reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ja mam właśnie tą i jej nie używam:no:
Jasne..smok najbardziej podobny do sutka i szybko chwycił ale jak pił...wcale nie łapczywie to smoczek sie zasysał do środka
I tak za każdym razem:no:

I
no co Ty:confused::szok: moze jakis wadliwy smok czy cos...bo ja naprawde jestem zadowolona :tak: ...ale w sumie dla kazdego dziecka moze byc co innego dobre:tak: ja z wyborem w kazdym razie trafilam za pierwszym razem :tak:

no co Ty:confused::szok: moze jakis wadliwy smok czy cos...bo ja naprawde jestem zadowolona :tak: ...ale w sumie dla kazdego dziecka moze byc co innego dobre:tak: ja z wyborem w kazdym razie trafilam za pierwszym razem :tak:

Nawet nie wiesz jak ja się tej butelki naszukałam bo nie chciało mi się czekać na przesyłkę z allegro...i tak się zawiodłam....ale wierzę że może innym dzieciom odpowiadać:-)

Hania np do dziś nie napije się z aventa ani z żadnego podobnego smoka;-)

Karnitynko bardzo się cieszę że wszystko dobrze...a pochwal się jaki inchalator kupiłaś...jak nie koszmarnie drogi to może się skuszę;-)
I trzymamy kciuki za dobre wyniki:-)

A nam mały pospał do 17.30...zobaczymy jak dziś zaśnie:baffled:

Aga u mnie też się nie zasysa więc to może jakaś wada smoka??? Mój to nawet jak łapczywie pił to się nie zasysał. Sprawdź czy w tym odpowietrzaczu na smoczku jest dziura jak się go ściśnie

Hej laski ja dzis juz po kontroli dzieki za mile slowa :) No wiec malemu juz lepiej jest jeszcze chory ma zmiany osluchowe z lewej strony ale mniejsze pobrali mu krewke juz nie wiem ktory raz biedny chyba z 20 razy juz go dziabali dzis w raczke i nie udalo sie to w pietke no i za tydzien do kontroli bo musi byc zdrowy chca sprawdzic do konca zeby wyzdrowial zero werandowania zero wyjscia ale ciesze sie ze jestesmy w domku no i inhalacje robic plus nocha czyscic dobrze ze ten inhalator kupilam a na przyszlosc na pewno sie orzyda nawet my mozemy sie inhalowac zamiast lekow. Tak wiec trzymajcie kciuki za mojego wilczka zeby zdrowial i za tydzien zeby bylo juz git. Droga byla okropna 25 km w jedna strone spocilysmy sie jak swinki z mama a maly nic balam sie zeby sie nie zgrzal albo nie zmarzl ale chyba sie udalo bo mial cieply kark i spal caly czas.

kochana bardzo sie ciesze ze z malym juz lepiej!!! zycze mu z juleczka mnostwo zdrowka i oby was juz nigdy to nie spotkalo!!!

My po USG bioderek - wszystko ok:szok::szok::szok:
bioderka ma w porządku!!! byłam w szoku jak to usłyszałam!
Trzeba go tylko nosić szeroko, żeby miał nóżki rozkraczone i na brzuszku układać. Poza tym nic - zero rehabilitacji, zero pieluszkowania!!!:szok: Ortopeda powiedział, żebym sobie skierowanie na rehabilitację schowała gdzie słońce nie zagląda:-D
A jaki grzeczny był Aluś:-) Nie płakał, nic:-) Boże jak się cieszę!

Luuzna no to super:-):-):-)
Bardzo się cieszymy że wszystko ok:tak::-D

Jest dziurka w smoku:tak:
Może teraz by lepiej z niej pił ale w sumie jak pasuje mu ta tańsza butelka...i tańszy smok;-) to już niech pije z tego:tak:
A butelkę sprezentuję siostrze bo w sierpniu jak wszystko będzie dobrze będzie miała bobaska:-)

Trzeba go tylko nosić szeroko, żeby miał nóżki rozkraczone i na brzuszku układać. Poza tym nic - zero rehabilitacji, zero pieluszkowania!!!:szok: Ortopeda powiedział, żebym sobie skierowanie na rehabilitację schowała gdzie słońce nie zagląda:-D
nooo to extra :tak: my mamy wizyte dopiero na poczatku lutego..

reklama
Hej laski ja dzis juz po kontroli dzieki za mile slowa :) No wiec malemu juz lepiej jest jeszcze chory ma zmiany osluchowe z lewej strony ale mniejsze pobrali mu krewke juz nie wiem ktory raz biedny chyba z 20 razy juz go dziabali dzis w raczke i nie udalo sie to w pietke no i za tydzien do kontroli bo musi byc zdrowy chca sprawdzic do konca zeby wyzdrowial zero werandowania zero wyjscia ale ciesze sie ze jestesmy w domku no i inhalacje robic plus nocha czyscic dobrze ze ten inhalator kupilam a na przyszlosc na pewno sie orzyda nawet my mozemy sie inhalowac zamiast lekow. Tak wiec trzymajcie kciuki za mojego wilczka zeby zdrowial i za tydzien zeby bylo juz git. Droga byla okropna 25 km w jedna strone spocilysmy sie jak swinki z mama a maly nic balam sie zeby sie nie zgrzal albo nie zmarzl ale chyba sie udalo bo mial cieply kark i spal caly czas.

dziewczyny, dobrze, że z Alusiem i Szymkiem wszystko w porządku. trzymam kciuki za Maluchy.

zamówiłam huśtawkę :-)

product.jpg

Do góry