madziara-kr
Fanka BB :)
uspokoilo sie, tylko boli jak chodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciukiNo ja się melduję, że jeszcze czekam. Juz jestem po terminie a po dzisiejszej wizycie : na KTG skurcze: zero
szyjka: twarda
czop: siedzi
W pierwszy dzien Świąt mam isc do szpitala na kolejne ktg a jak nie to 28. znowu na wizyte
ja mam dzisiaj jakas akcje bo tak to nie czuje nacisku jakos bardzomadziara mnie najbardziej boli jak sie podniose ...
ja mam dzisiaj jakas akcje bo tak to nie czuje nacisku jakos bardzo
zdziwilo mnie to, ze Mala ostatnio juz minimum ruchow a tej nocy i teraz szalenstwo...
to juz chyba nie czas na wierzganie miedzy skurczami a ostro wywija
Czesc dziewczynki.
Ja po dzisiejszym ktg.W piatek zero skurczy a dzis juz byly...
Powiedziano mo,ze to moze sie dalej szybko rozwinac i gdy skurcze beda co 10 min mam jechac do szpitala...
No to sie wystraszylam tyci wizja swiat w szpitalu.Zobaczymy jak to bedzie.
Milego dnia.Buziaki
Ja pierdziele, z piersi mi mleko nawala :/ chyba się cos organizmowi pomyliło, najpierw dziecko potem mleko a nie odwrotnie!
Idę wkładek poszukać :/
witam sie predpołudniowo!!!
Nessi jesli to cie pocieszy to pomyśl, że nie jesteś sama!!!
Ja wczoraj robiłam stroiki i czułam jakieś skurcze ale nie zwracałam na nie uwagi i jak sie wieczorem położyłam na kanapie i zaczęłam liczyć odstępy między skurczami a tu 5minnawet na zegarek nie musialam patrzec-po godzinie zrobiły sie troszku bolesne ale po chwili odstep robil sie wiekszy.....i zasnełama ze w trakcie snu nie urodzilam tzn, ze akcja sie nie rozwinela