reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Anka w zeszłą sobotę miała scysję ze swoim prawie mężem i każda jej tu doradzała żeby dobrze przemyślała sprawę ślubu i od tego czasu milczy:confused:

No to faktycznie.
Moze nie pojawia sie bo usi sobie wszystko przemyslec. Pewnie kazdy dookola jej gada ze powinna zrobic tak i siak a to jest sprzeczne z jej uczuciami bo ona go poprostu kocha. Pewnie dla swietego spokoju narazie sie tu nie pojawia. Dopuki jej sytuacja jakos sie nie unormuje. Z pewnoscia sie nie obrazila.

Co do gondoli to ja tez jeszcze woze Maxa w gondolce. Jest juz taka na styk ale i tak mu wygodniej niz w spacerowce. Ja go wcale nie ubieram na spacer bo u nas jest w miare cieplutko. Ubieram mu bluze i spodenki, nakrywam kocykiem i tyle a w gondolce jest dobrze osloniety. I tak spi. Jak go wyciagam to jest cieplusienki. W spacerowce musialabym go cieplej ubrac i jakis taki zgiety by byl bo ja mam ta kubelkowa.
Dopuki nie bedzie porzadnie sie podciagal do siedzenia (co wg mnie jest znakiem ,ze kregoslupek jest prawie gotowy do siedzienia) to go do spacerowki nie przekladam. I tak polowe czasu spedza w foteliku samochodowym i w lezaczku wiec gondolka na spacrki jest dla mnie najlepszym wyjsciem.

Dziewczyny czy wy wozicie juz swoje maluchy w spacerowkach?
Ja wciaz woze Julke w gondoli bo ona wciaz sie w nia miesci i praktycznie spi na kazdym spacerze to chyba nie ma jeszcze sensu zmieniac?

W gondoli :) bo sobie przyznam szczerze Michała w spacerówce jeszcze nie wyobrażam ... póki lekko wchodzi to się tym wozi :D

witam sie ja mam ostatnio problem z netem... w poniedzialek zniknal wieczorem jakos po 21 i byl dopiero nastepnego dnia o 22 wczoraj bylo ok i dzis rano znow do teraz nie mialam, rzekomo trwa naprawa światlowodu ktory ktos niby chcial ukrasc a ze internet i tv mam w multimedii to i telewizji nie mialam normalnie idzie oglupiec.... byc moze te moje problemy z forum i innymi stronami to ich wina.... mojew dziecie dzis caly czas placze... nie wiem co jej jest!!!

Emwu fajnie, że już jesteś, ciesze się, że wyjazd udany a Wy szczęśliwi;-) to bardzo ważne w małżeństwie a wiadomo, że relacje rodziców odbijają się na dzieciach, więc jak rodzice szczęśliwi to i cała rodzinka rozkwita;-) Zazdroszczę takiego wspólnego weekendu, może i ja kiedys z mężem się wybiorę;-)

Jeżeli chodzi o gondolke to trzeba pamieteać, że dziecku tak najwygodniej jeżdzić, no ale jak się już nie mieści to wiadomo, trzeba pzrenieśc do spacerówki ale należy zrobic jak najbardziej płaskie spanko;-) U nas w gondoli jeszcze mnóstwo miejsca, mamy też podnoszone oparcie więc na pewno sobie troszkę jeszcze pojeździmy;-)do pół roku na pewno;-)

Dziewczyny czy wy wozicie juz swoje maluchy w spacerowkach?
Ja wciaz woze Julke w gondoli bo ona wciaz sie w nia miesci i praktycznie spi na kazdym spacerze to chyba nie ma jeszcze sensu zmieniac?

ja tez woze4 w gondolce... choc moglabym juz w spacerowce ale jeszcze poczekamy... my mamy troche starszy wozek z dosc duza gondola wiec mala na luzie sie miesci:-)

reklama
ja tez woze4 w gondolce... choc moglabym juz w spacerowce ale jeszcze poczekamy... my mamy troche starszy wozek z dosc duza gondola wiec mala na luzie sie miesci:-)
ja woze w gondoli, i jeszcze troche w niej powoze bo maly sie miesci, a potem tez bedziej mniej do zakladania, i nie bedzie tych kocykow kolderek itp. itd. wiec jeszcze troche zanim zmienimy na spacerowke

Emwu- super wakacje sobie zrobiliscie:)ale slyszalam ze w wenecji wcale nie jest tak ladnie i ze woda smierdzi, i ze duzo smieci tam jest...

a mama z Olkiem na spacerze wiec mam chwile dla siebie:)

aha dziewczyny cos mnie kluje na dole jakby jajnik...kurde boje sie ze cos tam moglo sie porobic niedobrego, jak bedzie mnie tak bolalo to chyba zawitam do ginki:(

Do góry