reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A czy czekolade przy diecie na nabial tez moge:sorry2:bo przeciez tam tez jest mleko?
No i kusi mnie jak jasna choler... zeby zjesc jogurta:-:)-:)-(jejciu ja nie moge patrzec do lodowki:-(i np czy jak sa herbatniki maslane to tez go moga uczulic?Ja juz zaraz zglupieje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kuzwa jakos nie chce mi sie wierzyc ze to jest skaza bialkowa:no:ja to podejrzewam ze to jest tradzik niemowlecy.
Kochana hehe i mnie na nabiał ciagnie... no ale zadowalam sie mlekiem sojowym:-( Herbatniki maślane jadłam i nic. Chyba musisz sama próbować i przetestowac Patryczka;-)
Ja jak Moją Perłę ubieram w kombinezon itd to Mała zaraz zasypia:-) I tak przez cały spacer mi śpi. To samo jak jedziemy samochodem.
U nas to samo, zawsze zasypia juz przy ubieraniu... no i zawsze śpi na spacerze, bez różnicy ile czasu jesteśy:-)
jak myslicie czy z katarem mozemy wyksc na spacer czy lepiej nie ??

Oczywiście ze można, przeciwskazaniem jest kaszel albo podwyższona temperatura. Moja pediatra mówi, ze katar to nei choroba, trzeba wit C podawac i normalnie funkcjonować. Oczywiście dzidzie trezba obserwowac :tak:

Widzę Ze Dzieciaczki marudzą hehe, szczrze mówiąc to ja uwagi na to nie zwracam;-) I tak zawsze zrobie wszystko co zaplanowałam, chyba w dobrej kolejce po chrakter stanęłam;-) bo te moje dzieciaki grzeczne;-)

Dzien dobry obudzilam sie juz w lepszym humorze ne ma to jak sie wyspac ;) MOj maly spal cala noc a rano jak sie przebudzil to polozylam go na swoim brzuchu i przekimal jeszcze prawie 2 godziny a ja sobie w spokoju ksiazke poczytalam:)
Laytway ja to Cie podziwiam i laski studiujace bo to ciezka sprawa zwlaszcza jak sie nie mieszka z dziadkami ktorzy sie zajma maluchem jak sie czlowiek musi pouczyc.
Emwu dzieki kochana jestes no pewnie ze chce sie spotkac jak nie znajdziesz teraz chwili bo wiem jak to jest jak sie przyjedzie po dlugiej nieobecnosci (nawet nieraz ze znajomymi niewirtualnymi nie ma czasu sie spotkac ;)to w czerwcu w lipcu sierpniu hehe kiedy tylko chcesz jak najbardziej mozna zrobic grilla na tarasie z maluchami hehe albo isc na spacer czy cokolwiek!!!

A tak poza tym to moj maly kicha co jakis czas i zdarzy mu sie pokaslywac az mnie wtedy paralizuje nie ma kataru bo w nosku czysto ale mam stresa no niby po zapaleniu oskrzelikow pozniej dziecko pokaslywac moze jakis czas ale jakos sie boje go dzis werandowac jak myslicie?

Pewnie Mea mozna gdzies wyskoczyc na weekend albo chociaz na 1 noc jak nie wszystkie laseczki beda mialy mozliwosc na dluzej fajnie by bylo zobaczyc sie w realu :tak:Szczerze mowiac mam niewielka ilosc przyjaciol za to sprawdzonych na ktorych moge liczyc i przy ktorych moge byc zawsze soba i mysle ze z wieloma laskami z BB bym sie mogla zaprzyjaznic. Dawno nie spotkalam tak fajnych ludzi z takimi pogladami a dodatkowo zawsze sluzycie dobrym slowem i wysluchacie, dacie rade jak cos sie Wam nie podoba to szczerze powiecie swoje zdanie i posmiac sie czesto mozna i wzruszyc w ogole fajne jestescie noooo:cool::-)

reklama
Do góry