wytrzymalam i po prostu zabralam swoje dziecko..
no i to byl poczatek..
ale jakos mu to wytlumaczylam - tak mi sie wtedy wydawalo -...nastepnie Bartek wpadl gdy karmilam Majke jak skonczylam dal ja do lozeczka a mnie zwyczajnie zaczal rozbierac..mowie mu ze nie mam ochoty..
a on mi 'teraz jestes moja zona i MUSISZ sie ze mną kochac'...zeby nie robic problemow..juz uleglam..no ale sam zauwazyl ze w tym seksie mnie nie bylo..
pozniej zaczal mi wypominac ze moich rodzicow nie ma ze mną ze maja mnie w d***** i takie tam inne ...
tak sie darl ze przylecial jego swiadek.. ofc nayebany..i chcial ze mną pogadac zeby mi wytlumaczyc ze źle robie.. ;] to ja mu tylko ze nie mamy o czym gadac .. bo jak on klocil sie z ta swoja i nam altanki o malo nie rozyebali to nikt sie nie wtracal..
to potem nagadal Bartkowi ze ja jak podalam kolacje kazalam mu ŻREĆ!!!
staralam sie caly czas opanowac choc juz wybuchalam.. no ale swiadek bartka sie stracil...
moja swiadkowa zostala..i jak byli wszyscy na dole..
mowie do niego chodz na gore ..
najpierw wzial chwycil mnie za recei zaczal mna trzepac po czym rzucil mną o podloge.. wtedy wpadla tesciowa...
to jej moi goscie powiedzieli co Bartek zrobil.. na dodatek pokazalam jej siniaki..ktore zrobil mi tydzien temu.. przez co bolerko do slubu musialam zalozyc bo mam rece obsiniaczone..

to powiedziala ze Bartek NAPEWNO mi tego nie zrobil..;]
no i on nayebany wzial kluczyki i pojechal...
za to tesciowa przylazla do mnie mowiac ze jesli go zlapia albo cos i pojdzie siedziec to ja stad wypie*dalam a Maja zostanie..!!
myslalam ze rozniose szmate..

potem Bartek wrocil i siedzieli do 1 na dole po czym przylazl na gore zarzygal cala lazienke no i spi w pokoju obok..

Jejciu,nawet sie nie zastanawiaj tylko idz byle gdzie,wszedzie bedzie lepiej niz tam.Sama widzisz ze ty jestes tam po prostu uwazana za niewolnice z ktora mozna zrobic wszystko,TY pokasz im ze tak nie jest.Zrob to dla dobra Majeczki

Dziewczyny co prawda to dopiero za dwa dni ale co tam - ja swietuje dzisiaj

Wlasnie mija nam rok wspolnego forumowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIe wazne kiedy , ktora sie dopisala i ile czasu na forum spedza. Nasz pierwszy post zostal napisany 23.03 .
Przez ten rok wiele z nas sie przewinelo. Czesc jest prawie od poczatku a niektore dopiero od wczoraj.

Chcialam z tej okazji NASZYCH URODZIN podziekowac Wam wszystkim za to ze jestescie,.
Mysle ze gdyby forum bylo jak malzenstwo bylybysmy wspanialym jego przykladem.

NA DOBRE I NA ZLE
W ZDROWIU I CHOROBIE.......

Uwazam ,ze Wszystkie bez wyjatku jestescie wspaniale , dobre, kochne, wrazliwe przyjaciolki.
Czesc z nas darzy sie z pewnoscia wieksza sympatia a inne mniejsza ale jest nas tyle bab ,ze dla kazdego cos milego :)
Tak czy inaczej przekonalam sie juz wielokrotnie (Sprawa z Jutka, nasze porody pod nadzorem, przekazywanie nowin od tych co w szpitalu, teraz sprawa Anaoli) , ze mozemy na siebie liczyc. Czasem sie poklocimy a czasem opieprzymy.
Ktora z Was ma taka naprawde dobra przyjaciolke , ktora wiedzialaby o jej troskach i radosciach tyle co my wiemy o sobie nawzajem???

Dla Was wszystkich i Waszych dzieciaczkow wielki jubuleuszowy calus ode mnie i Maxa.

Pieknie napisane:-):tak:ja rowniez DZIĘKUJĘ za wszystko dziewczyny:-)miło było,jest i bedzie:-)mimo tego ze czasami sie sprzeczamy,nie zawsze zgadzamy ze soba to i tak traktujemy sie jak JEDNA WIELKA RODZINA!!!
Mam nadzieje ze kiedys nadejdzie taki dzien ze bedziemy mialy okazje sie spotkac:tak:

A tak z innej beczki,moze wy znacie jakies dobre firmy ktore zajmuja sie produkcja kabin prysznicowych???Moze ktoras doradzi jaka kupic?Bylismy dzis w takim markecie budowlanym i ogladalismy kabiny i sami nie wiem co robic,po prostu nie znamy sie na tym ktory producent lepszy,no bo wiadomo ceny tez sa rozne.

A za co go tu kochac?Takiego drania:wściekła/y:kurcze nie daj sie kochana,jestes madra,ładna dziewczyna wiec nie daj sie tak traktowac.Przytulam mocno;-)

Jejciu,nawet sie nie zastanawiaj tylko idz byle gdzie,wszedzie bedzie lepiej niz tam.Sama widzisz ze ty jestes tam po prostu uwazana za niewolnice z ktora mozna zrobic wszystko,TY pokasz im ze tak nie jest.Zrob to dla dobra Majeczki

Pieknie napisane:-):tak:ja rowniez DZIĘKUJĘ za wszystko dziewczyny:-)miło było,jest i bedzie:-)mimo tego ze czasami sie sprzeczamy,nie zawsze zgadzamy ze soba to i tak traktujemy sie jak JEDNA WIELKA RODZINA!!!
Mam nadzieje ze kiedys nadejdzie taki dzien ze bedziemy mialy okazje sie spotkac:tak:

A tak z innej beczki,moze wy znacie jakies dobre firmy ktore zajmuja sie produkcja kabin prysznicowych???Moze ktoras doradzi jaka kupic?Bylismy dzis w takim markecie budowlanym i ogladalismy kabiny i sami nie wiem co robic,po prostu nie znamy sie na tym ktory producent lepszy,no bo wiadomo ceny tez sa rozne.

biedna... ty nadal zmagasz sie z lazienka?????

Ech Anoola, zrób to dla Majeczki i uciekaj :( Prędzej czy później i tak to będziesz musiała zrobić. Tacy ludzie jak on się nie zmieniają. Chyba nie chcesz,żeby Majeczce kiedyś spotkało to samo z jego ręki ? Zbyt dużo znam takich historii, aż nie mogę uwierzyć w to jak kobiety potrafią być naiwne.
Zasługujesz na kogoś lepszego. A bardziej jesteś teraz samotna niż byłabyś gdyby go nie było. Zapewniam Cię. To w czym tkwisz nie ma nic wspólnego z miłością. NIC.
Tobie nie pocieszenie potrzebne, tylko ktoś kto zgarnie Was pod pachę i wywiezie stamtąd. A tego ^&*$^&*( do lasu i zakopać normalnie.

reklama

Kopciuszku a ile chcecie na abine przeznaczyc bo to wazne i jaka konkretnie potrzebujecie. Mam na mysli ksztalt.
Ja mam kabine na zbyciu bo upilam i mi nie wlazla na poddasze a do sklepu nie chca przyjac zwrotu. Nowiusienka kabinka ale jest polokragla wiec na prosta sciane sie tylko nadaje a nie na naroznik. Z tym ze to byla dosc droga kabina . Oczywiscie duzo bym zeszla z ceny ale wiem ze nie na kazda kieszen jest taki wydek dltego pytam ile chcieliscie przeznaczyc.

Do góry