reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

raczej tak..
prezy sie robi sie czerwony i ma brzuch twardy jak skala...
dzis zrobil tylko jedna kupke..;/
i jak puszcza baczki to jakby gory przenosil/...

pomaga mu masaz ale na chwilke ipodginanie nozek...
po kapieli i masazu i cieplym okladzie puscil kilka baczkow i nareszcie bidula usnal...

blikosc mu zapewniam jest przy mnie 24h/dobe...spi u mnie na brzuchu i ciagle jesr na rekach...glaskany prztulany masowany...

wczoraj nie mialam bulek i zjadlam chleb na sniadanie i na kolacje moze to od tego bo nic innego nie jadlam co by moglo mu zaszkodzic..
a polozna mi mowila zeby nie jesc chleba tylko bulki...
a wczsniej nie mial zzadnych dolegliwosci...
sama nie wiem...

ale mi go szkoda...
ja w nocy spalam tylko 2 godz ale teraz nawet nie mysle o snie..
W takim razie spróbuj tego Viburcolu:tak:jest naprawde super:tak:a co do kropelek na kolke to najlepiej skontaktuj sie z pediatra,on powie co mozesz a czego nie.
Moj robi kupke w kazda pieluche wiec z tym nie ma problemu.
powiedzcie mi czy to ze mnie bola piersi to jest normalne czy mam juz sie zaczac martwic ??

Dobrze:tak:tzn ze produkcja rusza pelna para:tak:potem bede sie robily twarde jak skala i nawet guzki bedziesz wyczuwac:tak:wezly beda bolec:tak:

Ja sobie strzelilam lampeczke szampana,mam nadzieje ze wywietrzeje do karmienia.

reklama
Jejku noc tragiczna - pospać nie mogłam w ogóle a i teraz nie mogę go uśpić a spać mi się chcę!
Ale i tak szczęśliwego nowego roku dziewczyny;-)
Jaka ciiiiiiiiszaaaaaaaa na ulicy:-D wszyscy śpią czy jak:-D

reklama
Witajcie i Wszystkiego w Nowym Roku życzę a przede wszystkim mnostwo ZDROWIA!!!

my dzis pospalysmy... poszlysmy spac o 1:30 i wstalyśmy o 8:20:-)
ale Julka też teraz jest w szoku bo wczoraj miala brak kapieli no i od wczoraj jemy mleczko sztuczne:-(

Do góry