Pauluś89
Grudzień 2009
To miałaś fartadziewczyny przepraszam ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ale musze sie wam pochwalic nowym zakupem, kupilam lezaczek bujaczek fisher price! ale za ile!!!!! za 49zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wstawiam fotke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To miałaś fartadziewczyny przepraszam ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ale musze sie wam pochwalic nowym zakupem, kupilam lezaczek bujaczek fisher price! ale za ile!!!!! za 49zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wstawiam fotke
mam tak samo niestety:-(Czem ja nie umiem robic zakupow przez internet.
Wy zawsze cos fajnego upolujecie.
Ja jakos nie ufam.
A o co się pogniewała o to gadanie o sadzaniu Julci?
A my mamy od poczatku problemy z brzuszkiem ale wlasnie jak sie wprowadzi chociaz jabuszko to to pomaga na brzuszek bardzo.... my jak skonczyh mis 3 miesiace czyli zaczniemy 4 miesiac wprowadzamy jabuszko i marchew dopiero jak skonczy 4 miesiac reszte smakolykow co sa po 4 miesiacu...
bo pediatra powidziala ze pomoze mu to sie zalatwiac itd... i chyba zaczniemy najpierw od soku z surowego jablka...
Mam nadzieję że się nie pogniewała:-( Juz pisałam że za nadgorliwe z nas forumowe ciotki!!:-(
Emwu super, że wyjeżdzacie, bardzo fajnie, ja tez bym wyjechała, odpoczynek jest potrzebny, tylko że ja jak narazi emleczarnia jestem;-)
A wyrzutów nie ma co miec, bo jedziecie na weekend a nie 2 tygodnie;-) I odpoczynek od dzieci tez dobrze zrobi;-)
to i ja tez zapisuje sie do klubu u nas kapiel 20.30 po kapieli cyc i do lozeczka przy kolysankach spokojnie nasza Gabrsia zasypia i tak samo budzi sie 3-4 i 6-7 ...ale i tak tęsknie za cała przespaną nocą...To ja mge zapisac sie do klubu matek szcesciarek razem z Asia.
Max po kapieli 20 zasypia ok 20.30. Zasypia sam w lozeczku - teraz nawet nie musze wracac do pokoju jak mu smoczek wypadnie. Spi w 5 min. W sumie to on juz zasypia jak go wloze do lozeczka jeszcze zanim zakryje kocykiem .
Budzi sie o 3 lub 4 a potem o 6 lub 7.
dziewczyny przepraszam ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ale musze sie wam pochwalic nowym zakupem, kupilam lezaczek bujaczek fisher price! ale za ile!!!!! za 49zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wstawiam fotke
dziewczyny przepraszam ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ale musze sie wam pochwalic nowym zakupem, kupilam lezaczek bujaczek fisher price! ale za ile!!!!! za 49zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wstawiam fotke
to i ja tez zapisuje sie do klubu u nas kapiel 20.30 po kapieli cyc i do lozeczka przy kolysankach spokojnie nasza Gabrsia zasypia i tak samo budzi sie 3-4 i 6-7 ...ale i tak tęsknie za cała przespaną nocą...