A
AnOoLa88
Gość
matko jak ja nie lubię takiego dosypiania.. po tym jak mój wyjdzie z pracy.. teraz to bardziej niewyspana jestem niż wtedy jak wstałam przed 6 ;|
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
matko jak ja nie lubię takiego dosypiania.. po tym jak mój wyjdzie z pracy.. teraz to bardziej niewyspana jestem niż wtedy jak wstałam przed 6 ;|
Obawy?? Ja mam 19 tydz i nic:-( żadnego kopniaczka, coś leniwy mój synuś. Czasem mam tylko taki ucisk, jakby na pęcherz i to wszystko.witam nowe grudnióweczki
z tego co czytałam to prawie wszystkie już czujecie kopniaki a ja dalej nic juz zaczynam sie niepokoić, ale w przyszłym tyg do ginia ide to mam nadzieje że moje obawy rozwieje,
Czesc dziewczynki.
Dla mnie ciaza to tez stan blogoslawiony. Uwielbiam byc w ciazy. Czuje sie swietnie a w tym trymestrze to nawet ani razu nie zaplakalam. . tfu tfu tfu.
Zastanawialam sie dzisiaj gdzie sie podzialy nasze dawne kolezanki. Nowicjuszki to pewnie nawet ich nie kojarza a byly to dziewczyny dosc aktywne na forum.
No wiec - GDZIE JEST: Reve, Beata, Aparatka, Martuska, Asia_rem, Monika222.
Nawet MalaJedza i Lilijka jakos ucichly.
Obawy?? Ja mam 19 tydz i nic:-( żadnego kopniaczka, coś leniwy mój synuś. Czasem mam tylko taki ucisk, jakby na pęcherz i to wszystko.
Brzusiu natomiast rośnieee. Moja mama co mnie widzi to mówi żem gruba i już się boi jak będę wyglądać w końcówce. A ja tylko 2 kg przytyłam!!!(zaczynałam z 65k potem -1 a teraz +2).
Co do smaczków....hmm już mówią na mnie frytkożerca;-) do wszystkiego frytki bym jadła.
Kawa na początku ciąży mnie odrzucała, teraz pije albo cappucino z 1łyż rozpuszczalnej kawy albo taką 1 łyż zalewam samym mlekiem-pycha
ja mam to samo nawet przed chwilą sie z mamą hyciłam o moją kuzynkę , bo ona nie ma pieniędzy i moja mama wpadła na pomysł że jej zasponsoruje studia 450 zł. miesięcznie ja chyba oszaleje, bo jeszcze moja siostra jest na studiach a ta kuzynka to jest dalsza rodzina druga woda jak sie to mówi, a jej mama sie niczym sie nieprzejmuje to dlaczego moja mama ma sie przejmować, ja też potrzebuje kasy .A ja jestem wredna w ciąży, biedny ten mój mąż:-( jestem strasznie czepliwa, wszytsko mnie denerwuje:-( no ale staram się panowac nad sobą Najchętniej to bym wszystkich w jednym szeregu ustawiła