reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Też tak myślę. Ja po szczytowaniu mam Małą mocno wyczuwalną, jest z niej wtedy taka twarda kulka nad wzgórkiem, ale szybko robi się normalna. Na początku mnie przerażała ta twarda Kulka, ale tak widocznie jest.

Ja mam dokładnie tak samo:) i tak na chwile po seksie mała się budzi i wędruje juz wgłąb", chociaż na codzień też mam ją bardzo nisko, no ale lekarz mówił ze w swoim czasie wejdzie trochę wyżej, więc półki co nie martwię sie:)

Ja mam dokładnie tak samo:) i tak na chwile po seksie mała się budzi i wędruje juz wgłąb", chociaż na codzień też mam ją bardzo nisko, no ale lekarz mówił ze w swoim czasie wejdzie trochę wyżej, więc półki co nie martwię sie:)

Ja mam ją różnie, nawet tuż pod pępkiem, ale po szczytowaniu jakoś zawsze jest nisko;)

No ale chyba więcej dziewczyn tak ma??? Bo u mnie jest podobnie. Mam taki napięty brzuch... A jak u was z ruchami?? Czy wasi faceci wyczuwają ręką maluszka? :)

Hej Dziewczynki!
Udało mi się nadrobić zaległości od czwartku, a trochę tego było:) Ale po udanym wypoczynku zwarta i gotowa zasiadłam do czytania i szybko mi poszło.
Gratuluję wszystkim mamusiom, które poznały płeć (nie wymieniam pojedynczo, bo nie chcę którejś pominąć)!
Martuska ja mam w opisie usg napisane, że położenie dziecka dowolne. Nie wiem dokładnie co to znaczy, ale chyba po prostu sobie fika na wszelkie możliwe sposoby:)
Nawiązując do rozmowy o witaminkach to ja już jakiś trzeci miesiąc biorę centrum materna a i tak hemoglobina mi spadła do 11,1 no i dostałam dodatkowo żelazo.
Georgina gdzieś wyczytałam, że maleństwo w czasie orgazmu czuje delikatne falowanie. Wydaje mi się ,że to całkiem przyjemne dla dzidzi:)
Moje maleństwo też bardzo lubi się wypychać, aż czasami czuję je wyraźnie pod ręką. A jaki mam przy tym krzywy brzuch:)
Czy któraś z Was odczuwała może jakieś bóle w pośladku. Bo ja czasami nie mogę się pochylić, łapie mnie taki ból, że nawet mam problem, żeby się wyprostować czy ruszyć nogą. Tak jakby złapał mnie skurcz.
Pauluś89 mój mąż zdecydowanie wyczuwa maleństwo pod ręką. Zazwyczaj nawet nie musimy dotyać brzucha, bo dzidzi tak kopie, że aż brzuszek odskakuje:)

Ostatnia edycja:
No ale chyba więcej dziewczyn tak ma??? Bo u mnie jest podobnie. Mam taki napięty brzuch... A jak u was z ruchami?? Czy wasi faceci wyczuwają ręką maluszka? :)

Mój facet czuje, chociaz jestem troche zła, smuutna bo nie cieszy sie tak entuzjastycznie jak ja kiedy mała kopie..:( nie wiem czy tylko mój taki jest, ale ja za kazdym razem prawie płaczę ze szczęścia a on nibysię cieszy, ale jak dla mnie to za mało;)-eh..chyba znowu marudzę;/

reklama
Mój facet czuje, chociaz jestem troche zła, smuutna bo nie cieszy sie tak entuzjastycznie jak ja kiedy mała kopie..:( nie wiem czy tylko mój taki jest, ale ja za kazdym razem prawie płaczę ze szczęścia a on nibysię cieszy, ale jak dla mnie to za mało;)-eh..chyba znowu marudzę;/

Faceci nie okazują zbytnio uczuć. Mój się cieszy choć nie daje tego po sobie poznać, ale znam go już tyle lat, że wiem co go raduje:-) Był wzruszony wczoraj, że Mała go wreszcie pokopała, ale wolał to ukryć w poduszce:-) Ja tam swoje wiem i nie mam do Niego o to pretensji:-) Kocha Małą strasznie, często się zapomina i mówi ''Moja córcia'' a nie Nasza hehe:-)

Do góry