No odstępy wynoszą 6 tygodni (na rota nie szczepiliśmy jeszcze, dziś była pierwsza dawka) i zostały zachowane, więc nie wiem co oznacza to "tym bardziej" w Twoim pościeTwoich dwóch pediatrów powiedziało, że razem nie szczepić, u mnie dwóch i do tego dwie piguły powiedzieli, że jak najbardziej można. Czyli norma w tym kraju, każdy lekarz ma swoje teorie
![]()
W programie szczepień jest napisane, że można szczepić jednego dnia. Specjalnie przeczytałam teraz jeszcze ulotki i jest tam napisane, że przy jednoczesnym stosowaniu infanrix hexa i prevenaru częściej może wystąpić gorączka i to tyle. Na gorączkę są czopki, więc jak dostanie to ją zbijemy. Na ulotce rotarixu nie ma ani słowa o jakichkolwiek problemach przy równoczesnym stosowaniu. Ja tam nie należę do matek które chuchają i dmuchają, wszystko sterylizują i panikują przy gorączce![]()
ja tez pierwsze slysze zeby nie mona bylo szczepic odrazu...my szczepilismy i wszystko jest ok...zadnej goraczki..zreszta podobnie jak i Ty konsultowalismy to z 2 pediatrami w tym jedna jest ciocią ,więc mam pełne zaufanie
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)