no tak...do lekarza trzeba...my też w taki mróz jechaliśmy samochodem...cały fotelik przy wyjściu okrywaliśmy kocykiem żeby nie łykneła zimnego powietrza..A my musimy dziś wyjść z małym nie mamy wyboru! do lekarza trzeba iść....
reklama
NeSSi
Moderatorka
tak wogole witam sie:-) NESSII ten art.. a w sumie rozmowa wit K a bol brzuszka wiesz co ??? tak sie zastanwiam bo u nas kolki i problemy z brzuszkiem sie zaczely nastepnego dnia jak wyszlismy ze szpitala!!! a nastepnego dnia jak wyszlismy ze szpoitala zaczelam mu podawac wit Ki D....i od tad zaczely sie problemy ... w sumie ja juz chce nie powinnam podawac skoro karmie z butli ale pediatra mi mowila ze mam podawac... ale sprobuje eksperyment i nie podam mu jutro i pojutrze i zobaczymy co z tego ebdzie....
Ja dzisiaj tez nie podałam zobaczymy co się stanie, bo róznie dzieci na te vitaminki reagują jesli to bedzie przyczyna vit. to poprosze pediatrę o inne i nie na oleju jakieś zawiesinowe
U mnie na cenzurowanym jest vit K
Ostatnia edycja:
NeSSi
Moderatorka
A ja dzisiaj dałam zapobiegawczo małemu espumisan zobaczymy co się bedzie dziać wieczorem ...wczoraj przepoiłam małego koprem (nie miałam wyboru, a termomentru się bałam uzyć, można narobić więcej szkody i rozleniwić jelitka malucha), i po koperku sie piknie wyprukał i wykopkał teraz znowu zaczynam od zera i wprowadzam powoli dietke, bo czuję ,że to może być tego wina już wiem, że zmiana wody niegazowanej na wysoko mineralizowaną niegazowaną była błędem wróciłam do żywca i wsio ok
Ostatnia edycja:
luuuzna
Mama Alanka
no tak...do lekarza trzeba...my też w taki mróz jechaliśmy samochodem...cały fotelik przy wyjściu okrywaliśmy kocykiem żeby nie łykneła zimnego powietrza..
najgorsze jest to, że samochodu brak...
W
wika_20
Gość
Przed wczoraj mielismy okropny dzien maly wstal o 9 nie spal do 15 zasnal o 15 do 18 i nie spal od 18 az do 2 w nocy ... noe myslalam ze padne na ryjek rozpkalam sie o 2 i obudzilam meza ehh bo juz nie dawalam rady ani suszarka ani nic nie pomagalo ... czulam sie okropnie a rano mi bylo wstyd ze plalakam jak male dziecko w nocy....ehhh czasami mysle jeju nie nadaje sie na mamuske czy co ... ale kto przypuszczal ze zlapial nas kolki wzdecia ..... mysyalam ze jak wyjde ze szpitala to tylko odpoczne... maly skonczyl juz miesiac co prawda widac troche poprawe.... zobaczymy jak skonczy 3 miesiace ciekawe ktora napisze z nas 3 miesiace ukonczone i kolkie poszly jak reka odjal:-) ja ;licze ze skoro nic nie pomaga to moze jak skonczy 3 miesiace skoncza sie te problemy nadzieja matka glupich ale mala nadzieje mam .... bo co mi pozostalo...:-(
Chérie
Mama Danielka
Mam do was pytanie.. Czy wypicie kompotu z jablek może miec jakiś wpływ na małą? w szpitalu wypiłam mała bolał brzuszek.. pozniej tez wypilam tez ja bolał , wczoraj wieczorem też wypiłam i noc miałam z głowy.. łapnełam tylko 3h snu miedzy 24 a 3 ;/
dopiero teraz sie uspokoiła i śpi..
ale za to jak ją potarmosilam to tak sie zwaliła ze az plecy miała brudne
a ja zasypiam na stojąco..
jabłka, szczególnie gotowane, lubią wzdymać. ja też piłam kompot z jabłek i czasem zjadłam gotowane bo niby miały być dobre na laktacje i za każdym razem Danielek miał problemy...
Przed wczoraj mielismy okropny dzien maly wstal o 9 nie spal do 15 zasnal o 15 do 18 i nie spal od 18 az do 2 w nocy ... noe myslalam ze padne na ryjek rozpkalam sie o 2 i obudzilam meza ehh bo juz nie dawalam rady ani suszarka ani nic nie pomagalo ... czulam sie okropnie a rano mi bylo wstyd ze plalakam jak male dziecko w nocy....ehhh czasami mysle jeju nie nadaje sie na mamuske czy co ... ale kto przypuszczal ze zlapial nas kolki wzdecia ..... mysyalam ze jak wyjde ze szpitala to tylko odpoczne... maly skonczyl juz miesiac co prawda widac troche poprawe.... zobaczymy jak skonczy 3 miesiace ciekawe ktora napisze z nas 3 miesiace ukonczone i kolkie poszly jak reka odjal:-) ja ;licze ze skoro nic nie pomaga to moze jak skonczy 3 miesiace skoncza sie te problemy nadzieja matka glupich ale mala nadzieje mam .... bo co mi pozostalo...:-(
tulę Cię bo wiem co to znaczy nieprzespana noc i kolka u Maleństwa. my dziś (odpukać) nawet pospaliśmy. Daniel zjadł o 21 wczoraj 120ml i obudził się o 2 w nocy, a później o 5 bo się zaczęło... masowaliśmy się do 8 i jak zrobił kupkę (po czopku, widać na niego działa Viburcol bo i go nawet uspokaja), to obdarzył mnie najcudowniejszym uśmiechem jaki kiedykolwiek widziałam no i tak przeleżeliśmy w naszym dużym łóżku do południa...
teraz też śpi.
a mnie swędzą brodawki - nareszcie się goją...
W
wika_20
Gość
a czy ktorys maluszek oprocz mojego rowniez ma anemie???
reklama
NeSSi
Moderatorka
U mnie dokłądnie to samo też wielogodzinne czuwania poprzedzone skrecaniem , krzywieniem i stekaniem ... w nocy 40 min woziłam go w wózku by zasnął mało spie, ale i dziecko mi mało śpi, tez patrzeć wczoraj nie mogłam jak mu się ślipka zamykały same a coś spać nie dawało ...
No nikt nie powiedział, że bycie matką jest łatwe a to dopiero początki