reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

matko jak ja nie lubię takiego dosypiania.. po tym jak mój wyjdzie z pracy.. teraz to bardziej niewyspana jestem niż wtedy jak wstałam przed 6 ;|

reklama
matko jak ja nie lubię takiego dosypiania.. po tym jak mój wyjdzie z pracy.. teraz to bardziej niewyspana jestem niż wtedy jak wstałam przed 6 ;|

oj znam to skads ... w ubieglym tygodniu tak mialam ... wstawal na rano to ja sie budzilam a potem do 7 przy kompie i kimawa ... a potem to juz wcale nie moglam dojsc do siebie ...

na szczescie teraz ma nocki to przychodzi rano i przytula nas do siebie i spimy :D

witam nowe grudnióweczki
z tego co czytałam to prawie wszystkie już czujecie kopniaki a ja dalej nic juz zaczynam sie niepokoić, ale w przyszłym tyg do ginia ide to mam nadzieje że moje obawy rozwieje,:sorry:
Obawy?? Ja mam 19 tydz i nic:-( żadnego kopniaczka, coś leniwy mój synuś. Czasem mam tylko taki ucisk, jakby na pęcherz i to wszystko.
Brzusiu natomiast rośnieee. Moja mama co mnie widzi to mówi żem gruba i już się boi jak będę wyglądać w końcówce. A ja tylko 2 kg przytyłam!!!(zaczynałam z 65k potem -1 a teraz +2).

Co do smaczków....hmm już mówią na mnie frytkożerca;-) do wszystkiego frytki bym jadła.

Kawa na początku ciąży mnie odrzucała, teraz pije albo cappucino z 1łyż rozpuszczalnej kawy albo taką 1 łyż zalewam samym mlekiem-pycha

Czesc dziewczynki.

Dla mnie ciaza to tez stan blogoslawiony. Uwielbiam byc w ciazy. Czuje sie swietnie a w tym trymestrze to nawet ani razu nie zaplakalam. :). tfu tfu tfu.

Zastanawialam sie dzisiaj gdzie sie podzialy nasze dawne kolezanki. Nowicjuszki to pewnie nawet ich nie kojarza a byly to dziewczyny dosc aktywne na forum.
No wiec - GDZIE JEST: Reve, Beata, Aparatka, Martuska, Asia_rem, Monika222.
Nawet MalaJedza i Lilijka jakos ucichly.

Ja tez zaczelam pic kawe. Jedna dziennie z jednej malej lyzeczki rozpuszczalnej kawy i do tego duzo mkleka. Pije trzy dni pod rzad a potem mam wyrzuty i dwa dni nie pije. A potem na nowo :).
W pierwszym trymestrze nie wypilam ani jednej filizanki. Odrzucala mnie. Teraz juz nie odrzuca :)

Czesc dziewczynki.

Dla mnie ciaza to tez stan blogoslawiony. Uwielbiam byc w ciazy. Czuje sie swietnie a w tym trymestrze to nawet ani razu nie zaplakalam. :). tfu tfu tfu.

Zastanawialam sie dzisiaj gdzie sie podzialy nasze dawne kolezanki. Nowicjuszki to pewnie nawet ich nie kojarza a byly to dziewczyny dosc aktywne na forum.
No wiec - GDZIE JEST: Reve, Beata, Aparatka, Martuska, Asia_rem, Monika222.
Nawet MalaJedza i Lilijka jakos ucichly.

Ja tez Juz od dłuzszego czasu mialam spokuj i jakoas taka szczesliwa bylam hahah ,do wczoraj ....no tak kipiałam ze szok ! ale dzisiaj juz spoko :) Nawet tato mnie przeprosil a ja jego ze wygarnełam za duzo :) No i zas sie popłakałam :baffled: ale tym razem ze sie pogodzilismy ahahhaha
Machnoł reka i powiedzial ze "mama byla taka sama- nie wiadomo o co jej chodziło w ciazy" eeee tam !!!!!

Reve - zaglada od czasu do czasu :)
Beata - o niej tez ostatnio myslalam ze kawał czasu juz do nas nie zagladała.
Martuska - faktycznie jakos zacichła
Lilijka - zaglada od czasu do czasu

Z reszta nie mam pojecia co sie dzieje :confused2::confused2::confused2:

A ja dzis poszłam na ryneczek zakupiłam buty dziecku co by w sandałach na boisku nie musial w piłke grac ,bo wczoraj został nam tylko jeden - dalej niewiem jaki cudem zgubił buta :confused2:.
NO i kupiłam sobie przeslicza tuniczke na ramiaczkach !!!!!!!!!! Za jedyne 15 zł.
Polece nastepnym razem chyba wezme inne kolory bo tak mi sie spodobała jak przymierzyłam w domku !!! Super wyglada do getow 3/4 ciazowych :) ( kupialm na allegro)

Obawy?? Ja mam 19 tydz i nic:-( żadnego kopniaczka, coś leniwy mój synuś. Czasem mam tylko taki ucisk, jakby na pęcherz i to wszystko.
Brzusiu natomiast rośnieee. Moja mama co mnie widzi to mówi żem gruba i już się boi jak będę wyglądać w końcówce. A ja tylko 2 kg przytyłam!!!(zaczynałam z 65k potem -1 a teraz +2).

Co do smaczków....hmm już mówią na mnie frytkożerca;-) do wszystkiego frytki bym jadła.

Kawa na początku ciąży mnie odrzucała, teraz pije albo cappucino z 1łyż rozpuszczalnej kawy albo taką 1 łyż zalewam samym mlekiem-pycha

Ja tez mam to samo z kawa ,jakos mnie odrzuciło od niej ,zle sie po kawie czułam ....teraz pije cappucino ,lub mleko z jedna łyzeczka rozpuszczalnej ahahah :) Nie ciagnie wiec nie pije :)
Ja na frytki tez mam ochote ,ale jakos nie mam natchnienie co by je zrobic hahahha

A ja jestem wredna w ciąży, biedny ten mój mąż:-( jestem strasznie czepliwa, wszytsko mnie denerwuje:-( no ale staram się panowac nad sobą :tak: Najchętniej to bym wszystkich w jednym szeregu ustawiła:tak:

A ja jestem wredna w ciąży, biedny ten mój mąż:-( jestem strasznie czepliwa, wszytsko mnie denerwuje:-( no ale staram się panowac nad sobą :tak: Najchętniej to bym wszystkich w jednym szeregu ustawiła:tak:
ja mam to samo nawet przed chwilą sie z mamą hyciłam o moją kuzynkę , bo ona nie ma pieniędzy i moja mama wpadła na pomysł że jej zasponsoruje studia 450 zł. miesięcznie ja chyba oszaleje, bo jeszcze moja siostra jest na studiach a ta kuzynka to jest dalsza rodzina druga woda jak sie to mówi, a jej mama sie niczym sie nieprzejmuje to dlaczego moja mama ma sie przejmować, ja też potrzebuje kasy .
Wiem jestem okropna ale musiałam to z siebie wyżucić:crazy:

reklama
Witam się:)

Miałam koszmarną noc. Gardło mnie mocno bolało i ten katar.. przez który oddychać nie mogłam! Jak ja tego nienawidzę.. Spałam przez to wszystko ledwo co.
Nad ranem gardło już nie bolało i nie boli (ODPUKAĆ!), katar męczy dalej. Psiknęłam nawet lek homeopatyczny - krople do nosa to są Euphorbium. Stosowałam je w kwietniu i wiem, że kobiety w ciąży mogą je zażywać, nawet niemowlaki. Ale to też nie pomogło:( Mam nadzieję, że w nocy to pomoże bo chciałabym się wysypiać. Głowa mnie przez to wszystko boli.
Chyba mam ''świńską'' grypę;/;/;/;/

Do góry