reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
ja mam dzisiaj jakas akcje bo tak to nie czuje nacisku jakos bardzo

zdziwilo mnie to, ze Mala ostatnio juz minimum ruchow a tej nocy i teraz szalenstwo...
to juz chyba nie czas na wierzganie miedzy skurczami a ostro wywija

moja tez dzis jakas bardzo spokojna ... az za bardzo !! co prawda jest aktywna co jakis czas wiec sie ie martwie ale malo jak na nia ...

Czesc dziewczynki.
Ja po dzisiejszym ktg.W piatek zero skurczy a dzis juz byly...
Powiedziano mo,ze to moze sie dalej szybko rozwinac i gdy skurcze beda co 10 min mam jechac do szpitala...
No to sie wystraszylam tyci wizja swiat w szpitalu.Zobaczymy jak to bedzie.
Milego dnia.Buziaki

Ja pierdziele, z piersi mi mleko nawala :/ chyba się cos organizmowi pomyliło, najpierw dziecko potem mleko a nie odwrotnie!

Idę wkładek poszukać :/

Czesc dziewczynki.
Ja po dzisiejszym ktg.W piatek zero skurczy a dzis juz byly...
Powiedziano mo,ze to moze sie dalej szybko rozwinac i gdy skurcze beda co 10 min mam jechac do szpitala...
No to sie wystraszylam tyci wizja swiat w szpitalu.Zobaczymy jak to bedzie.
Milego dnia.Buziaki

myslisz ze to tak szybko pojdzie ?? nie chce mi sie wierzyc ...

Ja pierdziele, z piersi mi mleko nawala :/ chyba się cos organizmowi pomyliło, najpierw dziecko potem mleko a nie odwrotnie!

Idę wkładek poszukać :/

ponoc to normalny objaw ... nie u wszystkich ale ponoc norma ...

witam sie predpołudniowo!!!
Nessi jesli to cie pocieszy to pomyśl, że nie jesteś sama!!!
Ja wczoraj robiłam stroiki i czułam jakieś skurcze ale nie zwracałam na nie uwagi:tak::tak: i jak sie wieczorem położyłam na kanapie i zaczęłam liczyć odstępy między skurczami a tu 5min:szok::szok::szok:nawet na zegarek nie musialam patrzec-po godzinie zrobiły sie troszku bolesne ale po chwili odstep robil sie wiekszy.....i zasnełam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a ze w trakcie snu nie urodzilam tzn, ze akcja sie nie rozwinela:-D:-D:-D

reklama
witam sie predpołudniowo!!!
Nessi jesli to cie pocieszy to pomyśl, że nie jesteś sama!!!
Ja wczoraj robiłam stroiki i czułam jakieś skurcze ale nie zwracałam na nie uwagi:tak::tak: i jak sie wieczorem położyłam na kanapie i zaczęłam liczyć odstępy między skurczami a tu 5min:szok::szok::szok:nawet na zegarek nie musialam patrzec-po godzinie zrobiły sie troszku bolesne ale po chwili odstep robil sie wiekszy.....i zasnełam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a ze w trakcie snu nie urodzilam tzn, ze akcja sie nie rozwinela:-D:-D:-D

no moze cos nas jednak rusza pomalutku ... jest szansa ze w ten tydzien do sylwka cos sie rozkreci /dziewczyny tez czuly skurcze juz tydzien wczesniej ... / nicto pojedzimy jutro na ktg i sie przekonamy :) no i zobaczymy ile gwiazdka wazy :)

Do góry