reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
witam po tygodniowej przerwie!
mase mam do nadrobienia!
u nas wszystko w porządku poza wysypka Anielki. nie wiem co to tylko na głowie i pod brodą. drobne kropeczki. nic nowego nie jadłam, nie zmieniłam proszku do prania wszystko niby to samo. dostała od pediatry fenistil krople, ale nie widzę, żeby to działało.
mam dzisiaj lenia ogromnego wiec nie sprzątam bede sie wylegiwac :-)

witam po tygodniowej przerwie!
mase mam do nadrobienia!
u nas wszystko w porządku poza wysypka Anielki. nie wiem co to tylko na głowie i pod brodą. drobne kropeczki. nic nowego nie jadłam, nie zmieniłam proszku do prania wszystko niby to samo. dostała od pediatry fenistil krople, ale nie widzę, żeby to działało.
mam dzisiaj lenia ogromnego wiec nie sprzątam bede sie wylegiwac :-)

Nie no nastepna z wysypka:-(kuzwa prawie kazde dziecko ma z tym problem:-(

ULENKA wszystkiego najlepszego!!!

wszystkiego Naj Uleńka!!!!

stwierdzam ze dziecka butelkowego nie przestawi sie na cyca!
julka za dlugo jadla butle by ciagnac piers!
jak jej dalam piers to ona dziubek otworzyla i lizala czekala az wejdzie jej dalej do buzki.. jest nauczona smoczka a mi laktacja wraca po malutku.. zasuszalam pokarm i te tabletki jeszcze mam ale nie biore ich na nowo moze laktacja sie rozkreci teraz i bede mogla karmic ja swoim mleczkiem ewentualnie sztucznym dopajac!:-D

Młody ma guza na głowie :-( zostawiłam go na chwilę i przepełzał jakoś do połowy łóżeczka a tam ochraniczy nie mam :-(

Jezeli chodzi o wakacje to ja z tego wzgledu ze pochodze ze Swinojscia napewno pare tygodni spedze wlasnie tam u mamy nie ma to jak nawdychac sie jodu dla melgo takie spacerki nad moze tez beda super mysle a jak T wroci bo pewnie wyjdzie pol na pol to mamy gdzies leciec ale

kurde swinoujscie to dla nas koniec swiata !! jak tate z sanatorium mielismy odbierac to podroz nam wychodzila 9-10h !!! przez niemcy 8 !!!

Wczasy w Bułgarii sa stosunkowo tanie i hotele nowe o wysokim standardzie :tak: Ci co byli sa bardzo zadowoleni;-) a że Bułgaria już w Unni to i paszport niepotrzebny.

ale dziecko musi miec jakikolwiek dokument !! lepiej wiec wyrobic paszport niz dowod bo paszport wiecej sie przyda !!

Z tego co ja wiem to dziecko nie powinno siedziec dluzej niz 3 godziny w foteliku:tak:dlatego maja byc czeste postoje jesli juz sie gdzies jedzie z malenstwem:tak:

owszem do 5 miesiaca w nosidelku ... we wrzesniu mala bedzie miala 8 skonczone i pewnie juz bedzie miala duzy fotelik ... on jest inaczej wyprofilowany ... chociaz owszem przerwy trzeba robic

reklama
witamyy sie i my..
u nas narazie mala poprawa o katar sie zrobil gesty trudno sie go sciaga i maly caly czas marudzi bo albo jedna albo druga dziurka zatkana a juz nie mowie co jest jak obie..;/

dzewczyn ktore bioa rocinus communis 5ch ile ierzecie ja biore 5 gr. dwa razy na dobe ale zastanawiam sie czy da cos jak zwieksze sobie ilosc dawek??

Ulaa wszytskiego najlpszego!!

co do wakacji to by ten rok nad morzem pl planujemy..ale dokladnie jeszcze nie wiemy chyba kolorzeg...

ale w maju lecimy z malym do londnu do mojej siostry na tydzien;-)

dziewczyny kupywalyscie maty edukacyjne??
jakie macie??
ja sie zatanawiam i nie wiem czy kupic...
sprawdzaja sie u was?

Do góry