reklama
kopciuszek2107
Fanka BB :)
MEA,DAFFI wszystkiego najlepszego!!!
HEJ:-)u mnie po nocy super:-)maly obudzil sie tylko raz o 3 wiec sie wyspalam:-)po wczorajszym serku nic nie ma wiec coraz bardziej upewniam sie ze ta wysypka to nie skaza:-)
DAFFI a co to za konkurs na nk?
HEJ:-)u mnie po nocy super:-)maly obudzil sie tylko raz o 3 wiec sie wyspalam:-)po wczorajszym serku nic nie ma wiec coraz bardziej upewniam sie ze ta wysypka to nie skaza:-)
D
daffodill
Gość
ja od 4tyg mam problem z duzym palcem u nogi.... nagle pewnego dnia spuchl poczatkowo nie moglam chodzic... prawa strona palca jest spuchnieta czerwona i skora schodzi nie wiem czemu no i jak nacisne przypadkowo to ropa z krwia leci... nic nie pomaga a do lekarza boje sie z tym isc... zabilabym go gdyby mnie dotknal..najlepsze ze maz wczoraj mnie nadepnal!!!!!!! myslalam ze go zjem z bólu!!!!!!A ja dzisiaj w nocy kuku sobie w palec u nogi zrobiłam;-( jak szłam w nocy do toalety uderzyłam sie w łóżko, boli jak diablina dodatek spuchł i zsiniał, pewnie wybity.... a miął być piękny dzień, spacerek z rodzinką
![]()
a wiem co to sie uderzyc... sama znam ten bol jak nie raz przyloze to stopą albo wpiszczel!!!!!!!ajc..az tak zle ze nie wyjdziesz na spacer????
D
daffodill
Gość
MEA,DAFFI wszystkiego najlepszego!!!
Kopciuszku jestes najlepsza:-) ahahahah piszesz czcionka taka gdzie ja w koncu cos moge przeczytac w miare swobodnie!!!sciskam cie mocno za to
dziekuje za zyczonka
kopciuszek2107
Fanka BB :)
A ja dzisiaj w nocy kuku sobie w palec u nogi zrobiłam;-( jak szłam w nocy do toalety uderzyłam sie w łóżko, boli jak diablina dodatek spuchł i zsiniał, pewnie wybity.... a miął być piękny dzień, spacerek z rodzinką
![]()
Wykorzystaj męża i niech cie niesie

Daffi powaznie to brzmi, że aż ropa leci!!!ja od 4tyg mam problem z duzym palcem u nogi.... nagle pewnego dnia spuchl poczatkowo nie moglam chodzic... prawa strona palca jest spuchnieta czerwona i skora schodzi nie wiem czemu no i jak nacisne przypadkowo to ropa z krwia leci... nic nie pomaga a do lekarza boje sie z tym isc... zabilabym go gdyby mnie dotknal..najlepsze ze maz wczoraj mnie nadepnal!!!!!!! myslalam ze go zjem z bólu!!!!!!
a wiem co to sie uderzyc... sama znam ten bol jak nie raz przyloze to stopą albo wpiszczel!!!!!!!ajc..az tak zle ze nie wyjdziesz na spacer????
A ja porządnie uderzyłam sie w ten palec, boli i boli, spać nie mogłam.... teraz sobie usztywniłam stope to troszkę lepiej...o spacerze nie ma mowy

Kopciuszku super że się wyspałaś;-)
Wykorzystaj męża i niech cie niesie![]()
Tak hehe niech mnie wsadzi w chustę

reklama