Witam Mamusie :-)
Nie udzielalam sie odkad urodzilo sie nasze Cudenko i obawiam sie ze zapomnialyscie o mnie co jest w 100% zrozumiale
ale szybko streszcze jak przedstawia nasz obecna sytuacja
Nasz maluch i my mamy sie dobrze. Sa lepsze i gorsze dni ale ogolnie jest ok. Karmie go tylko piersia, podajemy tez Sab Simplex i chociaz wiem ze dzieci na cycu nie powinno sie dopajac podaje troche rumianku (pije z lyzeczki
)
Nasz robaczek w poniedzialek skonczy 6 tygodni, wazy ok 5700 i ma cudne wloski. Postaram sie wrzucic jakies fotki do albumu tylko po takim czasie zapomnialam jak to sie robi
nie pamietam tez jak zmienia sie suwaczki
Czytam Was bardzo czesto i sie ciesze ze jestescie bo fajnie bylo z Wami w ciazy i teraz dowiaduje sie duzo pozytecznych rzeczy i uwielbiam ogladac Wasze dzieciaczki.
Jesli chodzi o moja wage i sylwetke wkurzam sie bo mam caly czas paskudny brzuch. Niby schudlam ale chcialabym jeszcze 3-4 kg. Pod koniec ciazy wazylam 72 a teraz 59 (wzrost 170cm). Jak macie jakies cudowne sposoby na pozbycie sie brzucha to chetnie je poznam.
U mnie caly czas od porodu (czyli od 25 grudnia) jest moja mama i baaardzo duzo nam pomaga. Ja powoli zapominam co gdzie mam schowane w kuchni bo prawie wcale nie gotuje. I przy dzieciaczku tez bardzo mi pomaga, no i przede wszystkim mam towarzystwo
Postaram sie teraz czesciej odzywac