Purchawka
Mama Lolka :-)
Albo, że jej facet nie przeczytał tego, że to napisała ...Dziewczyny zauważyłyście, że od tej przykrej sytuacji Anoola sie nie odzywa?? Mam nadzieje, że sie nie obrazila na to co jej niektóre z nas radziły.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo, że jej facet nie przeczytał tego, że to napisała ...Dziewczyny zauważyłyście, że od tej przykrej sytuacji Anoola sie nie odzywa?? Mam nadzieje, że sie nie obrazila na to co jej niektóre z nas radziły.....
Dziewczyny czy wy wozicie juz swoje maluchy w spacerowkach?
Ja wciaz woze Julke w gondoli bo ona wciaz sie w nia miesci i praktycznie spi na kazdym spacerze to chyba nie ma jeszcze sensu zmieniac?
Dziewczyny czy wy wozicie juz swoje maluchy w spacerowkach?
Ja wciaz woze Julke w gondoli bo ona wciaz sie w nia miesci i praktycznie spi na kazdym spacerze to chyba nie ma jeszcze sensu zmieniac?
ja woze w gondoli, i jeszcze troche w niej powoze bo maly sie miesci, a potem tez bedziej mniej do zakladania, i nie bedzie tych kocykow kolderek itp. itd. wiec jeszcze troche zanim zmienimy na spacerowkeja tez woze4 w gondolce... choc moglabym juz w spacerowce ale jeszcze poczekamy... my mamy troche starszy wozek z dosc duza gondola wiec mala na luzie sie miesci:-)