D
daffodill
Gość
uuuuu to pogadalam.. nikogo nie ma a wiec i ja sie umywam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kopciuszku jadac na noc bylaby szansa wziac to na dwa podejscia ... jest jeszcze opcja jazdy z noclegiem po drodze ...
witam po tygodniowej przerwie!
mase mam do nadrobienia!
u nas wszystko w porządku poza wysypka Anielki. nie wiem co to tylko na głowie i pod brodą. drobne kropeczki. nic nowego nie jadłam, nie zmieniłam proszku do prania wszystko niby to samo. dostała od pediatry fenistil krople, ale nie widzę, żeby to działało.
mam dzisiaj lenia ogromnego wiec nie sprzątam bede sie wylegiwac :-)
Nie no nastepna z wysypka:-(kuzwa prawie kazde dziecko ma z tym problem:-(
ULENKA wszystkiego najlepszego!!!
Młody ma guza na głowie :-( zostawiłam go na chwilę i przepełzał jakoś do połowy łóżeczka a tam ochraniczy nie mam :-(
Jezeli chodzi o wakacje to ja z tego wzgledu ze pochodze ze Swinojscia napewno pare tygodni spedze wlasnie tam u mamy nie ma to jak nawdychac sie jodu dla melgo takie spacerki nad moze tez beda super mysle a jak T wroci bo pewnie wyjdzie pol na pol to mamy gdzies leciec ale
Wczasy w Bułgarii sa stosunkowo tanie i hotele nowe o wysokim standardzie Ci co byli sa bardzo zadowoleni;-) a że Bułgaria już w Unni to i paszport niepotrzebny.
Z tego co ja wiem to dziecko nie powinno siedziec dluzej niz 3 godziny w fotelikudlatego maja byc czeste postoje jesli juz sie gdzies jedzie z malenstwem