reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

dawałam juz Filipowi bobotic i potwierdzam że jest suuper na kolki:) ale kolki juz u nas się skończyły, od tygodnia nie podaje juz boboticu, ale teraz pojawił się problem z puszczaniem bączków... męczy sie przy tym strasznie, czasem nawet płacze, kupiłam przed chwilka to co poleciła mi Kopciuszek, i podałam pierwsza dawkę:) zobaczymy czy pomoże :)

Kopciuszku- Ty podajesz Patrykowi te kropelki codzienie ? Czy tylko jak ma problem z bączkami ?
Podaje codziennie,czasami dwa razy a czasami tylko raz na noc.Dawalam je corce,teraz daje Patrykowi i nie wiem co to kolka:-)nie wiem czy to dzieki kropelkom,czy po prostu moje dzieci nie maja z tym problemu;-)

reklama
mea_osi
cudna Ta Twoja Agatka:):):) fajne foteczki :)

Czy może być inne bezalkoholowe piwo na laktację czy to jest jakieś specjalne to karmi?? bo w uk nie ma ;( a ja bym się chętnie podratowała bo na jedno posiedzenie mam około 40 ml z obu piersi....( i tak było od początku...))

Kasiekkrk ja też poproszę dietkę, na pewno się kiedyś przyda (emac@wp.pl)

Ja znowu z dwójką dzieci, Staś zagilony porządnie.
M się postarał i dostałam ostatnią płytę Hey'a. Trochę spokojna, wolałam jak ostrzej grali, ale podoba mi się, oni się starzeją, zresztą tak jak ja, więc słucha się przyjemnie :-)

Dziewczyny pracujące czy wy kontaktujecie się ze swoim szefem i współpracownikami? Bo mi M mówi, że powinnam się odzywać chociaż, że żyję, a ja już nie pamiętam kiedy z szefem rozmawiałam.

mea_osi
cudna Ta Twoja Agatka:):):) fajne foteczki :)

Czy może być inne bezalkoholowe piwo na laktację czy to jest jakieś specjalne to karmi?? bo w uk nie ma ;( a ja bym się chętnie podratowała bo na jedno posiedzenie mam około 40 ml z obu piersi....( i tak było od początku...))
Z tego co wiem to tylko karmi:tak:

Dziewczyny co myslicie o takim czyms?
NOSIDEŁKO 3D Sport 5-pozycji (936526514) - Aukcje internetowe Allegro
Albo o tym?
SUPER SZELKI do nauki chodzenia + GRATIS !!!!!! (936524086) - Aukcje internetowe Allegro

chodzi o to, że to ciemne piwo bezalkoholowe, byle jakie pasuje :-)
Wiesz, ja jak sciagalam laktatorem tak bez pomocy Lolka to tez max 40 wyciągałam, a jak przykladam go spod pachy do jednego cyca, to wtedy z drugiego nawet 100 wyleci :-)

kurcze,,poplacze sie dzis.... zle mi jakos a i jeszcze moje cyce chyba juz nie karmia malej tak dobrze jak kiedys... a tak bardzo chce ja jak najdluzej karmic:-:)-:)-(jeszcze walcze jak sie da ale i ona cos sie buntuje bo jak jej za malo leci to sie zlosci i tak placzemy obydwie.... ona z(chyba) glodu a ja z bezsilnosci........:confused:

no ja tez sobie ostatnio myslałam zeby zajrzec do planowania
niech mi wylicz kiedy mam wrocic
i niech wie ze mam chec wrocic

reklama
mea ale ładna ta Twoja Agatka! a jaka sukienka! najlepsza jest fotka ze śliniaczkiem!:D

kurcze,,poplacze sie dzis.... zle mi jakos a i jeszcze moje cyce chyba juz nie karmia malej tak dobrze jak kiedys... a tak bardzo chce ja jak najdluzej karmic:-:)-:)-(jeszcze walcze jak sie da ale i ona cos sie buntuje bo jak jej za malo leci to sie zlosci i tak placzemy obydwie.... ona z(chyba) glodu a ja z bezsilnosci........:confused:

najwazniejsze to sie nie denerwowac bo to spala pokarm !!! spokojnie :) wypij karmi, bawarke, uspokoj sie troszke ... a i pokarm wroci i mala sie uspokoi :) wszystko bedzie dobrze tylko NIE PLACZ !!

Do góry