reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ja mam taką jak ta Pani x 3 :-D

ma coś 4 i kawałek metra

dziwne...ja mam chuste 5 metrów i nic mi nie wisi:szok:Moze jestem grubsza od ciebie ale nie tak żeby zgubiło się 1,5 metra materiału:-);-)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Był sexik wczoraj
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Więcej chyba nie muszę pisać;-)

Oprócz tego mój aniołek mnie wczoraj zaszokował:szok:
Ostatni raz wypił cyca o 18.15...niezbyt dużo tylko tak żeby wytrzymał do kąpanie! I jak o 20 chciałam mu dać flachę to znów zaczął pluc...myślę sobie...za zmęczony więc dam cyca..pośpi pół godziny i dopije butlę...ale cyca też nie chciał i zasnął:szok:
I spał tak do 0.30...tak jak zwykle się budzi do jedzenia:-)
I spał całą noc w łóżeczku...znaczy się prawie bo jak go wzięłam o tej 0.30 to przysnęło mi się i obudził mnie na następne karmienie o 3:-) I potem wrócił do łóżeczka;-)

reklama
U mnie w foteliku juz była taka podkładka:tak: ale jeszcze troszke i ja wyciągnę;-)

u mnie tez jest podkladka ale jeszcze troche z nia pojezdzimy :)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Był sexik wczoraj
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Więcej chyba nie muszę pisać;-)

hehe u nas tez :D pierwszy taki do konca !!! mrauuu jak mi tego bylo trzeba :)

posłuchajcie jeszcze tej wersji dla Elizy.. no masakra nie wiem skad Mea ja wytrzasnela ale Julkaodplywa przy niej ze az milo patrzec!!!

Wrzuta.pl - Dla Elizy - Dla Elizy

wszystkie te plytki dostalam od przyjaciolki ... my je uwielbiamy !!!

U mnie w foteliku juz była taka podkładka:tak: ale jeszcze troszke i ja wyciągnę;-)

U mnie tez jest ale jeszcze dodatkowo wlozona mam cieniutka podusie:tak:

Doszla do mnie wlasnie waga i mnie oszukuje!!!!!!!! WYSZLO ze julka wazy 3700 jak ona urodzila sie z waga 4150g!

To jest odpowiednia waga dla ciebie:-D:-D:-Dtobie bedzie odejmowac zebys sie tak nie stresowala:-D:-D:-D

Powiedzcie mi jak nie chudnąć karmiąc cycolem ? :/ z 56 kg zrobiło mi się 52,8 :/ wcinam sporo ale chudne :/ nie chcę mieć wagi początkowej 47 :/

Mnie to akurat cieszy:tak::-)dzis waga pokazala mi znowu 0,5 kg mniej;-)bez zadnych cwiczen;-)

dziewczyny, mam pytanie.
zjadłam wczoraj chyba coś, co zaszkodziło Danielkowi.
i teraz po jakim czasie zniknie to z mleczka? :sorry:

chyba te minimum 6 tyg trzeba odczekac... ja jestem 8tyg praktycznie po i juz nosze i calkiem dobrze sie czuje.. jak jest taki sciagniety to mi przynajmniej tak nie odstaje i nie wisi co mi radosc duza daje bo pod ciuchami go nie widac!! jest naprawde szeroki ze mam go od bioder az po cycki:-) przynajmniej zadne walki nie wypadna góra ani dołem:-)
A czy te pasy można też używać na pupę, uda itp. inne miejsca niż brzuch?
Ja mam linka do pasa, który wklejała Mea, jeszcze w ciąży. Mea, ty go masz? Sprawdza się? Tzn. czy są efekty?

A co do chusty to mam pytanie jaka różnica jest między tkaną a elastyczną, która lepsza? Nessi jak ci bardzo chusta nie pasuje to mogę ewentualnie pomyśleć o odkupieniu, bo na dzień dzisiejszy skłaniałam się właśnie ku takiej samej. Jestem wyższa i szersza, jeszcze nie podjęłam decyzji, ale jak mnie Marta przekona to cię chętnie uwolnię od problemu :-) Tylk czy dla mnie nie będzie z kolei za krótka, skoro inne dziewczyny mają długie 5,2m. :confused2:

reklama
A czy te pasy można też używać na pupę, uda itp. inne miejsca niż brzuch?
Ja mam linka do pasa, który wklejała Mea, jeszcze w ciąży. Mea, ty go masz? Sprawdza się? Tzn. czy są efekty?

A co do chusty to mam pytanie jaka różnica jest między tkaną a elastyczną, która lepsza? Nessi jak ci bardzo chusta nie pasuje to mogę ewentualnie pomyśleć o odkupieniu, bo na dzień dzisiejszy skłaniałam się właśnie ku takiej samej. Jestem wyższa i szersza, jeszcze nie podjęłam decyzji, ale jak mnie Marta przekona to cię chętnie uwolnię od problemu :-) Tylk czy dla mnie nie będzie z kolei za krótka, skoro inne dziewczyny mają długie 5,2m. :confused2:

on ma wysokosc 25cm mi od bioder siega az pod cycki wiec na pupe nie bardzo chyba by nie wygodnie bylo a uda jak owiniesz to do kolan bedzie siegal a nawet za zalezy kto jaki jest:-)

Do góry