Purchawka
Mama Lolka :-)
No to widać zależy od mieszanki i pediatry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maluch nowamagdak ma 70 cm przed chwilą przeczytałam to dopiero wynikNo długi jest kosmicznie jak na ten wiek - ale i długi się urodził przecież
Maluch nowamagdak ma 70 cm przed chwilą przeczytałam to dopiero wynik
Sprawdziłam-miał 56 cm tylko z wagi dużyNo to wszystko zależy od wagi urodzeniowej A jej "mały" mały nie był od początku ))
Ja podaję 1 kroplę dziennie, choć czasami wkropią mi się 2Dziewczyny karmiace piersia czy wszystkie podajecie swoim dzieciaczkom witamine D?
Moj maluszek caly czas (z jedna mala przerwa na karmienie, prawie nic nie zjadl) odkad wrocilismy ze szczepienia spi (od 15 juz) Czy ktoras z Was tak miala?
Według moich pomiarów Maciek też ma 65cm i około 5500g, ale w poniedziałek dowiem się dokładnie bo idziemy do pediatry ;-)Mój nosi już praktycznie na 6-9 mies a niektóre na 3-6 i ma 65 cm i 6100g
karnitynka fajna ta karuzelka... My cały czas nie mamy i zastanawiam się czy kupować dlatego że Maciek nie spędza wogóle czasu w swoim łóżeczku, tylko w nim śpiCherie ja mam ta karuzelke
KARUZELA TINY LOVE SYMFONIA W RUCHU -JAK NOWA! (5442717) - Świstak darmowe aukcje
i powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie nie miec karuzelki bo maly bardzo dlugo moze pod nia lezec interesuje sie na maxa nia wodzi oczkami rmacha przy niej rekoma i nogami jak wariat hihi a za mata nie przepada
Jeśli mieszanka ma w sobie wit. D to się nie podaje, a zazwyczaj mają