reklama
emwu76
Fanka BB :)
Ja teraz nie snie ale jak przed porodem snilam o zdradach to tezzawsze o tym mowilam
Co mam sie sama meczyc.:-)
Co mam sie sama meczyc.:-)
Pauluś89
Grudzień 2009
A o co się pogniewała o to gadanie o sadzaniu Julci?Czyzby Daffi sie pogniewala??????
No zniknela !!!!!!!!
Zaraz jej esa puszcze niech sie baba nie wyglupia!!!!!!!!!!!!!!!!
nowamagdak
nip ??? a po co dziecku numer idetyfikacji podatkowej ???
akt urodzenia w miejscu narodzin dziecka i pesel w miejscu zameldowania
haha, miało być pesel oczywiście hehheeh
Pauluś89
Grudzień 2009
Mmm zazdroszczę ale pewnie trudno będzie się rozstaćPoza tym pamietacie jak pisalam w czerwcu ze sie mojemu M produkcja spalila.
No wiec teraz trwa odbudowa z tym , ze sytuacja zmusila do zmiany branzy. Otwieramy wiec restauracje wloska (boze az strach sie bac w tym kryzysie ).
We Florencji sa w marcu targi zywnosci . Beda tam sie wystawiali najwieksi kucharze wloscy, reprezentanci firm sprzedajacych sprzet do kuchni i takie tam. Tak wiec sporo sie mzna nauczyc. Poza tym wyjazd ten wrzucimy w koszt firmowy .
Tak wiec ten romantyczny weekend to takie dwa w jednym.
Stad pomysl .
Juz zadecydowane, bilety i hotel wykupione. Mama przylatuje.
Teraz trzeba tylko wygrac z emocjami.
Maxiu da rade - to twrdy facio.
W
wika_20
Gość
A my mamy od poczatku problemy z brzuszkiem ale wlasnie jak sie wprowadzi chociaz jabuszko to to pomaga na brzuszek bardzo.... my jak skonczyh mis 3 miesiace czyli zaczniemy 4 miesiac wprowadzamy jabuszko i marchew dopiero jak skonczy 4 miesiac reszte smakolykow co sa po 4 miesiacu...
bo pediatra powidziala ze pomoze mu to sie zalatwiac itd... i chyba zaczniemy najpierw od soku z surowego jablka...
bo pediatra powidziala ze pomoze mu to sie zalatwiac itd... i chyba zaczniemy najpierw od soku z surowego jablka...
W
wika_20
Gość
emwu zazdroszcze mi tez sie marzy wlasny biznes;-)
mozna pomarzyc
a jesli chodzi o biust to tez super wyglada heehehe ale mozna tylko popatrzec i podziwiac jak sie kasy nie ma hehe
mozna pomarzyc
a jesli chodzi o biust to tez super wyglada heehehe ale mozna tylko popatrzec i podziwiac jak sie kasy nie ma hehe
Czyzby Daffi sie pogniewala??????
No zniknela !!!!!!!!
Zaraz jej esa puszcze niech sie baba nie wyglupia!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję że się nie pogniewała:-( Juz pisałam że za nadgorliwe z nas forumowe ciotki!!:-(
Emwu super, że wyjeżdzacie, bardzo fajnie, ja tez bym wyjechała, odpoczynek jest potrzebny, tylko że ja jak narazi emleczarnia jestem;-)
A wyrzutów nie ma co miec, bo jedziecie na weekend a nie 2 tygodnie;-) I odpoczynek od dzieci tez dobrze zrobi;-)
reklama
emwu76
Oj Wika - jeszcze nie wiesz co Ci los przyniesie.
Mama wychowala mnie i moja siostre sama. Bidy nie bylo ale tez sie nie przelewalo.
Z mezem mialam tyle dlugow ze balam sie odbierac telofon. Potem mi telefon odcieli wiec sie juz nie balam ;-) hi hi.
Majac 25 lat zostalam sama z 5 letnim synem , dlugami i zlamanym serduchem .
Wyemigrowalam i charowalam jak wol. Dlugi splacilam.
A potem los sie odmienil.
O cyckach marzylam 14 lat.
O dobrym facecie cale zycie.
O pieniazkach od czasu do czasu jak chcialam sobie cos ladnego kupic ale musialam synowi ksiazki do szkoly najpierw zaltwic.
O wlasnym biznesie nie marzylam nigdy bo to ciezki orzech do zgryzienia.
Nie moge teraz na nic narzekac bo marzenia sie spelnily.
Mam jednak ogromna pokore w sobie bo wiem ,ze tak szybko jak los mnie obdarzyl szczesciem moze obdarzyc i porazka.
Tak wiec nigdy nic nie wiadomo.
Tak wiec-
Zyje w miare oszczednie
Szanuje pieniazki
Jem pasztetowa zeby nie zapomniec jej smaku
Kocham i sznuje mojego partnera , ktory jest wspanialym zaradnym facetem
Ucze dzieci rozsadku i szcunku do ludzi i szczescia a nie do pieniedzy.
Lapie moment - np te cycki robie puki moge bo kto wie co bedzie potem - hi hi hi.
A i jeszcze jedno - My zarabiamy w euro a wydajemy w zlotowkach. Dkatego tez jest latwiej.
Mama wychowala mnie i moja siostre sama. Bidy nie bylo ale tez sie nie przelewalo.
Z mezem mialam tyle dlugow ze balam sie odbierac telofon. Potem mi telefon odcieli wiec sie juz nie balam ;-) hi hi.
Majac 25 lat zostalam sama z 5 letnim synem , dlugami i zlamanym serduchem .
Wyemigrowalam i charowalam jak wol. Dlugi splacilam.
A potem los sie odmienil.
O cyckach marzylam 14 lat.
O dobrym facecie cale zycie.
O pieniazkach od czasu do czasu jak chcialam sobie cos ladnego kupic ale musialam synowi ksiazki do szkoly najpierw zaltwic.
O wlasnym biznesie nie marzylam nigdy bo to ciezki orzech do zgryzienia.
Nie moge teraz na nic narzekac bo marzenia sie spelnily.
Mam jednak ogromna pokore w sobie bo wiem ,ze tak szybko jak los mnie obdarzyl szczesciem moze obdarzyc i porazka.
Tak wiec nigdy nic nie wiadomo.
Tak wiec-
Zyje w miare oszczednie
Szanuje pieniazki
Jem pasztetowa zeby nie zapomniec jej smaku
Kocham i sznuje mojego partnera , ktory jest wspanialym zaradnym facetem
Ucze dzieci rozsadku i szcunku do ludzi i szczescia a nie do pieniedzy.
Lapie moment - np te cycki robie puki moge bo kto wie co bedzie potem - hi hi hi.
A i jeszcze jedno - My zarabiamy w euro a wydajemy w zlotowkach. Dkatego tez jest latwiej.
Ostatnia edycja: