G
Georgina
Gość
My bierzemy 1 maja ślub to może jak nie dadzą Mojemu jako chłopakowi to może po maju sobie weźmie urlop jako mąż już.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi 2 dni:-) Potem urodziłam:-) Ale do 14 dni może nawet odchodzićGeorgina- ile czasu odchodził Ci czop ? bo mi juz od 30 grudnia i ciągle leci... na wkładki zbankrutuję
Ważyłam się i ja ważę 47kg w ubraniach i po jedzeniu (kit z tym), bynajmniej chodzi mi o to, że z Małą ważę 50,6kg. Mała była w ubrankach. I teraz się zastanawiam ile takie ubranka mogą ważyć;D?
Ja ważę na czczo 45.4 kg. Po jedzeniu, zwłaszcza w niedziele, waga jest tak 47. Przed ciążą ważyłam niecałe 49kg. Marzę tylko by brzuszek zrzucić. Tzn mam taki miękki ten brzuszek i mnie wkurza, taki miękki i pusty, fe.ach 47 kg...) moja waga sprzed ciązy mam nadzieję, że szybko do niej wrócę, albo chociaz te 50 mieć narazie mam 14 kg na plusie ale bardzo szybko wróciłaś do swojej wagi sprzed ciązy
Nie mam pojęcia do kiedy trza to załatwić, ale teściowa mówiła żeby się pospieszyć. Jej siostra pracuje w pomocy społecznej to może cosik wie a ja nawet nie popytałam do kiedy
My bierzemy 1 maja ślub to może jak nie dadzą Mojemu jako chłopakowi to może po maju sobie weźmie urlop jako mąż już.