reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Cześć Dziewczyny!
Cieszę się, że nie jestem sama w byciu nieznośną. Czasami aż mi szkoda mojego męża jak się go o coś czepię A że ogólnie dużo mówię, to zazwyczaj rozwijam temat jak papier toaletowy, hihi. Na szczęście dobrze to znosi a i te wyskoki to nie tak bardzo często.
Georgina mnie wczoraj lekarz zaskoczył, bo jak pytałam czy to krople to nosa mogły spowodować tą plamkę u maleństwa, to stwierdził, że w ciąży wszystkie krople są bezpieczne. A muszę powiedzieć, że to szanowany doktor w Lublinie.
Witam dawne forumowiczki, z którymi nie miałam jeszcze okazji porozmawiać!
U nas upały odpuściły i na dworze jest przyjemnie. Ale podobno od czwarku mają wrócić.

Cześć Dziewczyny!
Cieszę się, że nie jestem sama w byciu nieznośną. Czasami aż mi szkoda mojego męża jak się go o coś czepię A że ogólnie dużo mówię, to zazwyczaj rozwijam temat jak papier toaletowy, hihi. Na szczęście dobrze to znosi a i te wyskoki to nie tak bardzo często.
Georgina mnie wczoraj lekarz zaskoczył, bo jak pytałam czy to krople to nosa mogły spowodować tą plamkę u maleństwa, to stwierdził, że w ciąży wszystkie krople są bezpieczne. A muszę powiedzieć, że to szanowany doktor w Lublinie.
Witam dawne forumowiczki, z którymi nie miałam jeszcze okazji porozmawiać!
U nas upały odpuściły i na dworze jest przyjemnie. Ale podobno od czwarku mają wrócić.

Ja stosuję takie, które wiem, że mogę - homeopatyczne o nazwie EUPHORBIUM. Inne bezpieczne to te na bazie soli morskiej. Reszta to nie wiem.

Niestety mam lezec moge wyjsc na balkon do toalety i ostatnio lekarz powiedzial ze moge chodzic ile sie czuje na silach tyle ze brzuch mi zaczal twardniec i sie boje teraz chodzic a do lekarza dopiero za`1,5 tyg
no to witaj ja też leże od 2-ch miesięcy i tylko toaleta i do mamy na leżaczek i nigdzie więcej nie chodze a bierzesz jakieś tabletki bo ja duphaston, magne B6, fenoterol i witaminy:tak:

Georgina, to ciesze sie, ze coreczka, sliczne imie Martynka. My myslimy nad Anna Maria, chcemy bardzo miedzynarodowe z racji zamieszaknia.
Chudzinka z Ciebie skoro tylko 80 dag przybralas, a ja myslalam, ze moje 2 kg to malo:zawstydzona/y:
Moderator nam odpisał na jakimś naszym wątku, ale kurcze nie pamiętam na jakim.. Może w albumie?

A co odpisal?

Moka witam, witam i o zdrowie pytam. Idziemy leb w leb;-) Chyba tylko dwie narazie jestesmy z terminem 1 grudzien. Ciekawe ktora pierwsza sie rozpakuje, pewnie ktoras z terminu duzo pozniejszego:-D

no to witaj ja też leże od 2-ch miesięcy i tylko toaleta i do mamy na leżaczek i nigdzie więcej nie chodze a bierzesz jakieś tabletki bo ja duphaston, magne B6, fenoterol i witaminy:tak:

A dlaczego lezysz? bo u mnie sie zaczelo od plamienia a jak to przeszlo to mi ten brzuch twardnieje. A leki to biore cala litanie:2*1duphaston,kaprogest 1 na tydzien(zastrzyk),Acard1*1 , clexan zastrzyk codziennie,i nospe 3*2

"Witajcie, od kiedy istnieją grupy społecznościowe nie zakładamy działów zamkniętych w albumie.
Któraś z Was może założyć grupę ( z opcją "na zaproszenie) i to ona bedzie miała piecze nad tym komu i kiedy dac lub zabrac dostęp.
Opiekę nad grupą można w dowolnym momencie przekazać innej użytkowniczce np na czas wyjazdy lub braku możliwości koordynowania grupą.

Pozdrawiam"

Tak nam pani administartor napisała :) :-) Witaj spowrotem Martuska!

reklama
Martuśka witaj!!! w końcu się odezwałas i gratuluję córci;-)

Dziekuje, ale kochane jestescie, ze mnie tak milo witacie, kurde chyba musze na czesciej znikac;-)

Mialam sie was pytac o
-wystajace pepki- u mnie wystaje, ze hej od kiedy brzuszek zaczal rosnac
- ciemna linie (linea negra) czy juz sie u ktorejs pojawila. Ja miala z Alexandrem, ale nei pamietam kiedy sie pokazala, a narazie z niunia jeszcze nei mam
-mleko w cycach- ja juz mam, ale nie zeby sie lalo tylko jak nacisne otoczke brodawkowa. Z Alkiem odkrylam w 7 miesiacu, tez przez nacisniecie, ale wczesniej nei sprawdzalam, teraz zdecydowanie pojawilo sie po raz pierwszy w 5-tym. Sprawdzcie sobie;-)

Do góry