D
daffodill
Gość
jak myslicie czy z katarem mozemy wyksc na spacer czy lepiej nie ??
my bylysmy:-)
i jest dobrze bo juz katarek sie wyleczyl:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana hehe i mnie na nabiał ciagnie... no ale zadowalam sie mlekiem sojowym:-( Herbatniki maślane jadłam i nic. Chyba musisz sama próbować i przetestowac Patryczka;-)A czy czekolade przy diecie na nabial tez mogebo przeciez tam tez jest mleko?
No i kusi mnie jak jasna choler... zeby zjesc jogurta:--
-(jejciu ja nie moge patrzec do lodowki:-(i np czy jak sa herbatniki maslane to tez go moga uczulic?Ja juz zaraz zglupieje
kuzwa jakos nie chce mi sie wierzyc ze to jest skaza bialkowa
ja to podejrzewam ze to jest tradzik niemowlecy.
U nas to samo, zawsze zasypia juz przy ubieraniu... no i zawsze śpi na spacerze, bez różnicy ile czasu jesteśy:-)Ja jak Moją Perłę ubieram w kombinezon itd to Mała zaraz zasypia:-) I tak przez cały spacer mi śpi. To samo jak jedziemy samochodem.
Jezeli chodzi o zjazd naszego BB to ja juz dawno mowilam ze musimy taki kiedys zorganizowac ja bede na pewnoDD
tak. ostatnio bylo o tym w pnsjak myslicie czy z katarem mozemy wyksc na spacer czy lepiej nie ??
ale gdzie by to bylo bo ja mam bardzo daleko hihihihija myslalam o jakims wakacyjnym weekendzie zarezerwowac jakies miejsca do spania i na piatek sobote i niedziele sie spotkac ...
mozna by juz okolo wiosny zaczac o tym myslec ...