reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Czyzby Daffi sie pogniewala??????:eek::eek:
No zniknela !!!!!!!!:szok:
Zaraz jej esa puszcze niech sie baba nie wyglupia!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Poza tym pamietacie jak pisalam w czerwcu ze sie mojemu M produkcja spalila.
No wiec teraz trwa odbudowa z tym , ze sytuacja zmusila do zmiany branzy. Otwieramy wiec restauracje wloska (boze az strach sie bac w tym kryzysie ).
We Florencji sa w marcu targi zywnosci . Beda tam sie wystawiali najwieksi kucharze wloscy, reprezentanci firm sprzedajacych sprzet do kuchni i takie tam. Tak wiec sporo sie mzna nauczyc. Poza tym wyjazd ten wrzucimy w koszt firmowy .
Tak wiec ten romantyczny weekend to takie dwa w jednym.
Stad pomysl .
Juz zadecydowane, bilety i hotel wykupione. Mama przylatuje.
Teraz trzeba tylko wygrac z emocjami.
Maxiu da rade - to twrdy facio.:tak:
Mmm zazdroszczę:tak: ale pewnie trudno będzie się rozstać

A my mamy od poczatku problemy z brzuszkiem ale wlasnie jak sie wprowadzi chociaz jabuszko to to pomaga na brzuszek bardzo.... my jak skonczyh mis 3 miesiace czyli zaczniemy 4 miesiac wprowadzamy jabuszko i marchew dopiero jak skonczy 4 miesiac reszte smakolykow co sa po 4 miesiacu...

bo pediatra powidziala ze pomoze mu to sie zalatwiac itd... i chyba zaczniemy najpierw od soku z surowego jablka...

emwu zazdroszcze mi tez sie marzy wlasny biznes;-)

mozna pomarzyc :nerd::nerd::nerd:

a jesli chodzi o biust to tez super wyglada heehehe ale mozna tylko popatrzec i podziwiac jak sie kasy nie ma hehe :confused2::confused2::confused2:

Czyzby Daffi sie pogniewala??????:eek::eek:
No zniknela !!!!!!!!:szok:
Zaraz jej esa puszcze niech sie baba nie wyglupia!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję że się nie pogniewała:-( Juz pisałam że za nadgorliwe z nas forumowe ciotki!!:-(

Emwu super, że wyjeżdzacie, bardzo fajnie, ja tez bym wyjechała, odpoczynek jest potrzebny, tylko że ja jak narazi emleczarnia jestem;-)
A wyrzutów nie ma co miec, bo jedziecie na weekend a nie 2 tygodnie;-) I odpoczynek od dzieci tez dobrze zrobi;-)

dziewczyny przepraszam ze tak ni z gruszki ni z pietruszki ale musze sie wam pochwalic nowym zakupem, kupilam lezaczek bujaczek fisher price! ale za ile!!!!! za 49zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-Dwstawiam fotke:)

Załączniki

• P1020722.jpg
    P1020722.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Oj Wika - jeszcze nie wiesz co Ci los przyniesie.
Mama wychowala mnie i moja siostre sama. Bidy nie bylo ale tez sie nie przelewalo.
Z mezem mialam tyle dlugow ze balam sie odbierac telofon. Potem mi telefon odcieli wiec sie juz nie balam ;-) hi hi.
Majac 25 lat zostalam sama z 5 letnim synem , dlugami i zlamanym serduchem :).

Wyemigrowalam i charowalam jak wol. Dlugi splacilam.
A potem los sie odmienil.

O cyckach marzylam 14 lat.
O dobrym facecie cale zycie.
O pieniazkach od czasu do czasu jak chcialam sobie cos ladnego kupic ale musialam synowi ksiazki do szkoly najpierw zaltwic.
O wlasnym biznesie nie marzylam nigdy bo to ciezki orzech do zgryzienia.

Nie moge teraz na nic narzekac bo marzenia sie spelnily.
Mam jednak ogromna pokore w sobie bo wiem ,ze tak szybko jak los mnie obdarzyl szczesciem moze obdarzyc i porazka.
Tak wiec nigdy nic nie wiadomo.

Tak wiec-
Zyje w miare oszczednie
Szanuje pieniazki
Jem pasztetowa :) zeby nie zapomniec jej smaku
Kocham i sznuje mojego partnera , ktory jest wspanialym zaradnym facetem
Ucze dzieci rozsadku i szcunku do ludzi i szczescia a nie do pieniedzy.
Lapie moment - np te cycki robie puki moge bo kto wie co bedzie potem - hi hi hi.

A i jeszcze jedno - My zarabiamy w euro a wydajemy w zlotowkach. Dkatego tez jest latwiej.

Ostatnia edycja:
Do góry