emwu76
Fanka BB :)
Aga jak to nikt ja wlasnie przeczytalam hihi fajne masz dzieciaczki no i widzicie laski teraz to ja dola zlapalam przez Was hehe ale jutro moze mi przejdzie. Tez sie pozale a co jestem sama w tym Szczecinie mama w Swinoujsciu siostra w Anglii rodzice Tomka w Slupsku maly nie moze wychodzic od miesiaca siedze albo w szpitalu albo w domu i w dodatku znam tu tylko 2 parki (moich przyjaciol z liceum) dobre i to wiadomo ale kazdy ma swoje zycie i nie mozemy przeciez sie spotykac codziennie raz na tydzien albo raz na dwa i to wtedy musze jechac robic zakupy i jak wroce to zaraz musza sie zbierac tomek plywa i jak go nie ma to kuzwa nie mam jak kupic chleba a jak czegos zapomne to tydzien musze byc bez tego teraz tez zrobilam zakupy w pospiechu i lodowka pusta. Smutno samej nikt wieczorem nie wraca nie ma z kim pogadac i ciagle w tych 4 scianach w dodatku co z tego ze mam auto i prawko jak sie boje jezdzic a w dodatku jk juz wsiade i mam gdzies pojechac to kurna nie wiem gdzie mam jechac bo przeciez nie znam szczecina dobrze i na piechote nie trafie a co dopiero autem;(((
Karnitynko
Ja jestem ze Szczecina Choc ucieklam na emigracje wciaz w Szczecinie bywam.
Teraz lecimy na 9 dni juz 10 lutego. To bedzie dosc ciezki czas bo nie bylo nas w Polsce az 4 miesiace. (normalnie jestesmy co miesiac). Poniewaz tak dawno nas nie bylo to mamy mnustwo sparaw ale gdyby mi sie udalo znalez moment to moze jaakas kawka u mnie lub u ciebie?
W czerwcu mam zamiar przyleciec na prawie cale wakacje :-) wiec moglybysm sie pospotykac jeszcze czesciej.
Na zamknietym masz moj numer gg albo na nszej klasie moj skype . Odezwij sie to sie jakos umowiy .