reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A VIT D3 daje od 8 doby zycia w tych kapsulkach wyciskam do buzi i D3 i K przed jedzonkiem....

Bezposrednio do buzi?? ona jest bardzo sliska??? u nas byl przypadek ze mama z kapsulki wyciskaladziecku i wysliznela jej sie z reki i wpadla dziecku do gardla!!! dlatego polecaja na plastikowa lyzeczke taka dla dzieci wycisnac witamine dodac z 2 krople mleka i wtedy podac dziecku.

reklama
No wlasnie daga się cościk nie odyzwa hmm ....

A ja nadal szukam swojego porodu :szok: patrzyłam juz pod łózkiem, w lodówce, w toalecie, w piewnicy, jeszcze kukne na balkon moze tam się schował ;)

Bezposrednio do buzi?? ona jest bardzo sliska??? u nas byl przypadek ze mama z kapsulki wyciskaladziecku i wysliznela jej sie z reki i wpadla dziecku do gardla!!! dlatego polecaja na plastikowa lyzeczke taka dla dzieci wycisnac witamine dodac z 2 krople mleka i wtedy podac dziecku.
nie sa takie sliskie..naciskam szybko sekunda i juz olejek jest w buzi....

witam laski :)

Ja wyspana :) moje dziecko chyba zajarzylo o co mamusi kaman :) i zasypia samo przy zgaszonym swietle wieczorkiem heeee tylko ze w naszym wyrze ahahahha :sorry2::sorry2: a pozniej dopiero jak juz dobrze spi przenosimy do jego lozeczka ! Ale i tak jestem dumna z niego ze juz nie wojuje z nim do 1 w nocy :) no i nie zasypia mi na rekach haaa :) alez dumna jestem z mojego synka :) o 20 zjadl ,obudzil sie o 23.30 zjadl pozniej o 4 i o 7 tez wstawal na karmienie ...

PULUS MA JUZ SYNKA PO DRUGIEJ STRONIE BRZUSZKA OD WCZORAJ !!!

tego mi brakowało..:(
czuję się dzisiaj jak na początku ciąży..
nie dość ze mnie od rana mdli .. to usiadłam mojemu na kolanach taka jakas blada wykończona a on mi dmuchnął piwem ... no i poleciałam .. na ten zapach piwska zawsze hefcilam na poczatku..
a chciałam dzisiaj leczo zrobić.. przypuszczam że przy cebuli dopadłoby mie to samo.. :(

ogólnie to czuję sie jak zmielony cukierek ..o_O

tego mi brakowało..:(
czuję się dzisiaj jak na początku ciąży..
nie dość ze mnie od rana mdli .. to usiadłam mojemu na kolanach taka jakas blada wykończona a on mi dmuchnął piwem ... no i poleciałam .. na ten zapach piwska zawsze hefcilam na poczatku..
a chciałam dzisiaj leczo zrobić.. przypuszczam że przy cebuli dopadłoby mie to samo.. :(

ogólnie to czuję sie jak zmielony cukierek ..o_O

Ojjj Anka wspolczuje bidulooo ,ale pociesze cie ze juz blizej niz dalej konca :) jeszcze trochee a pozniej bedziesz tulic i ciomac caly czas male syrki i lapcie !

ide se zapodam jakas kawe czy cóś w tym stylu

reklama
Ojjj Anka wspolczuje bidulooo ,ale pociesze cie ze juz blizej niz dalej konca :) jeszcze trochee a pozniej bedziesz tulic i ciomac caly czas male syrki i lapcie !

ide se zapodam jakas kawe czy cóś w tym stylu
jak mi sie na koniec kazdy dzieeen dłuuuży...jak nie wiem co..

ale co tam!
na poczatku 16 tyg przezylam wiecznie puszczając pawie to teraz te pare dni tez dam rade ! :-D

Nessi kobieto my serio zostaniemy na Styczeń :p Ty się już od dzisiaj przeterminujesz.. i tak dotrwasz ze mną :p

Do góry