reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A jak tam z tą kółkową ? lepiej jakoś ? mniej problemów z zapakowaniem malucha ?:)

w kołyske moja panna nie daje sie układac
wiec teraz mozemy tylko w jednej pozycji
dosc nie wygodnej bo jedna reka musze ja podtrzymywac
jak zacznie 4 mz to bedzie mozna bardziej pionowo
ale i tak wolałała bym wiazana

reklama
kurcze,,poplacze sie dzis.... zle mi jakos a i jeszcze moje cyce chyba juz nie karmia malej tak dobrze jak kiedys... a tak bardzo chce ja jak najdluzej karmic:-:)-:)-(jeszcze walcze jak sie da ale i ona cos sie buntuje bo jak jej za malo leci to sie zlosci i tak placzemy obydwie.... ona z(chyba) glodu a ja z bezsilnosci........:confused:

kurcze ja mam to samo ale staram się nie stresować a Młodemu powtarzam jak zaklęta,żeby ciągnął to wiecej się wyprodukuje...ale ja mam coś z kanalikami chyba nie tak no i swoją drogą rozbestwił się przez karmienie butelką ale nie było wyjścia..nie poddaję się jednak niech ma choć te kilkadziesiąt ml.... mataka nie poddawaj sie bo ze stresu bedziesz pokarm tracić..

Ja na zabkowanie polecam zel bobodent:tak:
Dzięki kopciuszku :-) Jutro przetestuje :-)

Dziewczyny pracujące czy wy kontaktujecie się ze swoim szefem i współpracownikami? Bo mi M mówi, że powinnam się odzywać chociaż, że żyję, a ja już nie pamiętam kiedy z szefem rozmawiałam.
Ja tak :tak: Oczywiście nie ze wszystkimi ;-)
Szefowi akurat skończył się kontrakt i już nie chciał zostać dłużej w PL więc nowego jeszcze nie znam :no:

kurcze,,poplacze sie dzis.... zle mi jakos a i jeszcze moje cyce chyba juz nie karmia malej tak dobrze jak kiedys... a tak bardzo chce ja jak najdluzej karmic:-:)-:)-(jeszcze walcze jak sie da ale i ona cos sie buntuje bo jak jej za malo leci to sie zlosci i tak placzemy obydwie.... ona z(chyba) glodu a ja z bezsilnosci........:confused:
Spokój przede wszystkim... wiem co mówię, bo u mnie też mleczka jakby nie wystarcza :-( Przystawiam wytrwale Maćka do piersi i czekam aż mi się laktacja rozkręci ;-)

bo na taka chudzinke jak ty to powinna byc ta krótsza
moze sprzedaj ta i kup krótsza

Nom chudziak, w dodatku mleka mi nie dają pić, sera jeśc ehh ... w ogóle to ja się utlenię jak gaz :) i chusta nie będzie mi potrzebna ;)
A u dermatologa byłam z małym i co ?
I nic bo wszystek małemu poznikało! i gdzie ta skaza pytam ? normalnie chyba jej zmiany z ciała tak nie znikają w 4 dni ???
Kazała obserwować i nie dalej jak za 2 góra 3 tygodnie wprowadzać znowu nabiał ...

Spokój przede wszystkim... wiem co mówię, bo u mnie też mleczka jakby nie wystarcza :-( Przystawiam wytrwale Maćka do piersi i czekam aż mi się laktacja rozkręci ;-)

TYLKO JAK JA JA MAM PRZYSTAWIAC CZESTO JAK ONA CZESCIEJ NIZ CO 2,5- 3 GODZ NAWET NIE DA SIE DOSTAWIC DO CYCKA,,,,,BO JEST RYK ZE NIE WIEM,,,,,,,ech,,,, ktoras miala tu jakas dietke na maila,,, karnitynka czy ktoras?? moge prosic? tak na "zaś" moj mail k_20@poczta.onet.pl

a tak wogole... przyjechalam do mamy... musze odpoczac psychicznie bo wysiadam..
probowalam dzis znalec w jakiejs aptece ten lactinatal... i d,,pa Lublin to jakas masakra a nie miasto,,,,

reklama
aaa i martwie sie o te moja malenka..... cholera uparciuszek jeden znow glowe tylko na jedna strone trzyma... a jak chce z nia cwiczyc zeby druga tez zauwazala,,, to placz ze nie wiem,,,, spazmy normalnie ja lapia,,,,,,, ech,,,, no nie wyrabiam
o oczkach nawet nie wspomne,,,, te krople nic jej nie pomogly!!!!!!!!!!!!!

Do góry