reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

My bierzemy 1 maja ślub to może jak nie dadzą Mojemu jako chłopakowi to może po maju sobie weźmie urlop jako mąż już.

reklama
Ważyłam się i ja ważę 47kg w ubraniach i po jedzeniu (kit z tym), bynajmniej chodzi mi o to, że z Małą ważę 50,6kg. Mała była w ubrankach. I teraz się zastanawiam ile takie ubranka mogą ważyć;D?

Ważyłam się i ja ważę 47kg w ubraniach i po jedzeniu (kit z tym), bynajmniej chodzi mi o to, że z Małą ważę 50,6kg. Mała była w ubrankach. I teraz się zastanawiam ile takie ubranka mogą ważyć;D?

ach 47 kg...):):) moja waga sprzed ciązy :) mam nadzieję, że szybko do niej wrócę, albo chociaz te 50 mieć;) narazie mam 14 kg na plusie ;) ale bardzo szybko wróciłaś do swojej wagi sprzed ciązy :)

Wpadłam właśnie na pomysła, że po kąpieli jak Mała będzie naga to z nią wskoczę na wagę to będę wiedziała ile ona waży, ale na pewno ponad 3kg. Głodomorek z niej co wreszcie widać na wadze:)

ach 47 kg...):):) moja waga sprzed ciązy :) mam nadzieję, że szybko do niej wrócę, albo chociaz te 50 mieć;) narazie mam 14 kg na plusie ;) ale bardzo szybko wróciłaś do swojej wagi sprzed ciązy :)
Ja ważę na czczo 45.4 kg. Po jedzeniu, zwłaszcza w niedziele, waga jest tak 47. Przed ciążą ważyłam niecałe 49kg. Marzę tylko by brzuszek zrzucić. Tzn mam taki miękki ten brzuszek i mnie wkurza, taki miękki i pusty, fe.

reklama
Nie mam pojęcia do kiedy trza to załatwić, ale teściowa mówiła żeby się pospieszyć. Jej siostra pracuje w pomocy społecznej to może cosik wie a ja nawet nie popytałam do kiedy:-p

jest rok na zalatwienie becikowego wiec spoko luuuuuuuuz

My bierzemy 1 maja ślub to może jak nie dadzą Mojemu jako chłopakowi to może po maju sobie weźmie urlop jako mąż już.

a to wy nie jestescie malzenstwem ??????????? kurcze bylam przekonana ze tak !!!

Do góry