reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

bo tydzien po porodzie dostalam wysokiej goraczki ktora trzymala sie 2 doby i pozniej jeszcze tydzien karmilam ale mleka bylo corz mniej nic nie pomagalo na laktacje i sciagalam po 30ml z obu piersi po calym dniu wiec nie bylo szans zeby mala cokolwiek sie napila... i lekarz postanowil ze zasuszamy bo z tego nic nie bedzie i jedziemy na butli....
Mój się nie najadał wiecznie płakał nawet położna zauważyła, że mu się aż rączki trzęsą:szok: i że to z głodu. W domu nie chciał pić już z piersi bo butla lepsza chyba wg niego:-(

reklama
A no właśnie przypomnialo mi się, że Asia słyszała, że butelka Tommee Tippee jest lipna. Ja mam tą Closer to nature, która ma przypominać cycka i Aleksowi chyba bardziej pasuje niż ta z Lovi

Mój się nie najadał wiecznie płakał nawet położna zauważyła, że mu się aż rączki trzęsą:szok: i że to z głodu. W domu nie chciał pić już z piersi bo butla lepsza chyba wg niego:-(

jak sie nauczyl i mu przypaasilo to juz nic butli nie zastapi... julka na poczatku nie umiala chwycic butli i ja wypluwala!!!!!!!!

A no właśnie przypomnialo mi się, że Asia słyszała, że butelka Tommee Tippee jest lipna. Ja mam tą Closer to nature, która ma przypominać cycka i Aleksowi chyba bardziej pasuje niż ta z Lovi

No ja tak slyszalam od kilku osob i chyba nawet jakas laska tutaj pisala ze nie sa zbyt dobre te butle, ale to pewnie zalezy od przyzwyczajenia dziecka ...,moj ciagnie z jakiej bym mu nie dala hahaah !!!!PASIBRZUCH!

jak sie nauczyl i mu przypaasilo to juz nic butli nie zastapi... julka na poczatku nie umiala chwycic butli i ja wypluwala!!!!!!!!

Fifol nie odczuwal roznicy miedzy cyckiem i flaszka ! No ale to jak z wszystkim - zalezy od dziecka.

reklama
a moja o dziwo i butle (ze sciagnietym pokarmem) i cyca ciagnie :tak: i mało tego ! zaobserwowałam,ze jak daje butle to ona pomimo,ze wypija nawet 140ml. i widze,ze juz jest najedzona lgnie do cyca ,zeby pocmokać jeszcze:tak: więc wygląda na to ,ze wolałaby chyba jeść z cyca :tak:

Do góry