reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Kasiekkrk ja jak bym wygladala tak jak Ty to wlasnie bym szla do reala po jezyki i milke :))))

ojjj teraz nie wygladam juz tak dobrze..;/
wlosy mi przez karmienie wypadly jestem blada jakas skora mi sie brzydka zrobila i wisza mi posladki i skra na brzuchu bo tyle w ciazy przytyla...
ale mam swoje spposoby...krem bielendy hot and cold size S super pomaga na ta obwisla skore tylko strasznie piecze ok godziny jakby sie bylo poparzonym na solarium:)

ale z nog juz mi cellulit zszedl i z tylka juz prawie tez dzieki temu:)

reklama
Dziewuszki ja wrocilam poszlajalam sie troche poszlam do kuzynk meza na kawe..
jutro zsie umowilam ze zabiramy dziciaki i jedzimey na zakupy...
bez niej bym tu zwariowala..jedyna normlana osoba w tej rodzinie...

aly mi wreszcie zasnal bo od 6 nie spal..
wiec zjadlam obiadek bo mamami dala walowe na caly tydzienw iec mam luzik...

KASIUCH wez mnie nie strasz porodem:) moj byl trgiczny i nie chce drugiego..
zazdrozcze wszystkim po cc:)

SYLWIK jest tez jeszcze espuminas dla dzieci specjalny...ja go dawalam a teraz daje bobotic i u nas lepiej sie sprawdza...

JA TEZ WAM ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
chociaz od was dosalam zyczenia:)

hehe spokojnie to tylko sen...z reszta masz juz go za soba...:):tak:

Nie ten dziwny post zostal wytklumaczony poszlam na chwilke z kompa z bb doprawic zupe i moj maz napisal mi zyczenia na bb
hehe przeprosilam za niego a wam kazal przekazac to napisalm w 1 poscie jak tylko dzis weszlam na bb

reklama
Do góry