reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudzień 2009

reklama
Joaś- już ma 21 - mówiłam ,że codziennie klikne :))
22:tak:
Witam się,
dziś mam znowu nienajlepszy dzień, a takie miałam plany :sorry: i muszę je zmienić.
Staś miał dziś normalnie iść do przedszkola, bo tylko katar ma, M go budzi, mają się szykować, a młody zwymiotował. Myślałam, że to od kaszlu bo czasami mu się tak zdarza ale powiedział, że nie, że bolał go brzuszek. No to zatrzymałam dziecko w domu, temp. 37 stopni, potem był w wc, załatwił się, a 5 minut później popuścił w majtki, mówiąc, że mu zabulgotało w pupie :-D Z wyglądu, zapachu i innych objawów jestem prawie przekonana, że to rotawirus :wściekła/y: Już mu podałam lek, ale starczy mi tylko na dwie dawki. Najgorsze, że z higieną u niego jest kiepsko i boję się, zeby Frankowi nie oddał, bo to się bardzo łatwo przenosi.
Tak więc mam znów dwójkę dzieci w domu, jedno chore i muszę je maksymalnie izolować od siebie, przechodząc za każdym razem przez łazienkę gdy idę od jednego do drugiego. Do tego Franek wczoraj mi cały dzień przespał, a dziś jak mam Stasia jest marudny.
Chętnie bym codziennie z małym wychodziła na spacery ale Stasio mnie zatrzymuje w domu :-( Ehhh, nie łatwo jest z dwójeczką. Gdyby było zdrowie to zniknęłyby wszystkie moje problemy.
Daffi, trzymaj się, masz nasze wsparcie. Marta dobrze napisała, kompromisy są ważne, ja teraz też mam łatwo. Ale na początku musiałam wychować męża :-D Nie odbieraj tak szybko telefonów i nie wybaczaj za łatwo. Niech się pogryzie z myślami i przeprasza z kwiatami, on też musi odczuć, że zrobił źle :-D
O kurcze, współczuje, mam nadzieje ze szybko przejdzie.

Wiecie jestem wściekła, jakie zawistne są niektóre osoby, fotka Antosia wystawiona była w konkursie, wyobraźcie sobie, ze inne mamusie głosują tak, żeby inne fotki niż ich dzieci nie wygrały, Kilka takich mamuś zamiast oceny 5 postawiło mi 3, więc z wygranej nici. :-( Co za chamstwo!

nie watpie ale szmaty... ja wystawie swoja jesli mi sie uda i zobaczymy!!!!!!!!
tym mamuska co przoduja tez dam 3

Na tej stronce są różne zabawy z dzieciaczkami odpowiednie dla wieku:tak: wrzucę ten link do adresów do których wracamy:tak: bo myśle, ze przyda sie każdej z nas;-)
Zabawy Fisher-Price bawią i uczą całą rodzinę
Mój uwielbia zabawy i śmeichy, na dzien dzisiejszy wystarczy, że na Piotrusia spojrzę to on się śmieje a jak sie odezwę to głośno chichocze:-D I bez znaczenia co mówię:-D

Dzieki Martusia :tak: Napewno wyprobuje. Moj synek chyba wyczul ze sie troche martwie bo dzis rano obudzil sie pogodny i usmiechniety :-) Wczoraj wieczorem padlam z wrazenia jak sam zasnal w lozeczku i sie nie wybudzil nawet raz - najadl sie, polozylam go, po chwili zasnal i spal do 3:30 :happy:

Marta, powiedz mi czym pielęgnowałaś skórę Antosia przy skazie?
dostaliśmy receptę na robiony krem w aptece ale przecież tym nie idzie posmarować! jest taki "twardy", gęsty, ciężko go rozsmarować a przy ubieraniu Daniel się tak darł, bo się ciuszki zaczęły przyklejać do skóry... a nie dość, że ma suche plamy wykrostkowane to jeszcze mu skóra schodzi z plecków i za uszkami :sad:
te wszystkie kosmetyki (Nivea, Babydream, Oilatum itp...) są zapachowe i podrażniają mu skórę. Chyba się skończy tak jak i u mnie - Cetaphil do mycia i Physiogel do smarowania... :szok:

Cudowne eciotki :)

Ja tez ! a co !

Tylko powiedzcie mi jak mam nazbierac 200 punktow bo nie moge zaglosowac:eek::eek::eek::eek: co mam zrobic ???? zaraz jak zaczne glosowac to martucha twoj wskoczy na pierwsze he he he

za dodane zdj jest 1 pkt zaraz zopbacze czy za komentarze tez sa..
ja mam 2 zdk ktore dostaly 2 pkt....

martus zbaczyc mozna kto zaglosowal hehe i odchamic sie mozna..oceny nikt nie zobaczy tylko kto glosowal a sposrod tylu ludzi to sie nikt nie połapie!

asiu tu masz!!

każde 12 m-cy utrzymywania bloga (2 pkt)
- dodanie notki w pamiętniku (1 pkt)
- dodanie zdjęcia w galerii (1 pkt)
- dodanie wideo w galerii wideo (2 pkt)
- dodanie komentarza przez gościa do notki (2 pkt)
- dodanie komentarza przez gościa do fotki (2 pkt)
- dodanie komentarza przez gościa do księgi gości (1 pkt)
- dodanie przez innego użytkownika odnośnika do bloga w dziale "Moje linki" na innym blogu (3 pkt)
- dodanie nowego tematu na forum smyki.pl (1 pkt)
- rejestrację rodzica, któremu poleciłeś smyki.pl przez funkcje Zaproś znajomego (10 pkt)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
za dodane zdj jest 1 pkt zaraz zopbacze czy za komentarze tez sa..
ja mam 2 zdk ktore dostaly 2 pkt....

martus zbaczyc mozna kto zaglosowal hehe i odchamic sie mozna..oceny nikt nie zobaczy tylko kto glosowal a sposrod tylu ludzi to sie nikt nie połapie!

asiu tu masz!!

każde 12 m-cy utrzymywania bloga (2 pkt)
- dodanie notki w pamiętniku (1 pkt)
- dodanie zdjęcia w galerii (1 pkt)
- dodanie wideo w galerii wideo (2 pkt)
- dodanie komentarza przez gościa do notki (2 pkt)
- dodanie komentarza przez gościa do fotki (2 pkt)
- dodanie komentarza przez gościa do księgi gości (1 pkt)
- dodanie przez innego użytkownika odnośnika do bloga w dziale "Moje linki" na innym blogu (3 pkt)
- dodanie nowego tematu na forum smyki.pl (1 pkt)
- rejestrację rodzica, któremu poleciłeś smyki.pl przez funkcje Zaproś znajomego (10 pkt)

O moj Boze !!!!!!!!!! Toz to ja przez rok tego nie uzbieram cholera :szok::szok::szok::laugh2:

Do góry