reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

a moja o dziwo i butle (ze sciagnietym pokarmem) i cyca ciagnie :tak: i mało tego ! zaobserwowałam,ze jak daje butle to ona pomimo,ze wypija nawet 140ml. i widze,ze juz jest najedzona lgnie do cyca ,zeby pocmokać jeszcze:tak: więc wygląda na to ,ze wolałaby chyba jeść z cyca :tak:

czuje mame:-) mi do snu doradzaly polozne bym przytulala mala do cyca bedzie jej lepiej zasnac... do dzis zdarza jej sie ze szuka cyca jak sie tuli do mnie!!!!!

reklama
czuje mame:-) mi do snu doradzaly polozne bym przytulala mala do cyca bedzie jej lepiej zasnac... do dzis zdarza jej sie ze szuka cyca jak sie tuli do mnie!!!!!
no własnie:tak:pomimo,ze z moim pokarmem zal mi jej ta butle pakowac :baffled: nie raz juz zacisnelam zeby i ryczalam podczas karmienia, bo mi bylo szkoda dziecka no ,ale nie dam rady tak dłuzej...dzis dostala juz trzy razy zciagniety z butli...moze na wieczor sprobuje juz cyca dać..

A co z nią nie tak?? Mi w tej Tommee Tippee podoba się to, że jak pije to buzia przytula się jak do cycucha
A to ona

Butelka 260 ml antykolkowa TOMMEE TIPPEE 0m+ SKLEP (879634338) - Aukcje internetowe Allegro
hmm ja dałam 29 zeta
mi też sie w niej to podoba i tak jak pisałam my jestesmy zadowolone :tak:
co do ceny to niestety u nas w sklepach tez sa doslownie min dwa razy drozsze niz na allegro:szok: dlatego ja od poczatku wiekszosc rzezczy kupuje na allegro,bo jest naprawde duzo duzo taniej...pampersy ,chusteczki, smoczki...

no własnie:tak:pomimo,ze z moim pokarmem zal mi jej ta butle pakowac :baffled: nie raz juz zacisnelam zeby i ryczalam podczas karmienia, bo mi bylo szkoda dziecka no ,ale nie dam rady tak dłuzej...dzis dostala juz trzy razy zciagniety z butli...moze na wieczor sprobuje juz cyca dać..

ja mialam bol ze lzy mi i wychodzily i zawsze meza albo poduszke sciskalam z calych sil wiec wiem co czujesz!

A co z nią nie tak?? Mi w tej Tommee Tippee podoba się to, że jak pije to buzia przytula się jak do cycucha
A to ona

Butelka 260 ml antykolkowa TOMMEE TIPPEE 0m+ SKLEP (879634338) - Aukcje internetowe Allegro
hmm ja dałam 29 zeta

patrzalam na nia wczoraj ale postanowilam sprobowac dr brown's a te z canpola sa kiepskie bo strasznie kapia i dziecko non stop sie krztusilo...pozatym waska szyjka zle mleko sie nasypywalo no i z nia miala julka trudnoscio by ja zassac a aventa od razu.

reklama
Czasami to aż się boję, że skoro mój jeszcze kolki nie miał to jak dostanie nie będę umiała sobie poradzić bo to będzie mega kolka:(
eee przeciez wcale nie musi ich miec :no: kolki sa spowodowane niedojrzaloscia ukladu pokarmowego i skoro nie mial do tej pory to raczej juz nie powinien miec...

Do góry