reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Witam wieczorowa pora.Widze ,ze kazdego dnia przybywa grudniowych dzieciaczkow -super. Tez nigdy mi nie wychodzil rosol,ale teraz wiem jaki blad popelnialam .Najlepszy wychodzi na korpusie z kurczaka i ja robie tak najpierw gotuje samo miesko ,pozniej zmniejszam ogien zeby tylko pyrkalo wrzucam por ,marchew ,cebule,seler ,pietruszke i tak sobie pyrka jakies 2 godziny na koncu sol albo wegeta i wazne zeby nie przykrywac garnka zeby rosol nie byl metny.Upss to chyba nie wtym watku
a ja wszystko wrzucam na zimna wode i od razu sole i zawsze mi wyjdzie pychoooota i tez na korpusie z kuraka gotuje
moze kochana..... moze........ no mowie wam,,,,, jakbym miala przeczucie ze cos sie stanie..........
z tymi przeczuciami to moze to tak byc ze juz cos czujesz kto wie moze sie zaczac z nienacka w nicy i sruuu rano bedzie sms od mataki ze urodzila
no i ciekawe jak tam monia ona na jutro tez porod zaplanowala
emwu76
Fanka BB :)
moze kochana..... moze........ no mowie wam,,,,, jakbym miala przeczucie ze cos sie stanie..........
Mataka a ile tobie dni do terminu zostalo? Chyba 2 , nie?
emwu76
A ja dopiero zauwazylam ,ze na prowadzenie (jesli chodzi o wage dziecka) wysunela sie Vill.
4800 - wieksze dzieciatko niz moje bylo.
57 cm - to tez musi byc niezla kluseczka . Moj mial 61 i stad ta waga.
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Mataka a ile tobie dni do terminu zostalo? Chyba 2 , nie?
znowu rozjazd suwaka z terminem ... mtaka ma wpisane na 10 a dzis suwak pokazuje 40 tydzien ...
monika26i
Hehe no twoj przepis zdecydowanie prostszy,nastepnym razem sprobuje;-)
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ja dopiero zauwazylam ,ze na prowadzenie (jesli chodzi o wage dziecka) wysunela sie Vill.
ale SN najwieksze dziecko marzka urodzila - 3950 !!
no z miesiaczki mam na 10..... cos moj suwaczek przyspieszyl........ no i na czwartek jestem na wizyte umowiona-jakbu sie nic wczesniej nie zaczelo............ chyba siew bac zaczynam... bo mam coraz wieksza swiadomosc ze "to juz"
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
no z miesiaczki mam na 10..... cos moj suwaczek przyspieszyl........ no i na czwartek jestem na wizyte umowiona-jakbu sie nic wczesniej nie zaczelo............ chyba siew bac zaczynam... bo mam coraz wieksza swiadomosc ze "to juz"
ale to chyba zupelnie zdrowy objaw !!!
reklama
monika26i
No Mataka jeszcze gora 2 tygodnie w dupaku !ale ten czas leci.