reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja nie czuje tych swiat za bardzo,
czekam na gwiazdke z brzuszka :tak:
a wogole to od kiedy pracuje to swieta juz tak nie smakuja...
ostatnie lata zawsze byla praca do wigiliii wlacznie i to juz nie to samo jak wczesniej
ale od przyszlego roku trzeba bedzie piekne swieta przygotowywac dla maluszka
az fajnie o tym pomyslec :tak:

reklama
troszku to dolujace-wszyscy mysla o swietach a my:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tylko o tych pieprzonych skurczach!!!! jesli sie cos dzieje to myknij do kapieli albo pobaw sie brodawkami lub rabnij sobie mocna kawke-jesli to to, to bedziesz miala pewnosc

co ma kawa do skurczow ??!!??! bo pierwszy raz slysze takie wyjscie :)

poza tym mi dzis wszystko przeszlo ... no moze rano maz mi troche podniosl poziom oksytocyny we krwii i troche mna poszarpalo ale teraz jest juz ok ...

jakos dla mnie to malo brzmi :)
zalezy od ilosci rodzacych czy to sie sprawdzi
w sumie w moim szpitalu jak bylam na otwartych to akurat zadna babeczka nie rodzila
cisza glucha

to jest zmienna losowa ze wskazaniem na "ukldy i ukladziki" jak lekarze sobie "zamowia" pacjetki to sie ich w ciagu dnia moze zwalic i 10 !! a sa dni spokojne kiedy to u nas byl jeden porod CC i jeden SN /laska przyszla z bolami/

kawy nie lubie, z brodawkami wole nie zaczynac bo one jakas swoja jazde odstawiaja
z kapiela jeszcze poczekam :)

z brodawkami to jest sprawdzony i bardzo skuteczny sposob !! polecal go co drugi lekarz jak lezalam na oddziale !!!

no to nic tylko czekac;-);-);-)

co chwile mnie cos lapie-moze wieczorem sie wybiore na IP, zeby sprawdzic jak mocne sa te moje skurczybyki

ja jade jutro rano :) i pojde od razu na usg /mam nadzieje ze pani doktor nie wywali mi meza z USG !!/

widze że nie tylko ja się dzisiaj męcze..
z tym że ja się modlę żeby to nie było JUŻ.. toz jutro Wigilia.. o_O
no a od wczoraj mam straaaszną biegunke dzisiaj nad obiadem o mało bełta nie puściłam..
do tego cały brzuch mi twardnie i łapię mnie dość konkretne skurcze w najmniej odpowiednim momencie..
na szczęście nieregularne.. :)
no i oby sie nie rozwinęło bo ja musze jeszcze dwa prania zrobić.. musze pomyć podłogi - bo mONż w pracy do 22 .. poodkurzać i takie tam pierdołki.. ale no nie mam dzisiaj czasu na rodzenie !
do tego mój stojący na baczność wysoko brzuch znowu mi uwisnął na kolanach.. o_O

co ma kawa do skurczow ??!!??! bo pierwszy raz slysze takie wyjscie :)

poza tym mi dzis wszystko przeszlo ... no moze rano maz mi troche podniosl poziom oksytocyny we krwii i troche mna poszarpalo ale teraz jest juz ok ...

to jest zmienna losowa ze wskazaniem na "ukldy i ukladziki" jak lekarze sobie "zamowia" pacjetki to sie ich w ciagu dnia moze zwalic i 10 !! a sa dni spokojne kiedy to u nas byl jeden porod CC i jeden SN /laska przyszla z bolami/

z brodawkami to jest sprawdzony i bardzo skuteczny sposob !! polecal go co drugi lekarz jak lezalam na oddziale !!!

ja jade jutro rano :) i pojde od razu na usg /mam nadzieje ze pani doktor nie wywali mi meza z USG !!/
co do brodawek to nie zawsze dziala, nie jest to na 100%
przypomne, ze Dafii tez masowala ...

reklama
wiesz co ja mysle, ze Niki spodobał sie wczorajszy usmiech Plewki jaki strzelil miedzy twoimi nogami i postanowila kobitka wyjsc:-D:-D:-D:-D
haha dzieki ale nie może .. :no::no:
toż ja nie gotowa.. a perspektywa CAŁYCH ŚWIAT w szpitalu mnie straaasznie przeraza..:szok::szok::szok:
toż ja obiecałam Plewce że sie po Nowym Roku jeszcze spotkamy :cool2::cool2:

Do góry