reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

:no:Jeśli Anoola użyła takich słów to ja nie pochwalam :no:
Trzeba się bronić ale nie obrażaając innych i nie zniżając się do ich poziomu. Lepiej wykazać się kulturą niż chamstwem, wtedy dopiero ma się przewagę!

ja sie bronie kultura juz piaty rok, a do tesciowej i tak nie trafia, ona nie odczytuje subtelnych komunikatow ... kultura nic tu nie zdziala :eek:

reklama
Może za grzeczna jestem.
Jak mnie kiedyś teściowa obraziła to jej grzecznie odpowiedziałam, że przesadziła i że wyjeżdżam. Czuję się mega wygrana a ją gryzą wyrzuty sumienia. Jestem pewna, że więcej z jej ust takie słowa nie padną.
Zresztą wychodzę z założenia, że jak się ze mną skłóci to ja jej więcej nie odwiedzę ani do siebie nie zaproszę, co wiąże się z niewidywaniem wnuków i raczej syna też, bo żony i dzieci nie zostawi. Trzeba im to tylko grzecznie uświadomić.

jesli dotarlo do tesciowej to znaczy, ze jest na poziomie, moja by nic nie zrozumiala jeszcze by mnie 'obrobila'
nie odwiedzam jej, ale zakochany w niej maz jezdzi a mysle, ze teraz bedzie chcial mi mala zabierac ze soba :-:)-:)-(
zaprosilam tesciowa to mi wytknela zle noszenie malej, zle przewijanie itd. nawet do kupki malej zajrzaly ze szwagierka :zawstydzona/y::wściekła/y:

Kasiekkrk te kolysanki sa boskie!!!!!!!
mi samej milo sie ich słucha a melodyjka bobasa aż łzy cisnie na wierzch taka slodziutka.

ja sie bronie kultura juz piaty rok, a do tesciowej i tak nie trafia, ona nie odczytuje subtelnych komunikatow ... kultura nic tu nie zdziala :eek:
jezu ja rok wytrzymalam kulturalnie..
a gdzie tam 5:eek::eek::eek:
podziwiam Cie!!

se az poczytam kawaly o tesciowych..

takie jak ten o tesciowej na 102 !! 100metrow od domu i 2m pod ziemią :-D

wcale nie pojechalas za ostro ... uwazam ze czasem trzeba walnac bo jak sie grzecznie mowi to nie dociera !!

niestety czasem trzeba sie znirzyc do poziomu idioty bo wersji bardzie zawoalowanej po prostu nie zrozumie !!! ja tez czasem musze ostro bo jak nie krzykne to mi wlezie nsa glowe i za przeproszeniem jeszcze tam nasra !!!

zgadzam sie ze mea, ze sa takie osobniki z ktorymi po dobroci nie idzie niestety :crazy:

jesli dotarlo do tesciowej to znaczy, ze jest na poziomie, moja by nic nie zrozumiala jeszcze by mnie 'obrobila'
nie odwiedzam jej, ale zakochany w niej maz jezdzi a mysle, ze teraz bedzie chcial mi mala zabierac ze soba :-:)-:)-(
zaprosilam tesciowa to mi wytknela zle noszenie malej, zle przewijanie itd. nawet do kupki malej zajrzaly ze szwagierka :zawstydzona/y::wściekła/y:
postaw sie w koncu.. ja wiem ze ciezko .. ale co zrobic trza sie ziac w garsc i napyskowac..!

jezu ja rok wytrzymalam kulturalnie..
a gdzie tam 5:eek::eek::eek:
podziwiam Cie!!

se az poczytam kawaly o tesciowych..

takie jak ten o tesciowej na 102 !! 100metrow od domu i 2m pod ziemią :-D

sama siebie podziwiam a na serio to mi zal i mam do siebie pretensje ze nie umialam sie odgryzc na poczatku i miec swiety spokoj z zolza

Wrocilam zajechana spocona i obladowana jak wielblad. Jak lubilam chodzic do reala przejechac po poleczkach zrobic sobie zakupki i wrocic z reklamowka do domku to teraz nie znosze szybkiego latania po polkach z kilometrowa lista i pozniej targac na sama gore tone zakupow (dzis na 3 razy nioslam po 2 siaty plus plecak chyba z 50 kg wnioslam hehe) no ale mam zakupow na jakies 2 tygodnie ehh za 4 tygodnie wraca Tomek to wszystko bedzie nosil hihi bo mi nigdy nie pozwala dzwigac ale teraz to ja wielblad jestem.
Nadrobilam Was normalnie widze ze tu sie powoli robi ruch jak za starych dobrych czasow :)))))))

reklama
Wrocilam zajechana spocona i obladowana jak wielblad. Jak lubilam chodzic do reala przejechac po poleczkach zrobic sobie zakupki i wrocic z reklamowka do domku to teraz nie znosze szybkiego latania po polkach z kilometrowa lista i pozniej targac na sama gore tone zakupow (dzis na 3 razy nioslam po 2 siaty plus plecak chyba z 50 kg wnioslam hehe) no ale mam zakupow na jakies 2 tygodnie ehh za 4 tygodnie wraca Tomek to wszystko bedzie nosil hihi bo mi nigdy nie pozwala dzwigac ale teraz to ja wielblad jestem.
Nadrobilam Was normalnie widze ze tu sie powoli robi ruch jak za starych dobrych czasow :)))))))

z Ciebie to mega twardziel :happy:

Do góry