reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

ale ci fajnie !!! to chyba lepsze od moich paznokciowo fryzjerowych wyczynow !!

Dla mnie to tez luksus ostatnio :tak: Czuje sie jak zapuszczony mops :-D Dobrze ze jade niedlugo do Polski i jeszcze mamy chrzciny to sie w koncu zrobie na bostwo :tak: Chwilowo jestem baaaaardzo naturalna ;-):-D

reklama
Narazie jestesmy na etapie ze to moj maz sobie nie wyobraza zeby mnie obcy facet masowal :laugh2: Czyli ogolnie mam dobra karte przetargowa - albo masujesz albo ide do masazysty :-p:-) A ciekawe ze nie ma nic przeciwko temu zebym do ginekologa - faceta chodzila :-D

hi hi hi ja się mojego spytałam, czy nie jest zazdrosny...bo tak wkółko powtarzał,że umówił mnie na masaż z panem Piotrem ...odpowiedział z uśmiechem, że jest jak diabli,ale chce mi sprawić przyjemność a odrobina zazdrości nikomu nie zaszkodzi:tak:

hi hi hi ja się mojego spytałam, czy nie jest zazdrosny...bo tak wkółko powtarzał,że umówił mnie na masaż z panem Piotrem ...odpowiedział z uśmiechem, że jest jak diabli,ale chce mi sprawić przyjemność a odrobina zazdrości nikomu nie zaszkodzi:tak:

Moze Twoj maz wie cos o orientacji pana Piotra czego Ty nie wiesz ;-) (mam nadzieje ze pan Piotr nie czyta BB :laugh2:)

Dla mnie to tez luksus ostatnio :tak: Czuje sie jak zapuszczony mops :-D Dobrze ze jade niedlugo do Polski i jeszcze mamy chrzciny to sie w koncu zrobie na bostwo :tak: Chwilowo jestem baaaaardzo naturalna ;-):-D

eee nie przejmuj się ...ja też byłam długoooooo naturalna.. tak sie koszmarnie czułam w ciąży,że było mi naprawde obojętne jak wygladam :-D...choć i tak sie wszytscy zachwycali i twierdzili,ze na pewno dziewczynki nie bedzie ,bo tak ladnie wygladam :-D a ja w lustro nie moglam na siebie patrzec ...

jak bylismy w mielnie
to byłam na ajurwedzie
bosh no poprostu super
tak mnie ta kobitka wypiesciła dosłownie
i te olejki...
musze to powtórzyc
nie chciało mi sie z tej lezanki zchodzic
aaa i jeszcze musiałam miec cały czas oczy zamkniete:rofl2:
i oliwiera janiaka tam wydziałam
taki zblazowany był
chyba przyszedł sie podreperowac
aaa takkkkk teee olejkiiii ...ja też z oczami zamkniętymi lezałam...

reklama
Do góry