reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

i znow kolka u as byla...
ehhh wielkie g daja te leki..
znow kupy nie ma...
zamawiam ten sab simplex bo chyba ta pani dr innych lekow ie zna..
a ja nie bede dziecka meczyla jej metodami prob i bledow...
leki, jak nie to sztuczne mleko, jak nie to ciekawe co jeszcze wymysli...

reklama
Witam się i ja:-)
Mały na razie najedzony i grzecznie leży w leżaczku ale nie wiem jak długo to potrwa....noc nie była najlepsza ale to norma:wściekła/y:

Wczoraj wieczorem tyle postów sobie pozaznaczałam żeby na nie odpowiedzieć...i akurat mały obudził się na jedzenie i mnie wylogowało i dupa;-)
Ale z tego co pamiętam...
Wika...a gdzie indziej możesz się wyżalić jak nie tu i nie nam:-)
Po to tu jesteśmy żeby się wspierać w trudnych chwilach...bo wiadomo nawet najgrzeczniejsze dziecko czasem da w kość!

Wogóle to ja wam tak strasznie współczuję dziewczyny z tymi kolkami:no: Jejciu ja nie mogę patrzeć jak się Tomek męczy nad kupką bez kolek a co wy musicie przeżywać:no: No cały dzień myślę o naszych e-siostrzeńcach:sorry2:

Lużna trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze...rechabilitacja to jeszcze nic strasznego...a byle pomogło;-)

Kasiekrk nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu....nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś gdzie jest mi źle...może spróbuj przekonywać męża do skutku...bo stawianie sprawy na ostrzu noża to pewnie też nie najlepsze wyjście:no:

Daffi no nieciekawa sytuacja:no:

A Tomeczkowi zaczyna furczeć w nosku...mam nadzieję że się to w kater nie zamieni...bo już jest dość zmierzły w nocy:no:

W dodatku znów auto mamy u mechanika...boże kiedy nas będzie stać żeby się tego złoma pozbyć:wściekła/y:

Ech jeszcze troszkę i sobie wyjdziesz, mój mąż chodzi i odlicza czas heheh mówi do Piotrusia ze jeszcze 11 m-cy i mamusia pójdzie na imprezkę:-D a smieję sie bo Antosia karmiłam rok i jak odstawiłam to zaliczyłam od razu kilka imprez na odreagowanie;-)

Dokładnie!!! Daffi spokojnie, zobaczysz, będzie dobrze.

No tak to juz jest....:-( o tym pisałysmy kiedyś, że wszedzie patrza na matke jak na wyrodną jak nie karmi piersią. Nie przejmuj sie tym;-) Nie zostało Ci nic innego jak nie zwracac uwagi na takie komentarze. Ty jestes matką, to Twoje dziecko i Ty decydujesz jak karmisz. A Mała jest zdrowa, rosnie więc wszystko jest oki:-)

Luuuzna, nie przejmuj sie, zdaża sie:-(Im wczesniej zaczniecie rehabilitacje i pilnie bedziecie cwiczyć to szybciej to sie skończy. A co dokładnie ta doktorka powiedziała???
I my dzisiaj na usg bioderek sie wybieramy.

Powiedziała, że niepoprawnie układa nóżki (często ma wyprostowane i ściśnięte ku sobie, a rzado kiedy robi 'żabkę' - dlatego ubranie mu pampersa to koszmar!)

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy!:tak: Kochane jesteście.

Zarejestrowałam go na rehabilitację,a do ortopedy nie mogę się dodzwonić:wściekła/y:
Spadam powtórzyć słowka na englisha, dziś test paaa

U nas usg robił ortopeda i przed badaniem oglądał dokładnie nóżki!

A czy Uleńka dawała znać już ze szpitala?

Ostatnia edycja:
witam sie po nawet nawet przespanej nocy ....koszmar zaczal sie o 22 jakos i jeszcze raz sprobowalam .............................

Kasiu a próbowałaś ogrzewać brzuszek suszarką?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, suszarke ,,, grzalam w brzuszek .... pomoglo .... misiek zasnal i sie uspokoil.............

Podaje 15 kropelek do kazdego mleka. Z tym ,ze ja robie butle prawie 170ml (150ml plus mleko w proszku i tyle wychodzi). Z tego Max wypija 120 -150 wiec calej dawki i tak nie zazywa.

tez sie nie moge doczekaz az przyjdzie do nas ten sab simplex ......

osz cholera ale jazda !!! a nie mialas z nimi jakiejs umowy spisanej ?? ja mimo ze w krakowie tez "nielegalnie" wynajmowalam mieszkania bo nie bylo to nigdzie zgloszone to zawsze mialam na taki wynajem jakis papier w ktorym bylo jasno okreslone ile czasu jest na wypowiedzenie umowy ... no i podpisywane to bylo zwykle przez wszystkie zainteresowane osoby ... nas mieszkajacych w mieszkaniu i panstwa ktorzy nam wynajmowali ...

my tez mamu umowe chodz taka miedzy soba....

no dafii ja tez bym tak szybko nie uciekala tylko walczyla ...

A MY BYLISMY ODEBRAC WYNIKI WCZORAJ KREW MOCZ... i okazalo sie ze mały ma anemie ..... dostalismy lek i za miesiac kontrola ehhh

nic nas nie moze ominac poki co .... :(

-zółtaczka
-leczenie antybiotykiem na crp
-kolka zaparcia
-anemia

W Sobote idziemy do ortopedy i na usg bioderek odrazu zobaczymy co tam ehh juz sie boje...

reklama
Do góry