reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

WIKA wspolczuje!!
i trzymam kciuki zeby bylo ok!!

a jak sie objawiala anemia u malego??
bo ja tez sie zastanawiam czy mo jnie jest blady...musze znalezc jakiegos dobrego pediatre i prywatnie jechac bo w przychodni nie ma dobrego specjalisty nstety...
wizyta to formalnosc i leczenie golym okiem...

jak zbadac mocz dzidziusia??
bo przeczytalam ze bole brzucha moga tez byc spoodowane zapaleniem ukladu moczowego..a oczywiscie nie dostalismy skierowania na zadn badania wiec chyba zrobie mu na wlasna reke...

W aptece kupujesz pojemnik na mocz i specjalny woreczek dle chłopców ( bo inne są dla dziewczynek)...naklejasz żeby siusiak był w środku i czekasz aż nasika...można założyć pampersa...a potem woreczek do pojemnika i do badania:-)

reklama
wróciłam :-D cała i zdrowa.. Mała jest przekochana :)
jak znajde chwile to Wam opisze mój poród.. a jest co opisywać.. :)
dziekuje za smsy , za gratulacje :)
łatwo nie było ale jestem najszczęśliwszą mama pod słońcem !! :)
Witamy spowrotem. Odpoczywaj Kochana i zbieraj siły.
WIKA wspolczuje!!
i trzymam kciuki zeby bylo ok!!

a jak sie objawiala anemia u malego??
bo ja tez sie zastanawiam czy mo jnie jest blady...musze znalezc jakiegos dobrego pediatre i prywatnie jechac bo w przychodni nie ma dobrego specjalisty nstety...
wizyta to formalnosc i leczenie golym okiem...

jak zbadac mocz dzidziusia??
bo przeczytalam ze bole brzucha moga tez byc spoodowane zapaleniem ukladu moczowego..a oczywiscie nie dostalismy skierowania na zadn badania wiec chyba zrobie mu na wlasna reke...

W aptece kupujesz pojemnik na mocz i specjalny woreczek dle chłopców ( bo inne są dla dziewczynek)...naklejasz żeby siusiak był w środku i czekasz aż nasika...można założyć pampersa...a potem woreczek do pojemnika i do badania:-)

Jeżeli masz watpliwości to zrób badania krwi i moczu.
Aga dobrze napisała, tylko tzreba torebke naprawde mocno przykleić bo inaczej wszytsko wypływa z woreczka.

wróciłam :-D cała i zdrowa.. Mała jest przekochana :)
jak znajde chwile to Wam opisze mój poród.. a jest co opisywać.. :)
dziekuje za smsy , za gratulacje :)
łatwo nie było ale jestem najszczęśliwszą mama pod słońcem !! :)

Jak fajnie jest wrocic do domu co?Witamy spowrotem:-);-)

No ja ide prywatnie i odrazu mam usg i place 100 zl u nas tez sie czeka 3 lub wiecej miesiecy to jeszcze w kolejce mega sie stoi ... z dzieckiem bardzo dluugo

A powiedz mi czy prywatnie idzie sie do normalnego ortopedy czy musi byc jakis od dzieci?Bo u nas w miescie nie robia na NFZ i sie zastanawiam czy nie lepiej znalesc gdzies prywatnego,tylko sama nie wiem jak szukac:baffled:bo nie kazdy ma przeciez usg i nie kazdy zna sie na takich malenkich niemowlaczkach.

A powiedz mi czy prywatnie idzie sie do normalnego ortopedy czy musi byc jakis od dzieci?Bo u nas w miescie nie robia na NFZ i sie zastanawiam czy nie lepiej znalesc gdzies prywatnego,tylko sama nie wiem jak szukac:baffled:bo nie kazdy ma przeciez usg i nie kazdy zna sie na takich malenkich niemowlaczkach.

Kopciuszku u mnie tez nie ma ortopedy dzieciecego w miesci, ktory robiłby usg bioderek, wziełam więc skierowanie od pediatry i zapisałam sie w przychodni w innym mieście na wizyte, dzisiaj jedziemy.

Witam sie i was
Czasu nie mam w ogole. Malutki jest teraz moim czasem. Placze czesto, choc to raczej nie kolki. Wiecznie glodny, karmie co godzine ale przxybiera ladnie. Bioderka o dziwo ok, alergia w pelni, zapalenie pieluszkowe tez...
no i lece karmic...
pozdrawiam was wszystkie

Kopciuszku u mnie tez nie ma ortopedy dzieciecego w miesci, ktory robiłby usg bioderek, wziełam więc skierowanie od pediatry i zapisałam sie w przychodni w innym mieście na wizyte, dzisiaj jedziemy.

Tak wiem,bo jak byla u nas pediatra to przywiozla skierowanie,ja musze jak cos to jechac do Łodzi jakies 60km i teraz nie wiem czy musze sie najpierw zarejestrowac?Czyli co mam jechac tam dwa razy?

reklama
Do góry