Nessi cudowny prezent ,osobiscie uwielbiam storczyki - orchidee ,chyba dlatego ze to jedyny kwiat w moim domu ktory pieknie kwitnie i nie zdycha mimo ze ludzie twierdza ze sa trudne w utrzymaniu.kazdy kwiat u mnie usycha bo zapominam o podlewaniu
a storczyk zachwyca wszystkich na moim parapecie ! na wakacje mialam taki wysyp kwiatow ze slyszalam jak ludzie komentuja mojego kwiatka - okno otwarte
teraz po przekwitnieciu widze ze znowu puszcza kwiaty
Laski podczytuje was dzisiaj caly dzien ale jakos natchnienia brak normalnie na pisanie ,jakis mam taki 2 dzien ze nic mi sie nie chce ,bym spala cale dnie.Wogole zamulilam straszennie !
Bylam dzis z TESCIEM na zakupach ,mialam troche do kupienia ,sie zaopatrzylam i mysle wykorzystam dziada i pojedziem jeszcze do netto kilka rzeczy fajnych dla niemowlakow widzialam w gazetce kilka dni wczesnije wiec zagadalam aby jeszcze mnie zawiozl do netto ! Tak wiec nabralam mydelka ,plyny do kapieli oliwki kremy ,chusteczek do pupci ,zabawki dla niemowlakow , obrazki nad lozeczko kubusia puchatka i tygryska i ide do kasy z tymi rzeczami ,a tesciu do mnie "zostaw Asia ja za to zaplace "
Normalnie nie wiedzialam co powiedzic ,to byl chyba jego pierwszy wyczyn taki bo zgred ze masakra ahahahha ! Tak wiec se tesciu wyskoczyl ze 100 zł dla wnuka !