karnitynka1982
Fanka BB :)
Emwu usmialam sie na maxa ale numer Wam Maxiu odpalil ale wybrneliscie swietnie ja bym chyba na o nie wpadla))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cherie ja mam ta karuzelke
KARUZELA TINY LOVE SYMFONIA W RUCHU -JAK NOWA! (5442717) - Świstak darmowe aukcje
i powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie nie miec karuzelki bo maly bardzo dlugo moze pod nia lezec interesuje sie na maxa nia wodzi oczkami rmacha przy niej rekoma i nogami jak wariat hihi a za mata nie przepada
Sprawdziłam-miał 56 cm tylko z wagi duży
Moja Martynka ma przepisaną 1x1 wit D, dlatego pytałam a też jest na butli I kazała pediatra do roku dawać tę wit.My jesteśmy na piersi;-) i wit d podajemy...k też dawałam ale już jakieś 2 tyg nie daję
A nasz pediatra też uważa że przy butli wit D trzeba podawać
a co do jej zawartości w wit dla kobiet....
ja mam np zaleconą jedną kroplę wit D
niektóre dają po dwie
a Asia chyba nawet 3 daje
więc wątpię żeby ta ilość w naszych witaminach zaszkodziła
Byłam taka przybita dzisiaj;-) że nie napisałam że znów byliśmy na spacerku..1,5 h
było fajnie..jedną ręką pchałam wózek a drugą trzymałam Hanię, która i tak 3 razy pocałowała się z ziemią i wszystkie ciuchy trafiły po powrocie do prania:-)
A Tomek grzecznie przespał
Emwu witamy:-):-):-)
I jak tam konsultacja lekarska:-)
Miałaś mieć 10 lutego?
Już po?
Dziewczyny karmiace piersia czy wszystkie podajecie swoim dzieciaczkom witamine D?
Moj maluszek caly czas (z jedna mala przerwa na karmienie, prawie nic nie zjadl) odkad wrocilismy ze szczepienia spi (od 15 juz) Czy ktoras z Was tak miala?
Tak dzień dnia
A jest ktoś kto nie podaje wit K ?
mój na cycu, daje mu wit K i wit D, doktorek powiedział żeby jednej z nich nie podawać w sobote i w niedziele heh, nie wiem której to w wikend mu nie zakrapiam obydwóch :] nie wiem co ma sob i niedz do witamin no ale niech mu będzie :]
kurde mój mały strasznie szybko rośnie
ma dopiero miesiąc i 17 dni, a już ma 70cm i 6,5 kilo hahah, ubranka ma rozmiary od 3-6 m-cy przerażające to jest
Akurat u mnie karuzelka jest prawie nie używana. Aluś uwielbia leżeć na macie albo siedzieć w foteliku i lampić się w tv jakie to tak światełka migają
Sprawdziłam-miał 56 cm tylko z wagi duży
Dziewczyny karmiace piersia czy wszystkie podajecie swoim dzieciaczkom witamine D?
Moj maluszek caly czas (z jedna mala przerwa na karmienie, prawie nic nie zjadl) odkad wrocilismy ze szczepienia spi (od 15 juz) Czy ktoras z Was tak miala?
No właśnie ja się dziwie jak to jest z tymi ubrankami. Czy większość dzieci jest przerośnięta czy te rozmiary są jakies "lewe". Ja kupuje 3-6 bieliznę, a 6-9 wierzchnie.
A D się nie podaje jak się karmi butlą?
Akurat u mnie karuzelka jest prawie nie używana. Aluś uwielbia leżeć na macie albo siedzieć w foteliku i lampić się w tv jakie to tak światełka migają