reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
wiecie co? zaraz mnie szlag trafi! przez ten zasrany komputer! wiesza sie i jest tak zasmiecony ze musze formata zrobic...(zebym jeszcze wiedziala jak:p)
chcialam wam wstawic fotke tej sukienki co ja sobie kupilam na chrzciny ale nie chca mi sie zdjecia wyswietlic:/

a moze ktora z dziewczyn gadala z ginekologiem jakims albo mogla by zadzwonic do swojego bo ja niemam umeru nawet ;/ czy jak sie karmi butla to normane ze nie ma tyle @ ???? :sorry2::-:)-:)-(
Moim zdaniem powinnas isc do gina:tak:bo chyba nie bylas na kontroli po porodzie...ale ciaza moim zdaniem malo prawdopodobna;-)

Jestem na 99,9% pewna ze bedzie ok :happy2:

Karnitynka laska jestes :tak: I jakie super ladne i dlugie wlosy! I proste! Ja swoje prostownica musze maltretowac :baffled:

Ja tez musze prostowac:tak:

u mnie tylko kawa mimo ze daje z cyca pie slaba z mlekiem...

no i pozytywne nastwawienie daje duzo!!
myls pozytywnie!;-)

Ja tez pije:tak:jedna prawdziwa slabsza a druga rozpuszczalna zbozowa:tak:i ostatnio tez z mlekiem:tak:

ona zle przybiera!!!!!!! za duzo...w 2tyg przybrala tyle co przez 4tyg...boje sie isc z nia na szczpeinie 30 marca.. teraz miala 6550g a co bedzie pozniej....
juz nie wiem co robic... tworze co sie da ale ona wie ze ja ją oczukuje... bo wszystkim pluje a melczko bierze do pyszczka od razu...ehhhhhh
wyczerpala wszelkie me pomysly... i pielegniarka byla u nas i pwoiedziala ze za duzo je.. wiecie jaki julka ma wielki brzuch??? masakra a nogi to naprawde juz salcesoniki... moj chrzesniak ma takie same tylko dluzsze!!!!
Moim zdaniem nie wazy az tak duzo ale jesc napewno tyle nie powinna:no:musisz ja przekonac do wody:tak:bo nic innego chyb nie wymyslisz:sorry2:

Dziewczyny ja po tescie oczywiscie wyszlo negatywnie ... jeju kto by pomyslam ze test bede robic po porodzie paranoja ale wiecie co...
gdzies wyczytalam na forum ze po porodzie testy nie sa takie sprawdzalne :baffled::baffled::baffled: niewiem czy to prawda nic pozostaje zamknac paranoje... i czekac na @ ... i oczywiscie wizyta u ginki ale ona wraca pod koniec kwietnia bo na urlopie no nic zamykamy paranoje i jej nie siejemy :-D

Masz racje.to paranoja:-D

Kurde moj T do mnie dzwonil wkurzony o 14;30 ze transferu jeszcze nie ma z Berlina a wyladowal o 13 i tak bus mial byc dzwonie tam ale nikt nie odbiera a na dodatek do mojego tez nie mozna sie dodzwonic bo ma cos poblokowane i facet sie nie dodzwoni ciekawe jaqk oni sie znajda a szymek taki dzis maruda ze juz nie wiem co mu chyba udzielily mu sie matki nerwy w oczekiwaniu na tatuska :/

Mam nadzieje ze dotrze jakos do domu;-)wyobrazam sobie co teraz czujesz:tak:

ja tez ostatnio ogladalam:-D

Dziewczyny pomozcie mi ja juz nie wiem co mam robic moje dziecie chce corazw iecej jesc no i co 2 godz... i szybciej.. nie wiem co ja napadlo ale nie moge dzis dac sobie z nia rady.....

ja z moja panna tez sobie dzis rady nie moglam dac...murudzila i plakala jak jeszcze nigdy!"!!!! wzielam ja wiec na spacer-zeby sie przespala.... a ja mam dola,. no masakra mnie jakas bierze.......w lustrze na siebie patrzec nie moge i jeszcze jakiegos dziwnego smsa dostalam,,,z ostrzezeniem ze kolo mojego meza sie jakas pindzia kreci....... a wczoraj wieczorem pzeczytalam smsa jakiego napisal do kolegi-na moj temat,,,,,,,,,,, i za mily to on nie byl.............:(

Cześć laseczki ale tu dziś ciążowo!!! a ja bylam u gina: wsio sie fajnie zagoilo, laktacja sie konczy wiec przepisal mi juz tabsy(mam zaczac brac jak skoncze definitywnie karmic) no i juz nie mam wyjscia moj M mnie chyba dzis przycisnie:-D bo nie seksilismy sie bo ja sie balam i mowilam ze po wizycie u gina:no: normalnie bania-boje sie bardziej niz jak bylam dziewica:szok::szok::szok:

Teraz inny temat powiedzcie mi jakich uzywacie witamin dla dziecka bo ja dawalam cebion multi-ale moja mala nrmalnie szlala:brzuszek bolal codziennie,plakala przez sen i ogolie marudna byla. Odstawilam je na tydz i spokoj teraz zaczelam podawac inne i zobacze....

reklama
Do góry