sylwik1987
Filipek
Mam nadzieje, że nie- jeżeli by robiły to gin napewno odradziłby współżycia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dokładnie tak samo i tak na chwile po seksie mała się budzi i wędruje juz wgłąb", chociaż na codzień też mam ją bardzo nisko, no ale lekarz mówił ze w swoim czasie wejdzie trochę wyżej, więc półki co nie martwię sie
No ale chyba więcej dziewczyn tak ma??? Bo u mnie jest podobnie. Mam taki napięty brzuch... A jak u was z ruchami?? Czy wasi faceci wyczuwają ręką maluszka?
No ale chyba więcej dziewczyn tak ma??? Bo u mnie jest podobnie. Mam taki napięty brzuch... A jak u was z ruchami?? Czy wasi faceci wyczuwają ręką maluszka?
Mój facet czuje, chociaz jestem troche zła, smuutna bo nie cieszy sie tak entuzjastycznie jak ja kiedy mała kopie.. nie wiem czy tylko mój taki jest, ale ja za kazdym razem prawie płaczę ze szczęścia a on nibysię cieszy, ale jak dla mnie to za mało-eh..chyba znowu marudzę;/