reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kasiuch przecież karmi jest bezalkoholowe :-) Polecane przez położne, u mnie na położnictwie można było normalnie pić po porodzie :-)
serio????? a karmi nie jest gazowane?????
ja nic nie wiedzialam na ten temat.....

fajnego masz meza!!:)
ehhh moj zapomnial co to sponatan i zaskakiwanie jak zaszlam w ciaze:)

wiecie ze nie kochalismy sie od lipca chyba....juz nawet nie mam ochoty..;/

ja tez nie...:p

a ja wlasnie dalam Olkowi troszke jabluszka startego..ale mial smieszna mine jak wypinal jezyk hehehe

zaraz spadam po pampersiaki i chyba zajrze do solarium....:D:D:D:D:D

kopciuszku dzięki za radę, tego nie próbowałam, wyślę męża żeby zakupił:)

Mi to polecila dermatolog i powiem szczerze ze jest super:tak:fakt nie jest tanie ale super nawilża:tak:

czlowiek uczy sie cale zycie :) a przy dieciach to co rusz cos nowego sie dowiem :)

a moje dziecko ladnie dzis spi :) pewnie znowu bede ja budzis kolo 15.30 na jedzonko :)

Pewnie odsypia wczorajszy dzien;-)

yyyy zadna mojemu mezowi nie podziekowala za zyczenia dla was :confused::confused::confused:

Mojemu tez nie:no:ale ja podziekowalam;-)

Cherie do ciebie poszlo:-)
Karnitynko wyslij maila;-)
jak tylko skoncze karmic to to tez zaczne:)
plus cwiczenia i se chudnie szbciutko:)

To ja tez chce:tak:g.s.kopciuszek@neostrada.pl

serio????? a karmi nie jest gazowane?????
ja nic nie wiedzialam na ten temat.....

ja tez nie...:p

a ja wlasnie dalam Olkowi troszke jabluszka startego..ale mial smieszna mine jak wypinal jezyk hehehe

zaraz spadam po pampersiaki i chyba zajrze do solarium....:D:D:D:D:D

Jest gazowane:tak:najlepiej otworzyc godzinke wczesniej:tak:

reklama
Dziewuszki ja wrocilam poszlajalam sie troche poszlam do kuzynk meza na kawe..
jutro zsie umowilam ze zabiramy dziciaki i jedzimey na zakupy...
bez niej bym tu zwariowala..jedyna normlana osoba w tej rodzinie...

aly mi wreszcie zasnal bo od 6 nie spal..
wiec zjadlam obiadek bo mamami dala walowe na caly tydzienw iec mam luzik...

KASIUCH wez mnie nie strasz porodem:) moj byl trgiczny i nie chce drugiego..
zazdrozcze wszystkim po cc:)

SYLWIK jest tez jeszcze espuminas dla dzieci specjalny...ja go dawalam a teraz daje bobotic i u nas lepiej sie sprawdza...

JA TEZ WAM ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
chociaz od was dosalam zyczenia:)

dawałam juz Filipowi bobotic i potwierdzam że jest suuper na kolki:) ale kolki juz u nas się skończyły, od tygodnia nie podaje juz boboticu, ale teraz pojawił się problem z puszczaniem bączków... męczy sie przy tym strasznie, czasem nawet płacze, kupiłam przed chwilka to co poleciła mi Kopciuszek, i podałam pierwsza dawkę:) zobaczymy czy pomoże :)

Kopciuszku- Ty podajesz Patrykowi te kropelki codzienie ? Czy tylko jak ma problem z bączkami ?

Do góry