reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

mataka moze to juz tuz tuz ... w koncu bylby juz czas na ta twoja corunie :)[/QUOTE]

moze kochana..... moze........ no mowie wam,,,,, jakbym miala przeczucie ze cos sie stanie..........:tak:

reklama
Witam wieczorowa pora.Widze ,ze kazdego dnia przybywa grudniowych dzieciaczkow -super. Tez nigdy mi nie wychodzil rosol,ale teraz wiem jaki blad popelnialam .Najlepszy wychodzi na korpusie z kurczaka i ja robie tak najpierw gotuje samo miesko ,pozniej zmniejszam ogien zeby tylko pyrkalo wrzucam por ,marchew ,cebule,seler ,pietruszke i tak sobie pyrka jakies 2 godziny na koncu sol albo wegeta i wazne zeby nie przykrywac garnka zeby rosol nie byl metny.Upss to chyba nie wtym watku:sorry:

a ja wszystko wrzucam na zimna wode i od razu sole :) i zawsze mi wyjdzie pychoooota :) i tez na korpusie z kuraka gotuje :)

moze kochana..... moze........ no mowie wam,,,,, jakbym miala przeczucie ze cos sie stanie..........:tak:

z tymi przeczuciami to moze to tak byc ze juz cos czujesz :) kto wie moze sie zaczac z nienacka w nicy i sruuu rano bedzie sms od mataki ze urodzila :)

no i ciekawe jak tam monia :) ona na jutro tez porod zaplanowala :)

A ja dopiero zauwazylam ,ze na prowadzenie (jesli chodzi o wage dziecka) wysunela sie Vill.
4800 - wieksze dzieciatko niz moje bylo.
57 cm - to tez musi byc niezla kluseczka . Moj mial 61 i stad ta waga.

no z miesiaczki mam na 10..... cos moj suwaczek przyspieszyl:)........ no i na czwartek jestem na wizyte umowiona-jakbu sie nic wczesniej nie zaczelo............ chyba siew bac zaczynam... bo mam coraz wieksza swiadomosc ze "to juz"

reklama
Do góry